arrow_drop_up arrow_drop_down

Kidsproof accommodaties in Nederland

Zoek je een leuke accommodatie in Nederland met kinderen om te overnachten? Een luxe vakantiehuis, een fijn appartement, een glampingtent, een kindvriendelijk huisje aan zee? Wij hebben onze  persoonlijke tips plus wereldplekken die hoog scoren bij gezinnen voor je verzameld. Door je accommodatie via een link op onze site te boeken, verdienen wij een commissie over je boeking. Jij betaalt zelf niet meer dan anders. Het wordt enorm gewaardeerd als je via een link op Kleine Wereldreiziger boekt.


Meer kidsproof accommodaties in Nederland:

Origineel overnachten in Nederland

Glamping in Nederland

Slapen in een boomhut

Leuke parken van Roompot Vakanties en Landal Greenparks

Vakantieparken in eigen land

Fijne huisjes aan zee

Luxe vakantieparken

Vakantie in Zuid-Limburg


Een greep uit de accommodaties in Nederland die wij bezochten

Kidsproof accommodaties in Nederland

B&B De Bloemenhoeve

Aan de Dokkumer Ee in het gemoedelijke Friesland ligt één van de fijnste bed & breakfasts die wij de afgelopen jaren hebben bezocht. Je thuis voelen, dat is hier niet moeilijk. Wat een fijne plek is dit voor gezinnen. Een geweldig ontbijt en heerlijk in de watten gelegd worden in een prachtige omgeving. Fantastisch!

Kidsproof accommodaties in Nederland

Parc Ganuenta

Een ruim vakantiehuis met zeezicht. Een heerlijke sauna tot je beschikking en als klap op de vuurpijl een fantastisch binnenzwembad. Dit is echt genieten met twee gezinnen of met een familieweekend voor 10! Wat een prachtig huis hadden we en wat hebben we genoten van het comfort en de luxe.
Kidsproof accommodaties in Nederland

Camping In de Boomgaard Jirnsum

Kamperen is niet onze core business, maar af en toe en dan vooral met warm weer vinden wij het wel lekker om even lekker één met de natuur te zijn. Bij Camping In de Boomgaard in het noorden van Friesland zit je letterlijk in de appelboomgaard en op een heerlijke plek om te genieten.
Kidsproof accommodaties in Nederland

Overnachten in een hobbitwoning

Slapen in een heuse hobbitwoning. Ultiem! Van die schattige raampjes met grappige gordijntjes. Houten deuren, grappige krukjes en je helemaal in hobbitsferen wanen. Dat is wat je hier kunt verwachten. Een leuke belevenis voor fans van de hobbit.

Kidsproof accommodaties in Nederland

Recreatiepark De Stelhoeve

Wereldplekjes alert direct achter de dijk in Zeeland en met een fenomenaal uitzicht over de weilanden en natuur! Deze sfeervolle Zeelandse huisjes zijn op zich niet extreem bijzonder ingericht, maar de locatie en de sfeer van dit park dat klein van opzet is maakt het zo'n fijne wereldplek.

Kidsproof accommodaties in Nederland

Vakantiepark Het Stoetenslagh (ook voor kamperen)

Kinderen vervelen zich geen seconde is dit vakantiepark alias camping. De hele aankleding van dit vakantiepark maakt het voor ons een leuke plek. De keuken van het restaurant is top, de tapas heerlijk en de broodjesmand met lekkernijen in de ochtend is perfect in orde. Op deze manier vinden wij een campingbezoekje een dikke prima.
Kidsproof accommodaties in Nederland

Vakantiepark Eiland van Maurik

Bij het Eiland van Maurik is zoveel te beleven en dit fijne vakantiepark is daarvoor een heerlijke uitvalsbasis, vooral voor een weekendje weg een aanrader. Even chillen in het overdekte zwemparadijs, de indoor speeltuin ‘Eiland Aquatura’ en maximaal springen op de airtrampoline

Kidsproof accommodaties in Nederland

Vesper Hotel

Het is genieten op het terras van Vesper Hotel, met een zonnetje op de achtergrond en een alcoholische versnapering in de hand. Ondertussen kunnen de kinderen heerlijk spelen op het strand en heb je zelf goed zicht dus zit je als ouder ook rustig. Een mooie plek voor een heerlijk weekendje weg met je gezin.