Tips  reizen met kinderen community

Wil jij ook een gezinsvakantie bomvol mooie herinneringen?

Nooit meer urenlang rondsurfen, tóch naar de mooiste vakantieplekken gaan

Wil je een fijne gezinsvakantie, zonder eindeloos te zoeken?

PLUS gratis

Krijg €10 korting op je huurauto en onze 4 gratis e-books - jouw sleutel tot vakantieplezier!

PLUS lite

Ontvang 5% korting op je huurauto en 6 e-books - op weg naar ontzorgen.

PLUS premium

Ontvang 5% korting  op je huurauto, 15 e-books en handige tips in de community.
Vakantie in Oostenrijk met kinderen

Vergroot je reisgeluk

Gebruik onze tips en stel je vragen aan andere ouders!

Europa-Park met een peuter

Altijd bij de hand

In de online app heb je altijd alle informatie bij de hand.

Korting tips auto huren Sunny Cars

Korting op autohuur

PLUS-leden krijgen korting op een huurauto van Sunny Cars.

Kleine Wereldreiziger reiscommunity
Mireille, Lucas, Julian en Gijs Steegmans (vlnr)

Maak jullie droomvakantie werkelijkheid en geniet volop met je kinderen

Het internet staat bomvol met nuttige reisinformatie voor ouders die op zoek zijn naar tips voor de leukste gezinsvakantie. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en vaak is het resultaat dat je als ouder weer kiest voor wat bekend is. Dáár willen wij verandering in brengen met Kleine Wereldreiziger PLUS. PLUS in het kort.

Sinds 2012 inspireren we reislustige ouders met reisverhalen en persoonlijke tips op onze website. In onze ledenomgeving PLUS gaan we een stapje verder. 

We verbinden reislustige ouders met elkaar én we bieden er unieke e-gidsen met reisroutes aan. Je krijgt specifieke informatie over kindvriendelijke bestemmingen die we zelf hebben bezocht. Zo helpen we jou als drukke ouder met het vinden van die volgende unieke gezinsvakantie. Door onze reisroutes, suggesties en tips plan je zelf veel sneller je vakantie met kinderen!

Ja, ik wil alles van PLUS

Deze ouders gingen jou al voor

Overrompeld door al je leuke ideeën en tips Mireille. Ik zie een hele hoop leuke dingen steeds weer en daar gaan we zeker wat mee doen. Dit scheelt mij veel zoekwerk, dank je wel!


Kelly L.

Ik krijg vooral kriebels in mijn buik als ik de accommodaties zie die jullie tippen. Zie ons al zitten met een wijntje bij het zwembad hoor ;-). Wat ik super vind, is dat er ook aandacht is voor wat oudere kinderen, niet alleen voor de kleintjes.

Eef Liebregts

Ik wilde onze huurauto toch al boeken bij Sunny Cars en die 5% korting scheelt nogal voor 3 weken in de zomervakantie. Dank u voor deze fijne korting!Koen Vos

Kleine Wereldreiziger PLUS

Dé community voor reislustige ouders en avontuurlijke gezinnen.

Zoveel mogelijk genieten met ons gezin, dat is ons ultieme doel! De kinderen zijn groot voordat je het weet ... cliché ... maar oh zo waar! In onze community hebben we korte lijntjes met onze PLUS-leden. Op deze manier kunnen wij leden op een persoonlijke manier inspireren voor de volgende vrije dagen. Ver weg en zéker ook dicht bij huis!
~ Mireille Steegmans - Owner Kleine Wereldreiziger
Vrouw met Osprey Poco drager

Alles begint met een idee

Ik ben Mireille, eigenaar van Kleine Wereldreiziger en de community Kleine Wereldreiziger PLUS. Bij elkaar bieden we zo de perfecte combinatie om reislustige ouders te inspireren voor een volgende vakantie. Wij zorgen er met onze tips en persoonlijke informatie voor dat ouders het aandurven om eens wat anders te doen tijdens de gezinsvakantie dan alleen het bekende. 

We verbinden reislustige ouders met elkaar in onze community en afhankelijk van het lidmaatschap dat je kiest, krijg je meer of minder te zien in PLUS.  Dit concept is voor ouders dé oplossing om meer te genieten met het gezin en minder tijd kwijt te zijn aan het plannen van de gezinsvakantie. Wil je dus meer uit je vakantie halen? Dan is PLUS de oplossing!

Kleine Wereldreiziger PLUS Community 05

E-reisgidsen voor gezinnen 📖

Naast de PLUS-community publiceren we onze Kleine Wereldreiziger e-reisgidsen. Deze bestaan uit complete reisroutes, fijne accommodaties en leuke uitjes voor gezinnen op een specifieke bestemming. Ben je PLUS premium of PLUS ultimate lid? Dan zijn er maar liefst vijf Kleine Wereldreiziger reisgidsen toegevoegd aan je lidmaatschap. Kun je zien hoe handig ze zijn! Een aantal van deze gidsen zijn exclusief voor deze leden.

Kleine Wereldreiziger PLUS Community 01

Door ouders, voor ouders 👋

Je kent het vast: je hebt een aantal vakantiebestemmingen in je hoofd, maar je wilt graag wat meer weten over de bestemming. Hoe handig is het als je jouw vakantievragen kunt stellen en een antwoord krijgt van andere ouders? Dat is de basis van Kleine Wereldreiziger PLUS: korte lijntjes, nuttige informatie en ervaringen op één plek bij elkaar. Je zoekt bovendien eenvoudig door eerder gestelde vragen van andere ouders.

Korting bij Sunny Cars als lid

Korting op je huurauto 🚗

Leden van Kleine Wereldreiziger PLUS krijgen tot 5% korting op een huurauto* van Sunny Cars in meer dan 120 landen wereldwijd.

Kleine Wereldreiziger PLUS Community 04

Altijd online met de gratis app 📱

PLUS is 100% mobile proof en met de gratis Huddle app -die regelmatig updates krijgt- heb je altijd Kleine Wereldreiziger PLUS bij de hand in een paar klikken. Download onderweg leuke boeken uit het kindervakantiepakket voor je kinderen of controleer even of er een leuke glamping in de buurt zit terwijl je onderweg bent. Natuurlijk kun je ook door de moodboards scrollen of een vraag stellen.

Kleine Wereldreiziger PLUS Community 02

Van 0 tot en met 12 jaar 🧒

Onze focus ligt op gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. Omdat er in ons team een aantal tieners zitten verschuift deze leeftijd voor sommige bestemmingen mee. We zoeken altijd een fijne balans, zodat onze e-gidsen zowel voor gezinnen met alleen kleine kinderen, tieners en alle leeftijden daar tussenin bruikbaar zijn. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor groepen speciaal voor ouders met baby's, peuters, kleuters of tieners.

Kleine Wereldreiziger PLUS Community

Kindvriendelijke hotels 🏨

Als je een rondreis maakt of op vakantie gaat naar een specifieke bestemming met je gezin dan wil je overnachten in een kindvriendelijke accommodatie. Wat dacht je van een fijne glamping in de natuur? Of liever een luxer hotel met sfeervolle kamers? In de moodboards van Kleine Wereldreiziger PLUS staan fijne accommodaties voor gezinnen, waardoor je niet zelf een zoektocht hoeft te houden naar de allerleukste plekjes.

Team Kleine Wereldreiziger on tour

Wij bezoeken met het team regelmatig events en beurzen om up-to-date te blijven

Wat een gave info allemaal! Ik volg Kleine Wereldreiziger al heel lang en ben groot fan van de nieuwe e-gidsen voor gezinnen. Ik word helemaal hebberig van al die leuke dingen en kan niet wachten tot onze spaarbankrekening weer aangevuld is :-)
~ Linsey Zabawa

Overtuigd?

Meld je aan!

Maak ook jouw droomvakantie werkelijkheid

In een woord, wauw! Wat een super leuk concept is dit om de wereld anders te zien met je kinderen. Zo leuk ook al die extraatjes voor de kids. Geweldig!Linsey Zabawa
Briljant dit! Ik had mijn lidmaatschap al heel snel terugverdiend met die korting van de huurauto. Mireille weet heel goed wie er allemaal in de community zitten en kan je goed koppelen aan de juiste personen.


Marianne
Marianne Stegink
Ik volgde Kleine Wereldreiziger al een tijdje toen ik besloot om te gaan bloggen voor de site. Het is ontzettend leuk om onze avonturen met een groot publiek te kunnen delen.


Daphne van Rijnsoever

Met Kleine Wereldreiziger PLUS haal je meer uit je gezinsvakantie!

*Algemene voorwaarden van toepassing en alleen geldig voor auto's die gehuurd zijn via Kleine Wereldreiziger PLUS.

Veelgestelde vragen

Is er een jaarlidmaatschap dat automatisch stopt?

Nee. Je kunt kunt ons direct na het afsluiten van je lidmaatschap een mail sturen als je wenst om je jaarlidmaatschap na één of twee jaar wilt laten aflopen. Dan regelen we dat meteen en stopt je lidmaatschap dus wél automatisch per afgesproken datum. 

Ga ik ieder jaar meer betalen voor mijn lidmaatschap?

Nee. Onze prijzen zijn altijd prijsvast, geen verhogingen dus zolang je PLUS premium of PLUS lite doorloopt. Als je je lidmaatschap tijdens een speciale aanbieding koopt dan is dit dus ook de prijs die je jaarlijks blijft betalen. 

Waarom zou ik betalen? Facebook groepen werken ook.

PLUS biedt meer dan alleen de mogelijkheid om vragen te stellen aan andere reislustige ouders. Zo krijg je korting je op je huurauto en een aantal mooie e-books . Wij hebben geen banners, algoritmes, reclame, gesponsorde berichten en andere afleiding. Je krijgt een clean en overzichtelijk product waarin je dag en nacht je vragen kunt stellen (wij slapen 's nachts zelf wel 😉). Wij monitoren de tips die je krijgt, want we willen ouders tijd besparen en niet afleiden met veel onnodige informatie. Houden wij zelf ook niet van!

Komt er nieuwe content bij?

Absoluut! Er komt maandelijks nieuwe content bij en wij groeien continu dus je vind ook steeds meer nieuwe bestemmingen in Kleine Wereldreiziger PLUS. Er zijn grote en kleine updates. Mis je iets? Stuur ons dan een privébericht in PLUS. Als wij de informatie hebben - en dat zit er wel in met een heel team om ons heen - dan helpen wij je graag. Onze focus ligt op waar de vraag van onze leden ligt.

Wat gebeurt er als ik stop?

Stoppen? Hoezo? :-( Als het goed is levert een lidmaatschap op Kleine Wereldreiziger PLUS je vele malen meer op dan het kost. Tel de e-reisgidsen, korting op je Sunny Cars huurauto en jouw tijdsbesparing op, dan ben je er al. Mocht je toch willen stoppen dan blijf je toegang houden tot de gratis onderdelen. Of je verwijdert in je profiel met één klik je volledige account.

Zijn jullie telefonisch bereikbaar?

Wij zijn telefonisch niet bereikbaar, omdat we hebben gemerkt dat wij onze leden het beste verder kunnen helpen door via Kleine Wereldreiziger PLUS en e-mail beschikbaar te zijn. En we staan nog wel eens zonder bereik boven op een berg!

© Kleine Wereldreiziger | Koningsloper 2 | 5348 KT Oss | Nederland