arrow_drop_up arrow_drop_down
Kleine Wereldreiziger Contact

Wij helpen jullie graag bij het vinden en organiseren van jullie vakantie

Het gezin achter Kleine Wereldreiziger

Mireille Steegmans

Mireille (1981)

Gijs Steegmans

Gijs (1979)

Lucas

Lucas (2012)

Julian

Julian (2018)

TEAM KLEINE WERELDREIZIGER GROEIT

Inmiddels heeft Kleine Wereldreiziger ook een team van gastbloggers. Zij reizen ieder op hun eigen manier, maken bijvoorbeeld een wereldreis, reizen rond in een Mini oldtimer. Lekker divers! Op deze manier kunnen we nog veel meer vertellen over allerlei bestemmingen. Er is  één hele duidelijke overeenkomst tussen ons: we willen andere ouders inspireren om te reizen met hun kroost. Daarbij staat kwaliteit en onze eerlijke mening geven voorop! 

Jouw familiereis boeken bij Kleine Wereldreiziger

Wij van Kleine Wereldreiziger zijn er om jou als vader of moeder te helpen bij het regelen van jouw ideale individuele rondreis met kinderen. Dat doen we enerzijds door onze beste tips, persoonlijke verhalen en ervaringen te delen via gratis e-books, blogs en video's. 

Anderzijds is het onze missie om ouders op maat te faciliteren voor de bestemmingen die we het best kennen.

Dat doen we met onze boekingsservice: de start voor het plannen van je een individuele rondreis op maat voor een aantal specifieke bestemmingen.

Get in contact


Word lid

Lid worden reiscommunity


Behoor jij ook tot de groep van reislustige ouders en wil jij je l0aten inspireren voor leuke vakanties en reizen met kinderen?

In onze community vind je andere ouders om te sparren over je vakantie of rondreis.

Volg ons

Kleine Wereldreiziger


Reis jij ook met je kinderen of wil je graag gaan reizen met je gezin? Wij inspireren je via verschillende sociale media. 

Wij zijn vooral actief op Facebook en Instagram.

Get in contact

Contact Kleine Wereldreiziger


Jullie verre reis met kinderen boeken bij Kleine Wereldreiziger? Stuur ons een bericht! Dan nemen wij zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op om de wensen van jullie gezin te horen.