Ervaringen van PLUS-gebruikers

We krijgen regelmatig leuke reacties van onze PLUS-gebruikers, hieronder zie je er een aantal :-)
Wat een gave info allemaal! Ik word helemaal hebberig van al die leuke dingen en kan niet wachten tot onze spaarbankrekening weer aangevuld is :-). In een woord, wauw! Zo leuk ook al die extraatjes voor de kids. Geweldig!
Linsey Zabawa
Briljant dit! Ik had mijn lidmaatschap al heel snel terugverdiend voor de rest van het jaar met die korting van de huurauto. Mireille weet heel goed wie er allemaal in de community zitten en kan je goed koppelen aan de juiste personen.
Marianne
Marianne Stegink
Ik volgde Kleine Wereldreiziger al een tijdje toen ik besloot om te gaan bloggen voor de site. Het is ontzettend leuk om onze avonturen met een groot publiek te kunnen delen.


Daphne van Rijnsoever
Ik krijg vooral kriebels in mijn buik als ik de accommodaties zie die mensen tippen. Ik zie ons al zitten met een wijntje bij het zwembad ;-). Wat ik ook leuk vind, is dat er ook aandacht is voor wat oudere kinderen, niet alleen voor de kleintjes.
Eef Liebregts

Overrompeld door al je leuke ideeën en tips. Ik zie een hele hoop leuke dingen steeds weer waar we zeker wat mee gaan doen. Dit scheel me veel zoekwerk, dank je wel!Kelly L.

Ik wilde onze huurauto toch al boeken bij Sunny Cars en die 5% korting scheelt nogal voor 3 weken in de zomervakantie. Dank u voor deze fijne korting!Koen Vos

Start direct met tijd besparen!