Leuke accommodatie in Schotland met kinderen
Kindvriendelijke accommodatie in Schotland

Leuke accommodatie boeken in Schotland met kinderen

Stop met zoeken! Via ons boek je de leukste accommodatie in Schotland met je gezin! Wij hebben een selectie voor je van kindvriendelijke cottages, van die leuke cottages met een hot tub, fijne vakantieparken in Schotland en natuurlijk ook hotels en typische Schotse cabins. Dit zijn ons persoonlijke tips van accommodaties die wij hebben getest plus wereldplekken die hoog scoren bij gezinnen vanwege sfeer, comfort, gezelligheid en kindvriendelijkheid.

Vakantiepark in de Highlands Natural Retreats John O'Groats

De kindvriendelijk cottages op dit vakantiepark in de Schotse Hooglanden liggen op een prachtige locatie. Daarbij een aantal fijne faciliteiten zoals een compleet uitgeruste keuken, een game console en gratis WiFi. Verder is de inrichting  modern en hebben de cottages allemaal uitzicht over de Schotse Hooglanden. Dit is een kleinschalig park met 20 luxe lodges die voorzien zijn van een open haard. Dat laatste is voor onze een must in Schotland voor gezellige en sfeervolle avonden als het afkoelt!

> Boeken bij Booking.com

Cottage in Schotland met kinderen

Vakantiepark Lochy Park

Dit populaire vakantiepark  ligt bij een aantal highlights waaonder skigebied Nevis Range, Ben Nevis Whisky Distillery en natuurlijk Ben Nevis zelf. Bovendien ook nog vlakbij het beroemde Fort William dus voor actieve gezinnen is dit echt de perfecte uitvalsbasis voor prachtige wandelingen en activiteiten.

> Boeken bij Booking.com

Vakantiepark in Schotland

Kasteel met cottages in Noord-Schotland Balnagown Estates

Dit is een prachtig kasteel met cottages, zo'n plekje dat je op doorreis in Schotland met je gezin even wilt aantikken voor een fijne belevenis. Wandelen, fietsen en genieten van de natuur op deze bijzondere plek is geen enkel probleem. Deze kindvriendelijk accommodatie in Schotland in compleet met tuin, barbecuefaciliteiten en een terras. Inclusief een fenomenaal uitzicht.

> Boeken bij Booking.com

Mooie accommodatie Schotland

Shieldaig Lodge Hotel

Aan de oever van Loch Gairloch ligt één van de laatste overgebleven traditionele jachtlodges in de Hooglanden. Deze accommodatie dateert uit de 19e eeuw en is vanwege de ligging en historie een fantastische plek om te overnachten met kinderen in de hooglanden.

> Boeken bij Booking.com

Kindvriendelijk hotel in Noord Schotland

Lodges on Loch Ness

> Boeken bij Booking.com

Kindvriendelijke cottage in Schotland

Bamff Ecotourism

> Boeken bij Booking.com

Ecotourisme in Schotland

Vakantiepark Logierait Lodges

> Boeken bij Expedia

Vakantiepark in Schotland

Cottage Eagle Brae Log Cabins

> Lees meer

Kindvriendelijke cabin in Schotland

Ardlui Lochside Lodges

> Boeken bij Booking.com

Leuke cottage in Schotland met kinderen

Harvest Moon Treehouse

> Boeken bij Expedia

Treehouse in Schotland

Vakantiepark Linnhe Lochside

> Boeken bij Booking.com

Vakantiepark in Schotland