Contact
Kleine Wereldreiziger Contact

Individuele rondreis met kinderen zonder de hoofdprijs te betalen?

Wij helpen gezinnen die comfortabel willen reizen van a tot z helpen bij het boeken van de perfecte familiereis

Wij van Kleine Wereldreiziger zijn er om jou als vader of moeder te helpen bij het regelen van jouw ideale individuele rondreis met kinderen. Dat doen we enerzijds door onze beste tips, persoonlijke verhalen en ervaringen te delen via gratis e-books, blogs en video's, Anderzijds is het onze missie om ouders gedetailleerd en op maat te faciliteren. Dat doen we met onze boekingsservice: de start voor het plannen van je een individuele rondreis op maat.

We willen ouders maximaal inspireren om te reizen met kinderen, want het is geweldig om de wereld te ontdekken door de ogen van jouw kroost!

Wie zijn wij?

Mireille Steegmans

Mireille

Gijs Steegmans

Gijs

Lucas

Lucas

Olle

'Olle'

Volg ons

Individuele rondreis met kinderen


Reis jij ook met je kinderen of wil je graag gaan reizen met je gezin? Wij inspireren je via verschillende sociale media. 

Wij zijn actief op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram.

Word lid

Reizen met kinderen community


Behoor jij ook tot de groep van reislustige ouders en wil jij je l0aten inspireren voor leuke vakanties en reizen met kinderen?

In onze community vind je andere ouders om te sparren over je vakantie of rondreis.

Bel of mail ons

Contact Kleine Wereldreiziger


Mail ons op info@kleinewereldreiziger.nl en vermeld je telefoonnummer. Dan nemen wij persoonljik contact met je op om je vragen en wensen door te nemen voor jouw familiereis op maat.

Nieuwsbrief

Wil je ons volgen en op de hoogte blijven van onze reisnieuwtjes? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief die ongeveer maandelijks verschijnt.

E-book kindervakantie