arrow_drop_up arrow_drop_down
Kindvriendelijke accommodaties

Vind een kindvriendelijke accommodatie voor je vakantie of rondreis

Geselecteerd door team Kleine Wereldreiziger

Genieten met je gezin

Wij verzamelen kindvriendelijke accommodaties. Van die wereldplekken waar je met je kinderen heerlijk kunt genieten. Een plek waar een kinderstoel, box en babybadje is, is wat ons betreft niet per definitie het meest kindvriendelijk. De sfeer, ontvangst en manier waarop met kinderen wordt omgegaan is minstens zo belangrijk. Wij hebben accommodaties voor je gezocht waar je echt zult genieten. Dit scheelt je een hele zoektocht naar een fijne overnachtingsplek met je gezin.

Glamping met kinderen in Zuid-Afrika

Kindvriendelijke huisjes aan zee

Je kent ze wel, van die plekken waarvan je denkt: ja, daar moet ik naartoe met de kinderen. Maar hoe vind je dit soort sfeervolle wereldplekken aan zee? Bij ons! Wij maakten een selectie van fijne accommodaties aan zee met kinderen. Dichtbij huis, van de Wadden tot Zeeland en alles wat daar tussenin ligt.

Bekijk onze selectie van huisjes aan zee


De leukste Roompot vakantieparken

De leukste Roompot vakantieparken 

Wist jij dat Roompot ontzettend veel variatie heeft in het aanbod van vakantieparken voor gezinnen? Bij deze dan! Van stoere trekkershutten tot sfeervolle strandhuisjes en van luxe chalets tot complete villa's aan het water.

Stel je reisvragen in onze community

onze leden krijgen korting op o.a. autohuur en reisartikelen