Reisgids Frankrijk: Vogezen - Elzas

Over de auteurs | Taal: Nederlands | Bindwijze: E-gids + App | ⭐ ⭐ ⭐ ⭐⭐

Reisgids Frankrijk: Vogezen - Elzas

Taal: Nederlands| Bindwijze: E-gids + App

⭐ ⭐ ⭐ ⭐⭐


E-book Frankrijk met kinderen - Vogezen-Elzas

Metz en Nancy zijn twee steden in Noord-Frankrijk die veel mensen kennen en toch worden ze vaak overgeslagen op doorreis naar Zuid-Frankrijk. De e-reisgids Metz en Nancy neemt je mee naar deze twee kindvriendelijke steden en de directe omgeving. In de gids staan meer dan 25 bezienswaardigheden en activiteiten beschreven voor kinderen van dreumes tot tiener - en alle leeftijden daar tussenin. Voor een stedentrip naar Nancy is een kindvriendelijke wandeling door het centrum uitgestippeld, compleet met kaart om de weg te vinden en ook voor Metz zijn de leukste wandeling met kinderen voor je op papier gezet. Bij deze reisgids krijg je zoekkaarten cadeau, die te gebruiken zijn bij de stadswandelingen.

Behalve uitjes bevat deze e-gids tips voor kindvriendelijke restaurants en -accommodaties en heel veel praktische informatie over het met kinderen reizen door en in Frankrijk. Na het lezen van deze reisgids ga jij goed voorbereid op pad.

E-book Frankrijk met kinderen - Vogezen-Elzas

7,-

De Vogezen en de Elzas zijn twee Franse regio's die op ongeveer 600 kilometer rijden van Utrecht liggen. Door deze afstand zijn zowel de Vogezen als de Elzas heerlijke bestemmingen voor de kortere schoolvakanties als de mei- en herfstvakantie of zelfs het lange hemelvaartweekend. Maar liefst 78 pagina’s lang word je langs kindvriendelijke plekjes, heerlijke groene bergen, middeleeuwse kastelen en oude, kleurrijke stadjes gevoerd. De ideeën voor uitjes uit de e-gids Vogezen en Elzas biedt een perfecte harmonie tussen activiteiten en bezienswaardigheden, zodat deze reisgids geschikt is voor gezinnen met kleine kinderen, tieners en alle leeftijden daartussen.

Behalve de vele uitjes vind je veel praktische informatie over bijvoorbeeld reizen door Frankrijk met een baby, dreumes, peuter, kleuter of oudere kinderen. De e-gids beantwoordt ook vragen over Franse openingstijden, zwembadregels en waaraan je moet denken als je met de auto naar Frankrijk reist. De reisgids beschrijft bovendien 16 heerlijke accommodaties die mooi verspreid zijn over beide streken. Deze overnachtingsplekken variëren van sfeervolle hotels in het centrum van een stad tot rustieke huisjes in de natuur en van authentieke gîtes tot thematisch overnachten in een attractiepark. Deze e-reisgids is de perfecte voorbereiding voor jullie gezinsvakantie naar de Vogezen of de Elzas.

Tijdbesparend

Kant-en-klare reisroute dus niet zelf alles uitzoeken.

Voor gezinnen

Compleet voorbereid met attracties en bezienswaardigheden.

100% online

24/7 toegang tot alle informatie op je mobiele apparaat.

Daphne Liebrand en Mireille Steegmans

Over de auteurs

Daphne Liebrand en Mireille Steegmans schreven deze unieke Frankrijk reisgidsen voor gezinnen. Ze nemen je door 'La Douce France' en laten zowel ouders als kinderen kennismaken met de vele mogelijkheden van Frankrijk. Deze gids is uniek in Nederland, geschreven door twee moeders die zelf veel reizen met hun gezin en precies weten wat de wensen van ouders en kinderen zijn. Je krijgt tips om van jullie gezinsvakantie een fantastische roadtrip door Frankrijk te maken. Daphne en Mireille voeren je mee langs highlights, plekjes die je niet mag missen en onontdekte pareltjes die fantastisch zijn met kinderen.

Achtergrond map

Onderdeel van de Route du soleil gids

De reisroute Vogezen - Elzas is onderdeel van de complete reisgids die we schreven over het maken van een roadtrip langs de beroemde Route du Soleil. Deze reisgids bestaat uit 6 etappes en bevat veel extra's, allemaal e-reisgids die je een stuk van Frankrijk laten verkennen met het gezin.

E-book Frankrijk gezinsvakantie en roadtrip

Onderdeel van de Route du soleil gids

E-book Frankrijk gezinsvakantie en roadtrip

De reisroute Vogezen - Elzas is onderdeel van de complete reisgids die we schreven over het maken van een roadtrip langs de beroemde Route du Soleil. Deze reisgids bestaat uit 6 etappes en bevat veel extra's, allemaal e-reisgidsen die je een stuk van Frankrijk laten verkennen met het gezin.

 Kleine Wereldreiziger |  KvK nummer: 63268779 | BTW nummer: NL001682417B20 | info@kleinewereldreiziger.nl