Agriturismo La Casa Colonica

Bij het meer van Trasimeno
Agriturismo Borgo San Donino

Agriturismo La Casa Colonica

Bij het meer van Trasimeno
Agriturismo Borgo San Donino

omheinde tuin

Inclusief zwembad 

Kleine huisdieren zijn welkom

Vanaf € 520,- per  week

Perfecte uitvalsbasis voor Italiaanse stedentrips

Agriturismo Colonica al Trasimeno ligt bij het meer van Trasimeno in het noorden van het prachtige Umbrië en is zo'n betaalbaar plekje waar je het met kinderen heerlijk zult hebben. Vanwege de centrale ligging van deze agriturismo met in totaal 8 appartementen is het voor gezinnen de perfecte uitvalsbasis. Van hieruit ga je gemakkelijk leuke (halve) dagjes weg als je niet in het zwembad ligt. De steden Siena, Arezzo en Perugia zijn leuk om te bezoeken. Hoewel Assisi op de flanken van de Monte Subasio net wat verder ligt, is het een uurtje rijden meer dan waard wat ons betreft.

Kidsproof inclusief omheinde tuin

Voor kinderen die graag op avontuur gaan is de omheinde tuin bij Agriturismo Colonica al Trasimeno echt ideaal. Verder zijn hier een fijn zwembad inclusief een kinderbad en een aantal speeltoestellen. Heb je kleinere kinderen? Loop dan zeker naar de boerderij een stukje verderop. Kinderen kunnen hier de diertjes voeren en als je het even van tevoren aangeeft dan is een ritje op een pony vaak wel mogelijk. 

Homemade wijnen en yummy olijfolie

Al sinds 1960 worden er bij deze agriturismo in Umbrië heerlijke wijnen én olijfolie geproduceerd. Wij houden ervan! Regelmatig zijn er proeverijen dus het gaat je absoluut lukken om een keertje aan te sluiten. Zorg dat je de rest van de dag geen plannen hebt, want als je eenmaal met je wijntje zit te genieten van het heerlijke weer dan wil je echt niet meer weg.

Fijne extra's die het Italiaanse leven lekker aangenaam maken

Een aantal dingen maken deze agriturismo wat ons betreft een toppertje en daar speelt de gemeenschappelijke barbecue een belangrijke rol in. Verder zijn er tegen betaling WiFi en een wasmachine beschikbaar. Neem dus niet meer dan een kleine trolley mee en sjouw je geen hernia! Tot slot is er een broodjesservice waardoor je iedere ochtend buiten op het terras kunt starten met een vers ontbijtje. Bij de inboedel horen verder speeltoestellen, een tafeltennistafel en er zijn mountainbikes te huur. 

Hoe staat het met jullie Italiaanse kookkunsten als gezin?

Pasta en pizza zijn in Nederland erg populair, maar hoe creatief zijn we als het om echt Italiaans eten gaat? Geef je op voor de kookworkshop en leer meer over de Italiaanse keuken samen met je kinderen.

Meer overnachtingen met kinderen

Glamping Landal Coldenhove

Top 3 landen in Europa

Leuke accommodaties in Thailand met kinderen

Top 3 in Azië

Appartement Parijs met kinderen

Top 3 steden met kinderen