Huurauto ophalen na vertraging

Kortingscode autohuur bij Sunny Cars

Hoe krijg ik korting bij Sunny Cars? Welke Sunny Cars kortingscodes zijn er? Hoe bespaar ik met een kortingcode bij Sunny Cars? Veelgestelde vragen door iedereen die wil gaan roadtrippen met een huurauto, ver weg en dicht bij. Ik heb daarom alle kortingen van Sunny Cars bij elkaar verzameld, inclusief onze eigen aantrekkelijke korting voor leden en het echte verhaal over kortingscodes en enorme kortingen op je huurauto. Dan kun je zelf de afweging maken wat je het meest interessant vindt. Ik kan je alvast verklappen dat onze eigen aanbieding het meest briljant is dus staat je niet blind op kortingscodes voor Sunny Cars, maar kijk eerst naar onze retourbetaling achteraf! 😉

Korting bij Sunny Cars, huur hier je auto

Je auto huren met ledenvoordeel kan bij ons gemakkelijk en snel en door middel van een cashback na afloop van je huurperiode krijg je geld retour op je huurauto van Sunny Cars. Als je dus wilt gaan roadtrippen in bella Italia, zonnig España of verder weg dan is handig om even verder te lezen.

Actuele Sunny Cars actiecodes of kortingsacties

Laat ik even voorop stellen dat Sunny Cars niet samenwerkt met actiecode websites en dat ze ook geen actiecodes van derden accepteren. Sunny Cars werkt exclusief samen met reisagenten en partners zoals Kleine Wereldreiziger, Columbus en ANWB voor de verhuur van auto´s met kortingen. De welbekende sites met actiecodes bieden je dus niet daadwerkelijk de korting. Leden van Kleine Wereldreiziger krijgen wél gegarandeerd korting op een huurauto dus lees verder hoe het werkt. 

Ik zal het even voorrekenen. Annegien huurt een auto in Zuid- Italië voor het totaalbedrag van € 1.154,- via Kleine Wereldreiziger. Ze krijgt 5% retour over het huurbedrag en dat komt dus uiteindelijk neer op een korting van € 57,70! 😮 Ik hoef je denk ik niet uit te leggen dat deze deal erg netjes is.

5% Korting bij Sunny Cars via Kleine Wereldreiziger

Dit is de beste deal die je kunt krijgen als je voor een lange vakantie een huurauto nodig hebt en dat zeg ik niet zomaar. Wat ik je nu ga vertellen is handig om te weten en nooit meer te vergeten! Ben je lite, premium of ultimate lid van Kleine Wereldreiziger PLUS? Of heb je één van onze stadsgidsen of reisgidsen aangeschaft? Dan kun je een leuk retourbedrag aanvragen als je een auto huurt bij Sunny Cars via Kleine Wereldreiziger.

Geen lid worden en toch een leuke korting krijgen? Je ontvangt sowieso € 10,- retour als lid van PLUS gratis, maar het kan dus zelfs oplopen tot 5% van je totale huurbedrag (ex BTW) als je dus betalend lid bent of een reisgids van ons hebt aangeschaft zoals de Kaapstad Reisgids of de Wereldreis Gids (zie e-books). Tel zelf maar uit je winst als je een dure huurauto boekt. Dat kan lekker oplopen tot zelfs een maximum bedrag van 60 euro!

Korting bij Sunny Cars

Sunny Cars kortingscode korting

Korting tips auto huren Sunny Cars

Korting bij Sunny Cars via ANWB

Wil je een auto huren voor jullie vakantie met kinderen? Ook via ANWB en Sunny Cars kun je zorgeloos op pad met je huurauto. Er geldt namelijk een korting op autohuur voor ANWB-leden van €10,- korting op je boeking. Er is een klein addertje onder het gras en dat is dat je wel moet kiezen voor een extra service zoals

  • De Fastlane, waarmee je de rij overslaat en het huurcontract al ingevuld voor je klaar ligt óf
  • De service Jonge Huurauto, waarbij je een huurauto krijgt die minder dan 1 jaar oud is of met minder dan 25.000 km op de teller.

Daarmee is de deal die wij bieden om korting te krijgen op je Sunny Cars huurauto nog steeds aantrekkelijker. Just saying...

Korting Sunny Cars ANWB-Kleine Wereldreiziger

Sunny Cars nieuwsbrief korting

Naast het gebruik van kortingscodes zijn er nog andere manieren om te besparen op autoverhuur.  Wie zich aanmeldt voor de Sunny Cars nieuwsbrief is als eerste op de hoogte van (kortings)acties van deze autoverhuurder waar wij exclusief mee samenwerken. En zoals ik al eerder vertelde zijn er bepaalde periodes waarin er op specifieke bestemmingen hele toffe kortingsacties zijn, al moet ik er ook bij zeggen dat er echt niet wordt gestrooid met kortingscodes. Maar ik hoef je uiteraard niet te vertellen dat die kortingen normaal gesproken niet in het hoogseizoen te vinden zijn. Neemt niet weg dat ik de nieuwsbrief van Sunny Cars erg interessant vind en een aanrader om je voor aan te melden! Sunny Cars heeft een uitstekende reputatie in de autoverhuursector en hun klanten zijn over het algemeen zeer tevreden met hun service en dat is niet voor niets zo.

TIP: Een andere manier om te besparen op autoverhuur is door een kleinere auto te huren. Kleinere auto's zijn over het algemeen goedkoper dan grotere auto's en ze verbruiken minder brandstof, wat je ook geld kan besparen.

Sunny Cars Black Friday deals

Deze zijn er gegarandeerd: Black Friday Deals bij Sunny Cars. Afgelopen jaar kreeg je met Black Friday een interessante deal van €25 korting bij Sunny Cars en dat is een meer dan nette deal natuurlijk, zeker als je een auto huurt voor een korte periode. En daar mag je dan dus de Kleine Wereldreiziger korting ook nog bij gebruiken. Bij ons heb je dus geen 'niet geldig in combinatie met andere kortingen of kortingscodes' voorwaarde. Je gebruikt dus je Suny Cars kortingscode tijdens een actie en je mag via ons ook nog je retourbedrag aanvragen over je huurbedrag. Een betere deal ga je niet krijgen!

Direct je auto huren bij Sunny Cars met korting?

Ik ga er vanuit dat je 1 en 1 kunt optellen en dat je dus begrijpt dat de deal die Kleine Wereldreiziger biedt goed is. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor korting bij Sunny Cars via Kleine Wereldreiziger en reserveer hier onder direct je auto.

Met je huurauto naar het strand


Zomeractie Kleine Wereldreiziger 2024