Tips reizen met kinderen community

Tijd besparen met het plannen van je gezinsvakantie?

5000+

leden in community

250+

extra accommodatietips

10+

jaar reiservaring met kids

Kleine Wereldreiziger reiscommunity
Mireille, Lucas, Julian en Gijs Steegmans (vlnr)

Sinds 2012 inspireren we reislustige ouders met onze reisverhalen en persoonlijke ervaringen met het team van Kleine Wereldreiziger.


Het internet staat bomvol met nuttige reisinformatie voor ouders die op zoek zijn naar tips voor de gezinsvakantie. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en vaak is het resultaat dat je dus weer kiest voor wat bekend is. Dáár willen wij verandering in brengen en dat doen we met Kleine Wereldreiziger PLUS. PLUS in het kort.

In onze PLUS-community verbinden we reislustige ouders met elkaar én we bieden er unieke informatie aan over kindvriendelijke bestemmingen. Ons doel is om elkaar te helpen met het vinden van die volgende unieke gezinsvakantie!

Stel jouw praktische vakantievragen... ❓

De lijntjes in PLUS zijn kort en leden kunnen elkaar vakantievragen stellen, zoals:

 • Verkopen ze zwemluiers in Thailand?
 • Welke kleding moet ik meenemen naar Zuid-Afrika?
 • Buggy meenemen naar Parijs of liever een draagzak?

Zij gingen jou al voor

Overrompeld door al je leuke ideeën en tips Mireille. Ik zie een hele hoop leuke dingen steeds weer en daar gaan we zeker wat mee doen. Dit scheelt mij veel zoekwerk, dank je wel!


Kelly L.

Ik krijg vooral kriebels in mijn buik als ik de accommodaties zie die jullie tippen. Zie ons al zitten met een wijntje bij het zwembad hoor ;-). Wat ik super vind, is dat er ook aandacht is voor wat oudere kinderen, niet alleen voor de kleintjes.

Eef Liebregts

Ik wilde onze huurauto toch al boeken bij Sunny Cars en die 5% korting scheelt nogal voor 3 weken in de zomervakantie. Dank u voor deze fijne korting!Koen Vos
In een woord, wauw! Wat een super leuk concept is dit om de wereld anders te zien met je kinderen. Zo leuk ook al die extraatjes voor de kids. Geweldig!Linsey Zabawa
Briljant dit! Ik had mijn lidmaatschap al heel snel terugverdiend met die korting van de huurauto. Mireille weet heel goed wie er allemaal in de community zitten en kan je goed koppelen aan de juiste personen.


Marianne
Marianne Stegink
Ik volgde Kleine Wereldreiziger al een tijdje toen ik besloot om te gaan bloggen voor de site. Het is ontzettend leuk om onze avonturen met een groot publiek te kunnen delen.


Daphne van Rijnsoever

Dit krijg je als lid van Kleine Wereldreiziger PLUS

Kleine Wereldreiziger PLUS

Reisroutes 

Reisroutes die ideaal zijn voor gezinnen, gemaakt door ons team.

Speciaal voor kids

Doe-boeken, online uitjes, doe-bladen en spelletjes.

Moodboards

Laat je inspireren door fijne foto's en heel veel extra tips.

100% online

Stel gemakkelijk online je vragen aan andere reislustige ouders.

Korting

Fijne voordelen voor op reis bij onze partner(s).

Groepen

Groepen voor ouders met een baby, peuter of kleuter.
Zoveel mogelijk genieten met ons gezin, dat is ons ultieme doel! De kinderen zijn groot voordat je het weet ... cliché ... maar oh zo waar! In onze community hebben we korte lijntjes met onze PLUS-leden. Op deze manier kunnen wij leden op een persoonlijke manier inspireren voor de volgende vrije dagen. Ver weg en zéker ook dicht bij huis!
~ Mireille Steegmans - Owner Kleine Wereldreiziger
Vrouw met Osprey Poco drager

Kleine Wereldreiziger PLUS

Mireille is eigenaar van Kleine Wereldreiziger en initiatiefnemer voor deze unieke community voor reislustige ouders. Kleine Wereldreiziger PLUS is een besloten omgeving, compleet los van social media en heeft inmiddels 5.000+ gebruikers. Je vindt ons dagelijks in de community, zichtbaar en onzichtbaar. Eerlijk is eerlijk: die reizende ouders mogen best nog wat meer vragen stellen 😉 Dit nieuwe concept voor ouders is dé oplossing voor iedere vader of moeder die meer wil genieten en minder tijd wil steken in het plannen van de vakantie.

Kleine Wereldreiziger PLUS Community 01

Door ouders, voor ouders 👋

Je kent het vast: je hebt een aantal vakantiebestemmingen in je hoofd, maar wilt graag wat meer tips over de bestemming. Hoe handig is het als je jouw vakantievragen kunt stellen en een antwoord krijgt van andere ouders? Dat is de basis van Kleine Wereldreiziger PLUS. Tijd voor the next level in informatievoorziening. Zoek ook eenvoudig in eerder gestelde vragen of wordt lid van groepen voor ouders met baby's, peuters en kleuters.

Korting bij Sunny Cars als lid

Korting op je huurauto 🚗

Leden van Kleine Wereldreiziger PLUS krijgen 5% korting op een huurauto van Sunny Cars in meer dan 120 landen wereldwijd. Ook bieden we met regelmaat andere leuke kortingen bij partners aan zoals korting op fotoboeken of korting op flag patches bij BackPackFlags.

Kleine Wereldreiziger PLUS Community 04

Gratis app (Huddle software) 📱

PLUS is 100% mobile proof en met de gratis Huddle app -die regelmatig updates krijgt- heb je altijd Kleine Wereldreiziger PLUS bij de hand in een paar klikken. Download onderweg leuke boeken uit het kindervakantiepakket voor je kinderen of controleer even of er een leuke glamping in de buurt zit terwijl je onderweg bent. Natuurlijk kun je ook door de moodboards scrollen of een vraag stellen.

Kleine Wereldreiziger PLUS Community 05

E-reisgidsen voor gezinnen 📖

Naast de PLUS-community publiceren we onze Kleine Wereldreiziger e-reisgidsen. Deze bestaan uit complete reisroutes, fijne accommodaties en leuke uitjes voor gezinnen op een specifieke bestemming. Ben je Premium-lid van PLUS? Dan krijg vier Kleine Wereldreiziger reisgidsen bij je lidmaatschap, zodat je kunt zien hoe handig ze zijn! Slecht twee van deze vier gidsen zijn los te koop.

Kleine Wereldreiziger PLUS Community 02

Van 0 tot en met 12 jaar 🧒

Onze focus ligt op gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar en omdat er in ons team ook een aantal tieners zitten verschuift deze leeftijd voor sommige bestemmingen ook mee. Tieners hebben weer een hele andere vakantiebehoefte kunnen wij je vertellen uit ervaring! We zoeken altijd een fijne balans in onze tips, zodat de gids bruikbaar is voor gezinnen met alleen kleine kinderen of tieners en alle leeftijden daar tussenin.

Kleine Wereldreiziger PLUS Community

Kindvriendelijke hotels 🏨

Als je een rondreis maakt of op vakantie gaat naar een specifieke bestemming met je gezin dan wil je overnachten in een kindvriendelijke accommodatie. Wat dacht je van een fijne glamping in de natuur? Of liever een luxer hotel met sfeervolle kamers? In de moodboards van Kleine Wereldreiziger PLUS staan fijne accommodaties voor gezinnen, waardoor je niet zelf een zoektocht hoeft te houden naar de allerleukste plekjes.

Team Kleine Wereldreiziger on tour

null

Mireille Steegmans

Daphne Liebrand

Daphne Liebrand

Angreni

Angreni Hilaul

Daphne Boersen

Daphne Boersen
Wat een gave info allemaal! Ik volg Kleine Wereldreiziger al heel lang en ben groot fan van de e-reisgidsen. Ik word helemaal hebberig van al die leuke dingen en kan niet wachten tot onze spaarbankrekening weer aangevuld is :-)
~ Linsey Zabawa

Overtuigd?

Meld je aan!

Kleine Wereldreiziger PLUS 2023
Aanmelden

Met PLUS haal je meer uit je gezinsvakantie!

Review Nutchel forest village Elzas Frankrijk

E-reisgidsen (premium only)

De community is een inspirerende omgeving voor reislustige ouders.

In Kleine Wereldreiziger PLUS kun je vragen stellen, ervaringen delen en reisinspiratie opdoen. Afhankelijk van het abonnement dat je kiest, zie je meer of minder informatie. In het premium abonnement zitten vier van onze e-reisgidsen om kennis te maken met het gemak ervan! Deze e-reisgidsen krijg je bij je PLUS Premium lidmaatschap:

Asterix

Autovakantie in Europa t.w.v. €23

Een gids bomvol verrassende autobestemmingen in Europa. Niet los te koop en alleen beschikbaar voor PLUS Premium leden. In 2023 wordt deze gids iedere maand aangevuld met minimaal één nieuwe bestemming!

Asterix

Kindervakantiepakket t.w.v. € 7

23 Spelletjes voor onderweg, kleurboek 'reis om de wereld', doe-boek 'Say Cheese!' en informatie speciaal voor kinderen over de populaire vakantielanden Frankrijk, Spanje, Italië en Denemarken.

Asterix

Nederland gids t.w.v. € 14

125+ uitjes in eigen land, per provincie gerangschikt en in onze app altijd bij de hand! Als bonus krijg je er ook nog 50+ horeca-adresjes bij en meer dan 60 leuke slaapplekken met kinderen in Nederland.

Asterix

Amsterdam gids t.w.v. €7

Terrassen, musea, speeltuinen, cultuur en koken. Het kan allemaal in onze hoofdstad. Deze e-reisgids is niet los te koop en alleen beschikbaar voor Kleine Wereldreiziger PLUS Premium leden. 

Reiscommunity Kleine Wereldreiziger

Gratis

0.-
Lifetime
 • Persoonlijk profiel
 • € 10 korting bij Sunny Cars*
 • Nieuwsboard
 • 24 Uitjes in Nederland
 • EHBO tips voor ouders

PLUS Lite

17.-
Jaarabonnement (prijsvast)
 • Alles van PLUS Gratis
 • 5% korting bij Sunny Cars*
 • Groepen 'vakantie met baby/dreumes/peuter'
 • Vragen stellen in Europa board
Aanbieding

PLUS Premium

47,-
29.-
Jaarabonnement (prijsvast)
 • Alles van PLUS Lite
 • 20% korting op onze losse  e-reisgidsen
 • Vragen stellen in boards en moodboards
 • Korting bij partners
 • Reisroutes en vakantievoorbereiding
 • Spotify playlists


INCLUSIEF DE E-GIDSEN:

 • Autovakantie in Europa t.w.v. € 23 (niet los te koop)
 • Nederland t.w.v. €14
 • Amsterdam t.w.v. €7 (niet los te koop)
 • Kindervakantiepakket t.w.v. €7

*Algemene voorwaarden van toepassing en alleen geldig voor auto's die gehuurd zijn via Kleine Wereldreiziger PLUS.

Waarom zou ik betalen? Facebook groepen werken ook.

PLUS biedt meer dan alleen de mogelijkheid om vragen te stellen aan andere reislustige ouders. Zo krijg je korting je op je huurauto en als premium lid een aantal mooie e-reisgidsen. Wij hebben geen banners, algoritmes, reclame, gesponsorde berichten en andere afleiding. Je krijgt een clean en overzichtelijk product waarin je dag en nacht je vragen kunt stellen (wij slapen 's nachts zelf wel 😉). Wij monitoren de tips die je krijgt, want we willen dat ouders besparen en niet afleiden met veel onnodige informatie. Houden wij zelf ook niet van!


Komt er nieuwe content bij?

Absoluut! Er komt maandelijks nieuwe content bij en wij groeien continu dus er komen steeds meer bestemmingen bij. Er zijn grote en kleine updates. Mis je iets? Dan stuur ons een privébericht in de community. Als wij de informatie hebben - en dat zit er wel in met een heel team om ons heen - dan helpen wij je graag. Onze focus ligt op waar de vraag van onze leden ligt en vergeet ook niet dat je vragen kunt stellen in de boards.

Wat gebeurt er als ik stop?

Stoppen? Hoezo? :-( Als het goed is levert een jaarabonnement op Kleine Wereldreiziger PLUS je vele malen meer op dan het kost. Tel de e-reisgidsen, kortingen van onze partners en jouw tijdsbesparing op, dan ben je er al. Mocht je toch willen stoppen dan blijf je toegang houden tot de gratis onderdelen. Of je verwijdert in je profiel je volledige account zelf.


Ga ik ieder jaar meer betalen?

Nee. Onze prijzen zijn prijsvast, geen verhogingen dus zolang je lid blijft. Als je je lidmaatschap tijdens een speciale aanbieding koopt dan is dit dus ook de prijs die je jaarlijks blijft betalen. Je krijgt automatisch de nieuwe informatie die beschikbaar komt.


Hebben jullie alleen jaarabonnementen?

Ja. Abonnementen worden jaarlijks automatisch verlengd, je krijgt 10 dagen daarvoor altijd even bericht van ons. Op deze manier kunnen we de prijzen zo laag mogelijk houden en gebruik jij een heel jaar PLUS voor al je vakanties.

© Kleine Wereldreiziger | Koningsloper 2 | 5348 KT Oss | Nederland