Barntent FarmCamps review

Vermeld worden op Kleine Wereldreiziger?

Over Kleine Wereldreiziger

Zoek je meer gasten en een online platform dat jouw accommodatie zichtbaar maakt bij reislustige ouders? Dan is een vermelding op Kleine Wereldreiziger een goed idee.


De wereld ontdekken met onze kinderen dat is waar het om draait voor ons als gezin. Reizen met je kinderen is een fantastische manier om herinneringen voor het leven te maken. Een overnachting op een wereldplek met je kinderen geeft nèt even die extra mooie herinnering waar je nog lang aan terugdenkt met een glimlach op je gezicht. Op Kleine Wereldreiziger vind je onze persoonlijke selectie van kindvriendelijke accommodaties plus tips voor gezinsvakanties, rondreizen, weekendjes weg en dagjes uit met de kinderen. Wij inspireren ouders graag om de mooiste plekjes op de wereld te ontdekken met hun kroost.

Adverteren Kleine Wereldreiziger

Kleine Wereldreiziger in 't kort

Niet iedere accommodatie komt in aanmerking voor een vermelding op onze website. Onze bezoekers weten dat wij alleen promoten wat wij oprecht leuk vinden. De wereldplekken voor gezinnen die wij vermelden op Kleine Wereldreiziger worden altijd onderworpen aan een kritische selectie van mijzelf voordat ze geplaatst worden. Vaak worden ze ook door een teammember persoonlijk bezocht.


What's in it for you?

  • Je betaalt geen commissie
  • Heel gericht bereik van reislustige ouders
  • Direct contact met je potentiële gast
  • Promotie via onze kanalen op social media

Wil je graag meer weten over een vermelding?

Neem contact met me op via onderstaand formulier dan stuur ik je graag meer informatie.