Huurauto ophalen na vertraging

Kortingscode autohuur bij Sunny Cars

Wij werken exclusief samen met Sunny Cars voor autohuur wereldwijd en de hoofdreden daarvoor is dat Sunny Cars de meest complete service biedt op het gebied van verhuur van auto's. Als je op zoek bent naar een huurauto voor je volgende vakantie, dan is Sunny Cars gewoon een solide en goede optie zonder verrassingen. Sunny Cars biedt namelijk all-inclusive huurauto's aan, waardoor je geen extra kosten hoeft te betalen voor verzekeringen en andere bijkomende kosten. Je kunt als lid van Kleine Wereldreiziger PLUS korting krijgen op je huurauto van Sunny Cars, daarover lees je alles in mijn blog 'Hoe krijg ik korting bij Sunny Cars'. Verder heb ik een aantal veelgestelde vragen over actiecodes en kortingscodes bij onze partner hieronder voor je verzameld.

Hoeveel kan ik besparen met een Sunny Cars kortingscode?

Wist je dat je met een Sunny Cars kortingscode nog meer kunt besparen? Met een Sunny Cars kortingscode kun je tot wel 10% korting krijgen op je huurauto. Dit kan een flinke besparing opleveren, vooral als je van plan bent om voor langere tijd een auto te huren. Lees altijd goed de voorwaarden die horen bij een kortingscode voordat je de code gebruikt. Vaak is het namelijk zo dat je bepaalde pakketten extra moet boeken. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld je auto huren met ledenvoordeel bij ANWB. Een voorwaarde voor de € 10 korting op je boeking is namelijk dat je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto via Sunny Cars. Ook bij ons is er een voorwaarde om korting te krijgen: een minimum huurbedrag van € 250.

Om een Sunny Cars kortingscode te vinden, kun je het beste niet op het internet zoeken. Er zijn verschillende websites die kortingscodes aanbieden voor Sunny Cars, zoals kortingscode.nl en spydeals.nl. Dit zijn echter alleen maar lokkertjes. Sunny Cars werkt namelijk alleen met eigen kortingscodes. Een werkende Sunny Cars kortingscode om te besparen op je autohuur zul je dus nooit ergens anders vinden dan bij Sunny Cars zelf. Een retourbetaling na je huurperiode zoals wij hem aanbieden is wel mogelijk.

Kortingscode van Sunny Cars in de nieuwsbrief

Als je een auto bij Sunny Cars hebt gehuurd dan krijg je na afloop altijd een kortingscode van ze. Als je dan binnen een bepaalde tijd weer een auto huur bij Sunny Cars dan kun je deze actiecode verzilveren en anders verloopt hij. Ook in de nieuwsbrief van Sunny Cars worden af en toe kortingscodes gedeeld, maar niet heel vaak. Het is wel belangrijk om te weten dat een kortingscode niet altijd geldig is op alle huurauto's en in alle landen. Ook kan het zijn dat er een minimale huurperiode geldt, voordat je de code kunt gebruiken.

De korting die je bij Kleine Wereldreiziger geldt altijd en mag worden gebruikt in combinatie met de korting die je al krijgt van Sunny Cars. Het loont dus de moeite om je auto via Kleine Wereldreiziger te boeken én je kortingscode ook nog in te leveren voor de hoogst mogelijk korting op je huurauto. Door het slimme gebruik van een kortingscode en onze cashback kun je namelijk flink besparen op de kosten van je huurauto, waardoor je meer geld overhoudt voor andere leuke activiteiten tijdens je vakantie.