Tips  reizen met kinderen community

Kleine Wereldreiziger PLUS premium + App

Ben je een avontuurlijke ouder die graag reist met kinderen? Ontdek de wereld samen met je gezin! Neem nu een abonnement en krijg onze uitgebreide e-gidsen voor gezinnen met persoonlijke tips en de Kleine Wereldreiziger app. Maak vanaf nu elke gezinsvakantie onvergetelijk!

VERTEL ME MEER
De oplossing voor drukke ouders!
Rondreis Marokko met kinderen

15 e-gidsen

Himmerland Denemarken met kinderen

Online App

Celje klimpark Slovenie

Vragen stellen

Kindervakantiepakket Kleine Wereldreiziger

Reisroutes

Korting bij Sunny Cars

5% Korting op autohuur

Leuk glamping in Slovenië met kinderen

Accommodatietips

Altijd de leukste gezinsbestemmingen!

Word nu lid van Kleine Wereldreiziger PLUS premium

Dé community voor avontuurlijke gezinnen

Niet meer urenlang rondsurfen, tóch altijd op vakantie naar de allerleukste plekjes.

Deze e-gidsen krijg je als premium lid! 

E-books Nederland met kinderen

9 E-zines Autovakanties in Europa t.w.v. €17

In totaal 9 e-zines bomvol reisinspiratie over autovakanties in Europa voor gezinnen. We lichten de landen België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Nederland, Oostenrijk, Slovenië en Zweden uit. Deze e-zines zijn uniek voor PLUS premium leden en niet los te koop. Ieder kwartaal krijgen deze e-zines een update. 

Kindervakantiepakket Kleine Wereldreiziger

Kindervakantiepakket t.w.v. € 7

Dit online pakket bevat verschillende items zoals de e-gids '23 Spelletjes voor onderweg', het kleurboek 'Reis om de wereld', het 'Say Cheese!' doe-boek voor kleine fotografen en informatie speciaal voor kinderen over de populaire vakantielanden Frankrijk, Spanje, Italië en Denemarken.

E-book Amsterdam met kinderen

E-stadsgids Amsterdam t.w.v. €7

Terrassen, musea, speeltuinen, cultuur en koken. Het kan allemaal in onze veelzijdige hoofdstad. Deze e-reisgids is niet los te koop en alleen beschikbaar voor leden van Kleine Wereldreiziger PLUS premium & ultimate. Je scrollt handig door deze e-gids heen met onze app en heb alle informatie dus bij de hand.

E-books Nederland met kinderen

E-gids '225 uitjes in Nederland' t.w.v. €14

Deze gids heeft 125+ uitjes in eigen land, gerangschikt per provincie en met onze handige online app heb je deze informatie altijd bij de hand als je onderweg bent in eigen land. Als bonus krijg je er ook nog 50+ horeca-adresjes bij en meer dan 60 leuke slaapplekken met kinderen in Nederland.

Deze ouders gingen je al voor

Overrompeld door al jullie leuke ideeën en tips Mireille en Daphne. Ik zie een hele hoop leuke dingen steeds weer en daar gaan we zeker wat mee doen. Dit scheelt mij veel zoekwerk, dank je wel!


Kelly L.

Ik krijg vooral kriebels in mijn buik als ik de accommodaties zie die jullie tippen. Zie ons al zitten met een wijntje bij het zwembad hoor ;-). Wat ik super vind, is dat er ook aandacht is voor wat oudere kinderen, niet alleen voor de kleintjes.

Eef Liebregts

Ik wilde onze huurauto toch al boeken bij Sunny Cars en die 5% korting scheelt nogal voor 3 weken in de zomervakantie. Dank u voor deze fijne korting!



Koen Vos
In een woord, wauw! Wat een super leuk concept is dit om de wereld anders te zien met je kinderen. Zo leuk ook al die extraatjes voor de kids. Geweldig!



Linsey Zabawa
Briljant dit! Ik had mijn lidmaatschap al heel snel terugverdiend met die korting van de huurauto. Mireille weet heel goed wie er allemaal in de community zitten en kan je goed koppelen aan de juiste personen.


Marianne
Marianne Stegink
Ik volgde Kleine Wereldreiziger al een tijdje toen ik besloot om te gaan bloggen voor de site. Het is ontzettend leuk om onze avonturen met een groot publiek te kunnen delen.


Daphne van Rijnsoever

Haal alles uit je gezinsvakantie en geniet met je kinderen!

Community voor reislustige ouders
€ 39,-

Kleine Wereldreiziger PLUS Premium

  • Meer dan 15 e-reisgidsen (t.w.v. €45)
  • Kindervakantiepakket (t.w.v. €7)
  • Persoonlijk login + gratis app
  • Vakantievragen stellen aan andere ouders.
  • Geen prijsverhogingen zolang je lid blijft.
  • Inclusief updates tijdens je lidmaatschap.
  • 5% korting op je Sunny Cars huurauto*.
Wat een gave info allemaal! Ik volg Kleine Wereldreiziger al heel lang en ben groot fan van PLUS en de nieuwe e-gidsen voor gezinnen. Ik word helemaal hebberig van al die leuke dingen en kan niet wachten tot onze spaarbankrekening weer aangevuld is :-)
~ Linsey Zabawa

*Algemene voorwaarden van toepassing en alleen geldig voor auto's die gehuurd zijn via Kleine Wereldreiziger PLUS.

© Kleine Wereldreiziger | Koningsloper 2 | 5348 KT Oss | Nederland