Hoe krijg je korting bij Sunny Cars?

Korting bij Sunny Cars

Hoe krijg ik korting bij Sunny Cars? Welke Sunny Cars kortingscodes zijn er? Veelgestelde vragen door iedereen die wil gaan roadtrippen, ver weg en dicht bij. Ik heb daarom alle kortingen van Sunny Cars bij elkaar verzameld, dan kun je zelf de afweging maken wat je het meest interessant vindt. Ik kan je alvast verklappen dat onze eigen aanbieding briljant is! 😉

Je auto huren met ledenvoordeel kan bij ons gemakkelijk en snel en door middel van een cashback na afloop van je huurperiode krijg je geld retour op je huurauto van Sunny Cars. Als je dus wilt gaan roadtrippen in bella Italia, zonnig España of verder weg dan is handig om even verder te lezen.

Ik zal het even voorrekenen. Suzanne huurt een auto in Zuid- Italië voor het totaalbedrag van € 1.154,- via Kleine Wereldreiziger. Ze krijgt 5% retour over het huurbedrag en dat komt dus uiteindelijk neer op een korting van € 57,70! 😮 Ik hoef je denk ik niet uit te leggen dat deze deal erg netjes is.

Laat ik even voorop stellen dat Sunny Cars niet samenwerkt met actiecode websites en dat ze ook geen actiecodes van derden accepteren. Sunny Cars werkt exclusief samen met reisagenten en partners zoals Kleine Wereldreiziger, Columbus en ANWB voor de verhuur van auto´s met kortingen. De welbekende sites met actiecodes bieden je dus niet daadwerkelijk de korting. Dat kan simpelweg ook gewoon niet. Leden van Kleine Wereldreiziger krijgen wel korting op een huurauto dus lees even verder voor meer informatie.

Dit is de beste deal die je kunt krijgen als je voor een lange vakantie een huurauto nodig hebt en dat zeg ik niet zomaar. Wat ik je nu ga vertellen is handig om te weten en nooit meer te vergeten! Ben je PLUS Gratis,- PLUS Lite,- of PLUS-Premium lid van Kleine Wereldreiziger? Of heb je één van onze stadsgidsen of reisgidsen aangeschaft? Dan kun je een leuk retourbedrag aanvragen als je een auto huurt bij Sunny Cars via Kleine Wereldreiziger.

Je ontvangt sowieso € 10,- retour als PLUS Gratis lid, maar het kan zelfs oplopen tot 5% van je totale huurbedrag (ex BTW) als je Lite of Premium lid bent of een reisgids van ons hebt aangeschaft zoals de Kaapstad Reisgids of de Wereldreis Gids. Tel zelf maar uit je winst als je een dure huurauto boekt. Dat kan lekker oplopen tot zelfs een maximum bedrag van 60 euro!

Als je eerder een auto hebt gehuurd bij Sunny Cars dan krijg je 2 weken na afloop van je huurperiode een kortingscode via je Sunny Cars account voor je volgende huurauto. Natuurlijk heeft deze actiecode een houdbaarheidsdatum en voorwaarden. Kijk dus goed naar de voorwaarden van de actiecode en tot wanneer de code geldig is. In sommige gevallen kan de code alleen worden ingewisseld bij een minimaal aantal huurdagen. Deze info vind je in de mail bij de kortingscode die Sunny Cars verstuurt.

Verder heeft Sunny Cars ook regelmatig autohuuraanbiedingen voor een bepaalde periode of voor specifieke bestemmingen. Je voelt waarschijnlijk al wel aankomen dat deze aanbiedingen en kortingen op je autohuur bij Sunny Cars niet snel in de zomervakantie of andere vakanties zullen zijn. En dat zijn natuurlijk wel de vakanties waarin onze doelgroep voornamelijk op vakantie gaat. Actuele autohuur aanbiedingen van Sunny Cars staan altijd direct bij de prijs tijdens het reserveringsproces. Lekker transparant! Als je je huurdata invult in combinatie met je bestemming dan zie je meteen of er een aanbieding is op dat moment.

Als lid van het toffe Columbus Magazine krijg je maar liefst een korting van € 25 op je autohuur bij Sunny Cars en dat is absoluut een aantrekkelijk bedrag, zeker als je een huurauto voor een aantal dagen huurt. De prijs van een jaarabonnement op Kleine Wereldreiziger PLUS Lite is echter goedkoper en de korting van 5% is uiteindelijk aantrekkelijker in veel gevallen. Je ontvangt je korting via Columbus Magazine in de welkomst e-mail die je direct na je abonnementsaanvraag hebt gekregen. Deze moet je dus bewaren, maar de klantenservice kan je ook verder helpen natuurlijk.

Wil je een auto huren voor jullie vakantie met kinderen? Ook via ANWB en Sunny Cars kun je zorgeloos op pad met je huurauto. Er geldt namelijk een korting op autohuur voor ANWB-leden van €10,- korting op je boeking. Er is een klein addertje onder het gras en dat is dat je wel moet kiezen voor een extra service zoals

  • De Fastlane, waarmee je de rij overslaat en het huurcontract al ingevuld voor je klaar ligt óf
  • De service Jonge Huurauto, waarbij je een huurauto krijgt die minder dan 1 jaar oud is of met minder dan 25.000 km op de teller.

Daarmee is de deal die wij bieden om korting te krijgen op je Sunny Cars huurauto nog steeds aantrekkelijker. Just saying...

Wie zich aanmeldt voor de Sunny Cars nieuwsbrief is als eerste op de hoogte van (kortings)acties van deze autoverhuurder waar wij exclusief mee samenwerken. En zoals ik al eerder vertelde zijn er bepaalde periodes waarin er op specifieke bestemmingen hele toffe kortingsacties zijn. Maar ik hoef je uiteraard niet te vertellen dat die kortingen normaal gesproken niet in het hoogseizoen te vinden zijn. Neemt niet weg dat ik de nieuwsbrief van Sunny Cars erg interessant vind en een aanrader om je voor aan te melden!

Deze zijn er gegarandeerd: Black Friday Deals bij Sunny Cars. Afgelopen jaar kreeg je met Black Friday een interessante deal van €25 korting bij Sunny Cars en dat is een meer dan nette deal natuurlijk, zeker als je een auto huurt voor een korte periode.

Ik ga er vanuit dat je 1 en 1 kunt optellen en dat je dus begrijpt dat de deal die Kleine Wereldreiziger biedt goed is. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor korting bij Sunny Cars via Kleine Wereldreiziger en reserveer hier onder direct je auto.