Babybeurzen agenda 2021-2022 - Nederland en België

Ben jij zwanger? Proficiat! Bestel direct de GRATIS babybox!

Bezoek een babybeurs!

Een uitje dat je wat ons betreft beter zonder kinderen kunt ondernemen: een babybeurs of mamabeurs. Interessant voor aanstaande papa's en mama's, maar ook interessant als je al ouder bent van één of meerdere kinderen. Wij hebben zelf twee jongens uit 2012 en 2018 en ik kan je vertellen dat er nogal wat nieuwigheden zijn ontwikkeld op babygebied in de jaren die er tussen onze kinderen in zitten! Een revolutie op het gebied van draagzakken, dragers en buikdragers, maar ook in accessoires, handige artikelen voor baby's en informatie over bevallen. Een bevalling in bad is tegenwoordig heel populair en steeds meer aanstaande moeders worden bijgestaan door een doula. Genoeg te leren en ontdekken dus op een babybeurs voor jou als (aanstaande) ouder.


Babybeurzen in Nederland en België

Wij hebben een selectie gemaakt van babybeurzen in Nederland en België die interessant zijn als je zwanger bent of net je kindje hebt gekregen. Om te shoppen, ideeën en tips te krijgen van specialisten en om mooie beursaanbiedingen te scoren natuurlijk. Wist je trouwens dat je een aantal gratis artikelen kunt aanvragen als je zwanger bent? Je vindt een selectie op deze pagina!

Negenmaandenbeurs 2022

16 t/m 19 februari 2022 | Amsterdam RAI

De Negenmaandenbeurs is een babybeurs voor aanstaande moeders en vaders, maar ook voor ouders die net een kindje hebben gekregen. Je vindt alles op het gebied van baby's en zwangerschap op de 9 maanden beurs. Ook een leuk dagje uit met je zus, moeder en aanstaande oma of natuurlijk gewoon met je partner. Kijk naar modeshows en profiteer van beursaanbiedingen. Krijg ook advies van deskundigen op het gebied van styling en nieuwe producten.

Baby Days (België)

Baby Days (België)

Diverse baby beurs data en locaties in 2021-2022. Alle beurzen zijn van 10.00 - 18.00 uur

Ontmoet andere jonge en aanstaande ouders en stel vragen aan deskundigen. Baby Days is een interessante babybeurs voor leuke koopjes voor aanstaande ouders. Bovendien kun je er ideeën opdoen, op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes op babygebied en leuke kortingsbonnen krijgen. Heerlijk om te combineren met een weekendje weg op één van de volgende data:

  • ANTWERPEN - 25 & 26 september 2021 (AntwerpExpo)
  • KORTRIJK - 2 & 3 oktober 2021 (Kortrijk Xpo)
  • NAMEN - 9 & 10 oktober 2021 (Namur Expo)
  • LUIK - 16 & 17 oktober  2021 (Palais des Congrès)
  • CHARLEROI - 19 & 20 februari 2022  (Le Dôme de Charleroi)
  • GENT - 19 & 20 maart 2022 (Flanders Expo)
  • BRUSSEL - 8 & 9 oktober 2022 (Tour & Taxis)
  • ARLON - 12 & 13 november 2022 (Hall Polyvalent)

Bestel ook de GRATIS Ouders van Nu Zwanger- en Babybox!

Kennismaken met  tijdschriften, producten én leuke kortingen

Babyboom beurs

Babyboom beurs

22, 23, 24 oktober 2021 | Brussels Expo Paleis 11 | België


De grootste beurs voor toekomstige en jonge ouders in België, dat is de Babyboom Beurs. Er zijn meer dan 100 standhouders die je meer kunnen vertellen over de wereld van de baby. Je kunt hier eten in het Nestlé Baby Restaurant, kinderen kunnen spelen in het kinderdagverblijf, er is een rustzone, er worden babyfoto's gemaakt en natuurlijk wil je de Shopping Avenue niet missen met leuke aanbiedingen voor (aanstaande) ouders!

Tickets kun je online tegen een gereduceerd tarief kopen. Daar staat ook een uitgebreid overzicht van workshops die je kunt volgen tijdens deze leuke beurs voor mama's en papa's in spe. Wat dat je bijvoorbeeld van een workshop over voorkomen en behandelen van huidproblemen bij kinderen of ontdekken hoe jij je kindje handig draagt in een draagdoek?

Ouders Natuurlijk Beurs WINTEREDITIE

MoenFestival

11 juni 2022 | Fletcher Hotel Doorwerth – Arnhem | Nederland


Na 10 jaar Ouders Natuurlijk beurs was het voor de organisatie tijd voor iets anders. Onder de naam MoenFestival wordt nu één keer per jaar een festival georganiseerd voor ouders die bewust en duurzaam (willen) leven met hun kinderen. Dit is hét festival voor bewust en duurzaam leven. Je vindt er duurzame producten voor jezelf, je gezin, huis en tuin: van zonnepaneel tot biologische zaden, van babyluier tot barefootschoen.

In de wolken festival

Datum 2022 nog onbekend | Expo Haarlemmermeer


Dit festival is voor aanstaande ouders en voor papa's en mama's die net een baby hebben gekregen. In totaal staan er meer dan 100 merken op deze beurs en er zijn volop activiteiten. Niet zo gek natuurlijk, want het wordt georganiseerd door Ouders van Nu. Het In de Wolken Festival is echt voor het hele gezin, compleet met waterfietstochtje, foodtrucks, muziek en natuurlijk volop adviezen en mooie aanbiedingen. Heb je vragen over borstvoeding, voeding, sporten, je babykamer, kleding of wat dan ook?! De meeste antwoorden ga je bij het in de wolken festival wel vinden!

Organiseer jij een babybeurs? 

Wij sturen je graag meer informatie over de mogelijkheden om hier te adverteren. Uiteraard zijn hier kosten aan verbonden. Mail naar info@kleinewereldreiziger.nl.

arrow_drop_up arrow_drop_down