arrow_drop_up arrow_drop_down
Vakantiehuis in Frankrijk met kinderen

Kindvriendelijke accommodatie in Frankrijk

Leuke vakantiehuizen en gîtes in Frankrijk met kinderen

Wij geven je graag onze persoonlijke tips plus wereldplekken die hoog scoren bij gezinnen in Frankrijk. Kindvriendelijk vakantiehuizen met een zwembad, fijne gîtes  voor gezinnen. Wij checken niet of de hele babyuitzet bij een accommodatie compleet is, wij bekijken of de wil er is om gezinnen fijn te ontvangen, of je welkom bent met je kinderen. Het comfortabel te maken voor gezinnen is in onze ogen key. Gastvrijheid vinden wij daarbij belangrijker dan een compleet aangekleed vakantiehuis met alle babyspullen.

Vakantieparken in Zuid-Frankrijk

Vakantiepark Vallée de la St. Baume

Vakantiepark Vallée de la St. Baume

Dit vakantiepark ligt in de Provence, misschien wel één van de mooiste gebieden van Frankrijk. Tijdens je verblijf in dit luxe vakantiepark kun je rekening op een aantal fijne extra's.

Vakantiepark in de Provence
Résidence du Château de Salles

Résidence du Château de Salles

Exclusieve en luxe vrijstaande villa's met airco en een ruime, prachtig aangelegde tuin. Gelegen op prachtige locaties met fijne en comfortabele faciliteiten tot je beschikking.

Vakantiepark in Gironde
Kindvriendelijk vakantiehuis in de Dordogne

Domaine Jeanary

Een fijne plek in de Dordogne waar je het pure Franse leven kunt horen, zien en proeven. Deze authentieke 17e eeuwse voormalige boerderij ligt in de Dordogne

Vakantiepark in Dordogne
Vakantiepark DéfiPlanet

Vakantiepark DéfiPlanet

Een rustige omgeving, een prachtig en compleet park, genoeg te doen in de omgeving én alle faciliteiten bij de hand waar gezinnen gelukkig van worden. Deze combinatie vind je bij Village Vacances DéfiPlanet.

Vakantiepark in Nouvelle-Aquitaine

Villa Roffa

Villa Roffa

Villa Roffa is een Chambres d'Hôtes in Chouzy-sur-Cisse dat wordt gerund door Anne van Eijk en Nathalie Laureau, een Nederlands echtpaar uit Rotterdam. Het is een sfeervol Chambres d'Hôtes met 4 kamers

Centre-Val de Loire