Kindvriendelijk Agriturismo Borgo San Donino Gardameer
Kindvriendelijk Agriturismo Gardameer

Agriturismo Borgo San Donino

Agriturismo Gardameer met kinderen
Kindvriendelijk Agriturismo Gardameer

Agriturismo Borgo San Donino

Kindvriendelijk Agriturismo Borgo San Donino Gardameer

Fietsen aanwezig

Inclusief zwembad 

Kleine huisdieren toegestaan

Agriturismo Borgo San Donino vanaf € 820,-  per week

Verscholen achter een authentiek Italiaans kerkje

Agriturismo Borgo San Donino ligt verscholen bij een kerkje uit 1280 waardoor de sfeer direct wordt gemaakt bij de agriturismo die onderdeel is van een wijndomein. Je zit hier vlak bij het Gardameer en toch ben je weg van de drukte en kun je echt Italiaans genieten met je gezin. Deze agriturismo heeft een eigen zwembad en een aantal speeltoestellen. Je hoeft niet de hele dag in de zon te liggen, want door de vele bomen rondom het zwembad kun je ook een heerlijk plekje in de schaduw vinden. En niet geheel onbelangrijk: je hebt vanuit je luie stoel zicht op de wijnranken. Hopelijk zijn de kinderen oud genoeg om zichzelf te vermaken, dan kun je hier echt even heerlijk van genieten. 

Relaxen....of toch ook nog wat doen in de omgeving?

De steden Verona en Brescia zijn goed bereikbaar vanuit deze agriturismo en in 20 minuutjes ben je bij het populaire pretpark Gardaland. Hier gaan je kinderen zeker blij van worden! Het gezellige Valeggio sul Mincio ligt op nog geen half uurtje rijden van deze kleinschalige accommodatie met 11 appartementen. Op aanvraag worden hier gezellige wijnproeverijen, bezoekjes aan de wijngaarden en kooklessen georganiseerd. 

Groene wijnranken en olijfbomen

Wijnranken zo ver je kunt kijken dus en oude olijfbomen die onderdeel zijn van het landgoed van de familie Formentini. Op 5 kilometer van het populaire dorpje Desenzano del Garda aan het Gardameer ligt deze heerlijke agriturismo. Hier worden naast wijnen ook olijfolie en truffel gekweekt. Het restaurant Podere Selva Capuzza zit in de 14e-eeuwse boerderij op het landgoed. Hier kun je echt fenomenaal eten en ontbijten behoort hier ook tot de mogelijkheden. Wat kun je verwachten? Typische lokale gerechten samen met de eigen verbouwde wijnen. De ideale plek om samen te genieten als de kinderen in bed liggen of een fijne avond te hebben terwijl de kinderen nog even buitenspelen, omdat ze de weg op het domein kennen. Je bereikt het restaurant trouwens door dwars tussen de wijnranken door te lopen. 

Als papa en mama van wijntjes houden...

Ben je wel in voor een lekkere Italiaanse wijn? Dan kun je bij Agriturismo Borgo San Donino niet alleen genieten van een heerlijke sfeer, maar ook van de druiven Turbiana, Tocai, Groppello, Marzemino, Sangiovese en Barbera. Salute!