arrow_drop_up arrow_drop_down

Elke zondag gratis inspiratie in je mailbox

Kleine Wereldreiziger nieuwsbrief - ontdek de wereld, samen met je gezin!

Ontvang onze gratis tips -

geniet meer met je kinderen!

Wij sturen je iedere zondagochtend, als de frisse week nog moet beginnen, een fijne dosis liefde, tips en gezelligheid om je leven steeds een beetje leuker te maken. Samen met je gezin op avontuur, elke dag weer!

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we een fijne dosis liefde, tips en gezelligheid naartoe sturen?
Leuk, ik zoek inspiratie!
Your information is safe with us

Laat je inspireren en ontdek de wereld, samen met je gezin

Alsof je met je blote voeten op het zand loopt met zicht op de ondergaande zon. Dat is hoe het voelt als je de Kleine Wereldreiziger nieuwsbrief leest. Begin je week fris en vrolijk met onze wekelijkse tips voor ouders op de zondagmorgem: jouw inspiratie voor de komende week.

Veel ouders leven op de automatische piloot en staan op overlevingsstand. Herkenbaar die snelle blikken op het schoolplein in de ochtend? Van die ouders die op weg zijn naar een eerste overleg of bang zijn dat ze in de file zullen staan en dus te laat zijn. Kleine Wereldreiziger gaat over meer dan alleen reizen naar het buitenland. Kleine Wereldreiziger gaat over de reis die jij als ouder met je kind maakt. Ook dicht bij huis ben je dagelijks met je kind op ontdekkingsreis en kun je samen genieten van de kleine dingen. Wij willen ouders helpen om het leven van de positieve kant te bekijken en het steeds een beetje leuker te maken. Bewuster leven en focus houden op wat je zelf belangrijk vindt. Dat is waar Kleine Wereldreiziger om draait: iedere dag genieten met je kinderen, niet alleen in je vrije tijd!