Huur je auto all inclusive en zonder zorgen bij Sunny Cars

Een huurauto is de perfecte manier om een roadtrip te maken met je gezin of om flexibel te zijn op je vakantiebestemming. Als je via Kleine Wereldreiziger bij Sunny Cars boekt dat weet je zeker dat je zorgeloos op vakantie kunt met je gezin én je krijgt ook nog korting bij Sunny Cars!

PLUS lite, PLUS premium en PLUS ultimate leden van Kleine Wereldreiziger PLUS krijgen altijd 5% van het huurbedrag retour en dat kan aardig oplopen tot een bedrag van €60. Heb je een PLUS gratis lidmaatschap bij Kleine Wereldreiziger? Dan krijg je € 10 korting op je huurauto.

Je kunt een gratis lidmaatschap gemakkelijk aanmaken via deze link. 

Korting bij Sunny Cars

Korting op je huurauto bij Sunny Cars? Zo!*

*Alleen geldig voor auto's die gehuurd zijn bij Sunny Cars via Kleine Wereldreiziger PLUS

Tot € 60

retour als lid

24/7

persoonlijke ondersteuning

100%

all-inclusive

Korting bij Sunny Cars, altijd transparant en eerlijk

Met een huurauto van Sunny Cars hoef je je nergens druk om te maken. Je huurauto is namelijk standaard optimaal verzekerd. Dus ook tegen schade aan glas-banden-bodem-dak en diefstal. Gaat er toch iets mis? Geen paniek. Tenzij je het zelf wel heel bont gemaakt hebt, betalen ze het eigen risico gewoon aan je terug. En van bijbetalen voor extra kilometers en oneerlijke tankregelingen moeten ze niets weten. Met een ijzersterke reserveringsafdeling vol autohuurexperts, de daadkrachtige afdeling Customer Care en heldere informatie doen ze er alles aan om je voor, tijdens en na je reis zo goed mogelijk te helpen. Want pas als jij tevreden bent, is Sunny Cars dat ook.

Dit is all-in autohuur volgens Sunny Cars

Asterix

Terugbetaling eigen risico

Bij Sunny Cars hebben is het eigen risico vaak al vooraf afgekocht. Is dat niet het geval? Geen zorgen. Bij schade aan de huurauto schiet je het eigen risico eerst voor en daarna storten ze het bedrag plankgas op je bankrekening terug.

Asterix

Glas-banden-bodem-dakschade

Heb je een ster in je autoruit, een lekke band, buts, deuk of kras? Geen zorgen, kan gebeuren! Ook de dekking van schade aan glas, banden, bodem (inclusief oliecarter en koppeling) en dak is bij ons standaard inbegrepen. Zorgeloos gevoel, nietwaar?

Asterix

Ongelimiteerde kilometers

Tijdens een vakantie onbezorgd en optimaal genieten van je bestemming, dat wil iedereen! Juist daarom krijg je van Sunny Cars een ongelimiteerd aantal kilometers, zodat je de allermooiste plekjes kunt verkennen. En dat zónder extra kosten.

Asterix

Schadeverzekering (CDW)

Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom is bij Sunny Cars de schadeverzekering inclusief. Heb je schade aan de huurauto, dan wordt dit gedekt door deze verzekering. Schiet je het eigen risico voor? Dan betalen ze dit zo snel mogelijk weer aan je terug.

Asterix

Diefstalverzekering (TP)

Diefstal is het laatste waar je aan wilt denken tijdens je vakantie met een huurauto. Krijg je daar onverhoopt tóch mee te maken? Dan stellen we je gerust. Deze verzekering is natuurlijk ook inbegrepen in onze all-in autohuur van Sunny Cars.

Asterix

Extra WA-verzekering

Een WA-verzekering is uiteraard inbegrepen, maar Sunny Cars gaat nog een stapje verder met de (extra) WA-dekking van minimaal € 7,5 miljoen. Zo ben je in geval van schade aan een derde goed verzekerd. Voor jouw zorgeloze vakantie spelen zij op zeker!

Asterix

Tankregeling Vol-Vol

Het brandstofbeleid is bij Sunny Cars standaard Vol-Vol. Zo betaal je geen dure brandstoftoeslag en weet je precies waar je aan toe bent. Dat is wel zo fijn en zorgeloos.

Asterix

Vergoeding sleepkosten

Start de huurauto niet meer, is er een (technisch) mankement of heb je een lekke band? Dan bestaat de kans dat de auto weggesleept moet worden. Bij Sunny Cars worden de sleepkosten vergoed.

Asterix

Zekerheid van ANVR en Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Als je die auto reserveert, wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat alles goed geregeld is. Logisch! Sunny Cars is als enige autohuurspecialist aangesloten bij de ANVR en SGR.

Asterix

Verlies en beschadiging van de autosleutel en/of -papieren

Autosleutel kwijt? Oeps. Of zijn je autopapieren in geen velden of wegen te bekennen? Dat kan de besten overkomen! Sunny Cars vergoedt zelfs schade aan of verlies van je autosleutel of autopapieren.

Asterix

Lokale belasting

Onverwachte kosten, daar houden wij niet van. En dus ook niet van lokale belasting die wordt gerekend over de huurauto. Sunny Cars heeft die lokale belasting alvast inbegrepen bij je all-in huurprijs!

Asterix

Luchthaven afleveringskosten

Luchthavenautoriteiten brengen toeslagen in rekening aan de lokale wagenparkaanbieders met een kantoor op de luchthaven. Bij Sunny Cars is de huursom altijd all-in, dus kom je ter plaatse niet voor verrassingen te staan.

Asterix

Pechhulp

Je denkt er liever niet over na, maar het kán gebeuren: een kapotte huurauto tijdens je welverdiende vakantie. Gelukkig is pechhulp onderdeel van onze all-in formule.

Asterix

Gratis wijzigen

Vertrek je toch een dagje later of wil je je huurauto op een andere locatie inleveren? Tot huuraanvang past Sunny Cars de reservering kosteloos voor je aan.

Asterix

14 dagen optietermijn

Misschien wil je nog even overleggen om er zeker van te zijn dat je écht de juiste huurauto reserveert. Dat kan bij Sunny Cars in alle rust, want je reservering staat standaard 14 dagen in optie.

Asterix

24/7 noodnummer

Alles is vooraf al geregeld en betaald, dat is nog eens zorgeloos op vakantie gaan. Gaat er toch nog iets mis of heb je een vraag met spoed? Neem contact op met het  Nederlandstalig noodnummer via 023 - 5 699 690.

Asterix

Sunny2go

Sunny2go assisteert jou vóór en tijdens je reis. Je vindt er inreisinformatie, bezienswaardigheden en een persoonlijke conciërgeservice die je kunt bellen voor werkelijk alles wat te maken heeft met het ontdekken van jouw bestemming. Zo haal je nóg meer uit je vakantie met huurauto.

Asterix

Beheer je reservering

Huur je een auto bij Sunny Cars, dan krijg je een zorgeloze huurauto voor een transparante prijs. We maken het je graag makkelijk! Niet alleen tijdens het reserveren van jouw favoriete huurauto maar ook bij het administratieve deel van je reservering. Daarom kan je na boeking zelf online je reservering beheren.

Hoe krijg je een bedrag retour op je huurauto?

Kortingscode Sunny Cars

Word lid

Word premium, lite of gratis lid van Kleine Wereldreiziger PLUS. Je krijgt korting afhankelijk van je gekozen lidmaatschap.

Kortingscode Sunny Cars

Boek je huurauto

In PLUS staat  alle informatie die je nodig hebt om korting te ontvangen op je huurauto die je boekt bij Kleine Wereldreiziger. 

Kortingscode Sunny Cars

Vul je gegevens in

Vul het aanvraagformulier voor teruggaaf in. Wij verifiëren je gegevens en betalen je vervolgens het bedrag retour.

Korting op je huurauto van Sunny Cars?

Word lid van Kleine Wereldreiziger PLUS

*Op je reservering zijn altijd onze algemene voorwaarden van toepassing.