arrow_drop_up arrow_drop_down
Kindvriendelijke accommodatie in Frankrijk

Kindvriendelijke accommodatie in Frankrijk

Accommodatie in Normandië

Zoek je een leuke accommodatie in Normandië met kinderen?

Wij geven je onze persoonlijke tips plus wereldplekken die hoog scoren bij gezinnen in Normandië. Van die plekken die fijn zijn om te verblijven en waar je welkom bent met kinderen, dat zijn de accommodaties die je kunt verwachten op Kleine Wereldreiziger. Wij checken niet of de hele babyuitzet bij een accommodatie compleet is, wij bekijken of de wil er is om gezinnen fijn te ontvangen. Het comfortabel te maken voor gezinnen. Gastvrijheid vinden wij daarbij belangrijker dan een compleet aangekleed vakantiehuis met babyspullen.

Vakantieparken & gîtes in Frankrijk met kinderen

Vakantiepark DéfiPlanet

Vakantiepark DéfiPlanet

Een rustige omgeving, een prachtig en compleet park, genoeg te doen in de omgeving én alle faciliteiten bij de hand waar gezinnen gelukkig van worden. Deze combinatie vind je bij Village Vacances DéfiPlanet.

Bijzondere accommodatie

Villa Roffa

Villa Roffa

Villa Roffa is een Chambres d'Hôtes in Chouzy-sur-Cisse dat wordt gerund door Anne van Eijk en Nathalie Laureau, een Nederlands echtpaar uit Rotterdam. Het is een sfeervol Chambres d'Hôtes met 4 kamers

Nederlandse gastvrijheid ten top

Luxe vakantieparken in Zuid-Frankrijk

Vakantiepark Vallée de la St. Baume

Vakantiepark Vallée de la St. Baume

Vallée de la St. Baume ligt in de Provence, misschien wel één van de mooiste gebieden van Frankrijk en zeer populair bij gezinnen. Tijdens je verblijf in dit luxe vakantiepark kun je rekening op een aantal fijne extra's.

Fijne villa's met privé zwembad
Résidence du Château de Salles

Résidence du Château de Salles

Exclusieve en luxe vrijstaande villa's met airco en een ruime, prachtig aangelegde tuin. Gelegen op prachtige locaties met fijne en comfortabele faciliteiten tot je beschikking.

Exclusieve, luxe villa's