arrow_drop_up arrow_drop_down

Kindvriendelijke accommodaties, meest bekeken landen

Kindvriendelijk accommodatie Nederland
NEDERLAND
Kindvriendelijk accommodatie Portugal
PORTUGAL
Kindvriendelijk accommodatie Spanje
SPANJE
Kindvriendelijk accommodatie Italië
ITALIË
Huisje aan zee met kinderen

Kindvriendelijke huisjes aan zee

Je kent ze wel, van die plekken waarvan je denkt: ja, daar moet ik naartoe met de kinderen. Maar hoe vind je dit soort sfeervolle huisjes aan zee in Nederland met je gezin? Bij ons! Wij maakten een selectie van fijne accommodaties aan zee met kinderen. Dichtbij huis, van de Wadden tot Zeeland.

De leukste Roompot vakantieparken

Origineel overnachten in Nederland

Heb jij al ooit in een tiny house geslapen met je kinderen? Of hebben jullie ooit je ogen open gedaan met zicht op de zee en de mogelijkheid om direct het water in te lopen? Of wat dacht je van wakker worden in de jungle? Nederland heeft ontzettend veel leuke accommodaties voor gezinnen!

De leukste Roompot vakantieparken

De leukste Roompot vakantieparken 

Wist jij dat Roompot ontzettend veel variatie heeft in het aanbod van vakantieparken voor gezinnen? Bij deze dan! Van stoere trekkershutten tot sfeervolle strandhuisjes en van luxe chalets tot complete villa's aan het water.

Kindvriendelijke accommodaties op bestemming

Genieten met je gezin

Wij verzamelen kindvriendelijke accommodaties. Van die wereldplekken waar je met je kinderen heerlijk kunt genieten. Een plek waar een kinderstoel, box en babybadje is, is wat ons betreft niet per definitie het meest kindvriendelijk. De sfeer, ontvangst en manier waarop met kinderen wordt omgegaan is minstens zo belangrijk. Wij hebben accommodaties voor je gezocht waar je echt zult genieten. Dit scheelt je een hele zoektocht naar een fijne overnachtingsplek met je gezin.

Glamping met kinderen in Zuid-Afrika