NEDERLAND
Kindvriendelijke accommodatie in Umbrië

ITALIË

BELGIË
Kindvriendelijke finca in Andalusië
SPANJE

FRANKRIJK

PORTUGAL

Kindvriendelijke accommodaties per bestemming

Huisje aan zee met kinderen

Kindvriendelijke huisjes aan zee (NL)

Je kent ze wel, van die plekken waarvan je denkt: JA, daar moet ik naartoe met de kinderen. Maar hoe vind je dit soort sfeervolle huisjes aan zee in Nederland met je gezin? Bij ons! Wij geven je een selectie van fijne accommodaties aan zee met kinderen. Kindvriendelijke huisjes aan zee, dicht bij huis.
Natuurhuisje met kinderen

Origineel overnachten in Nederland

Heb jij al ooit in een tiny house geslapen met je kinderen? Of hebben jullie ooit je ogen open gedaan met zicht op de zee en de mogelijkheid om direct het water in te lopen? Of wat dacht je van wakker worden in de jungle? Er zijn ontzettend veel bijzondere accommodaties in Nederland voor gezinnen!

De leukste Roompot vakantieparken (NL)

Wist jij dat Roompot ontzettend veel variatie heeft in het aanbod van hun vakantieparken voor gezinnen? Bij deze dan! Van stoere trekkershutten tot sfeervolle strandhuisjes en van luxe chalets tot complete villa's aan het water. Wij maakten een selectie van de leukste Roompot Parken voor gezinnen.
Logeren bij de boer

Logeren bij de boer (NL)

Wat een heerlijke manier om kennis te maken met het boerenleven en tegelijkertijd echt lekker buiten te leven: FarmCamps! Oftewel: logeren en een luxe tent bij een boer ergens in Nederland. En luxe is het zeker weten wij inmiddels uit eigen ervaren. Wat een feest!

Genieten met je gezin in een fijne accommodatie

Wij verzamelen voor jou de meest kindvriendelijke accommodaties. Van die wereldplekken waar je met je kinderen heerlijk kunt genieten. Een plek waar een kinderstoel, box en babybadje is, is wat ons betreft niet per definitie het meest kindvriendelijk. De sfeer, ontvangst en manier waarop met kinderen wordt omgegaan is minstens zo belangrijk. Je wilt je welkom voelen me je gezin, dat staat in onze ogen voorop. Wij hebben accommodaties voor je gezocht waar je echt zult genieten. Dit scheelt je een hele zoektocht naar een fijne overnachtingsplek met je gezin.

arrow_drop_up arrow_drop_down