Ben jij zwanger? Proficiat!

Dit zijn populaire babybeurzen:

Negenmaandenbeurs 2025

Baby Days (België)

Babyboom beurs

 

Vraag hier eerst de GRATIS babyboxen aan!

Babybeurzen agenda 2024-2025, Nederland en België

Ben jij zwanger? Proficiat! Bestel de GRATIS babybox!

Bezoek een babybeurs!

Een uitje dat je wat ons betreft beter zonder kinderen kunt ondernemen: een babybeurs of mamabeurs. Interessant voor aanstaande papa's en mama's, maar ook interessant als je al ouder bent van één of meerdere kinderen. Wij hebben zelf twee jongens uit 2012 en 2018 en ik kan je vertellen dat er nogal wat nieuwigheden zijn ontwikkeld op babygebied in de jaren die er tussen onze kinderen in zitten! Een revolutie op het gebied van draagzakken, dragers en buikdragers, maar ook in accessoires, handige artikelen voor baby's en informatie over bevallen. Een bevalling in bad is tegenwoordig heel populair en steeds meer aanstaande moeders worden bijgestaan door een doula. Genoeg te leren en ontdekken dus op een babybeurs voor jou als (aanstaande) ouder.

Babybeurzen in Nederland en België 

Wij hebben een selectie gemaakt van babybeurzen in Nederland en België die interessant zijn als je zwanger bent of net je kindje hebt gekregen. Om te shoppen, ideeën en tips te krijgen van specialisten en om mooie beursaanbiedingen te scoren natuurlijk. Wist je trouwens dat je een aantal gratis artikelen kunt aanvragen als je zwanger bent? Je vindt een selectie op deze pagina!

Alleen actuele beurzen voor aanstaande ouders

Er zijn nog meer babybeurzen in Nederland en België, maar in praktijk worden ze niet altijd jaarlijks georganiseerd of zijn er geen actuele data beschikbaar. Wij noemen alleen de beurzen op deze pagina die wij kennen en die regelmatig georganiseerd worden.

Negenmaandenbeurs 2025

woensdag 19 t/m zaterdag 22 februari 2025 | Amsterdam RAI

De Negenmaandenbeurs is een babybeurs voor aanstaande moeders en vaders, maar ook voor ouders die net een kindje hebben gekregen. Je vindt alles op het gebied van baby's en zwangerschap op de 9 maanden beurs. Ook een leuk dagje uit met je zus, moeder en aanstaande oma of natuurlijk gewoon met je partner. Kijk naar modeshows en profiteer van beursaanbiedingen. Krijg ook advies van deskundigen op het gebied van styling en nieuwe producten.

Baby Days (België)

Baby Days (België)

Diverse baby beurs data en locaties in 2024 & 2025

Ontmoet andere jonge en aanstaande ouders en stel vragen aan deskundigen. Baby Days is een interessante babybeurs voor leuke koopjes voor aanstaande ouders. Bovendien kun je er ideeën opdoen, op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes op babygebied en leuke kortingsbonnen krijgen. Heerlijk om te combineren met een weekendje weg op één van de volgende data:

  • GENT - 9 & 10 maart 2024 - van 10:00 tot 17:00 - Eskimo Fabriek
  • KORTRIJK - 14 & 15 september 2024 - van 10:00 tot 18:00 - Kortrijk Xpo
  • ANTWERPEN - 21 & 22 september 2024 - van 10:00 tot 17:00 - AntwerpExpo
  • NAMEN - 5 & 6 oktober 2024 - van 10:00 tot 18:00 - Namur Expo
  • LUIK - 9 & 10 november 2024 - van 10:00 tot 18:00 - Palais des Congres
  • BRUSSEL - 15 & 16 februari 2025 - van 10:00 tot 18:00 - Tour & Taxis
  • HASSELT - 24 & 25 februari 2024 - van 10:00 tot 17:00 - Trixxo Arena
  • CHARLEROI - 10 & 11 februari 2024 - van 10:00 tot 18:00 - Le Dôme de Charleroi

Babyboom beurs

11, 12 & 13 oktober 2024 | Brussels Expo Paleis 11 | België

De grootste beurs voor toekomstige en jonge ouders in België, dat is de Babyboom Beurs. Er zijn meer dan 100 standhouders die je meer kunnen vertellen over de wereld van de baby. Je kunt hier eten in het Nestlé Baby Restaurant, kinderen kunnen spelen in het kinderdagverblijf, er is een rustzone, er worden babyfoto's gemaakt en natuurlijk wil je de Shopping Avenue niet missen met leuke aanbiedingen voor (aanstaande) ouders!

Tickets kun je online tegen een gereduceerd tarief kopen. Daar staat ook een uitgebreid overzicht van workshops die je kunt volgen tijdens deze leuke beurs voor mama's en papa's in spe. Wat dat je bijvoorbeeld van een workshop over voorkomen en behandelen van huidproblemen bij kinderen of ontdekken hoe jij je kindje handig draagt in een draagdoek?


MoenFestival

9 november 2024 | Fletcher Hotel Doorwerth – Arnhem | Nederland

Na 10 jaar Ouders Natuurlijk beurs was het voor de organisatie tijd voor iets anders. Onder de naam MoenFestival wordt nu één keer per jaar een festival georganiseerd voor ouders die bewust en duurzaam (willen) leven met hun kinderen. Dit is hét festival voor bewust en duurzaam leven. Je vindt er duurzame producten voor jezelf, je gezin, huis en tuin: van zonnepaneel tot biologische zaden, van babyluier tot barefoot schoenen.

Bestel ook de GRATIS Ouders van Nu Zwanger- en Babybox!

Kennismaken met tijdschriften, producten én leuke kortingen