Kindvriendelijke agriturismo I Veroni
Agriturismo I Veroni ontbijt

Agriturismo Fattoria di Firenze

Toscane
Leuke agriturismo met kinderen in Italië
Agriturismo I Veroni ontbijt

Agriturismo Fattoria di Firenze

Toscane
Kindvriendelijke agriturismo I Veroni

Ideaal voor wandelen

Centraal gelegen

Midden in de natuur

Vanaf € 714,- per week

Topper in het aanbod van agriturismo's in Toscane

Agriturismo Fattoria di Firenze Toscane is werkelijk een topper in het aanbod van agriturismo's in Toscane. De appartementen hebben ruime slaapkamers en zijn voorzien van alle gemakken waar je als familie echt blij van wordt. Bovendien is deze agriturismo ook helemaal thuis in wijnen en alles wat daarmee te maken heeft. Dus, houd je van wijnen? Ga dan zeker naar Agriturismo Fattoria di Firenze!

Word een wijnexpert bij deze agriturismo

In het kader van 'ouders moeten ook zeker genieten' adviseren wij om zeker een wijnproeverij te doen in de oude wijnkelder van Agriturismo Fattoria di Firenze. In deze volledig gerestaureerde historische wijnkelder krijg je uitleg over het ontstaan van de wijn en natuurlijk ontbreekt ook het verhaal van Agriturismo Fattoria di Firenze niet. De rondleiding duurt ongeveer een uurtje, het is ook mogelijk om met de auto de heuvels in te rijden en vanaf daar te genieten van het uitzicht over de wijnranken. Ideaal dat je een wijnproeverij kunt doen in een omgeving die zo prachtig is en die direct bij je accommodatie ligt. Oftewel: je hoeft achteraf niet meer naar je accommodatie terug te rijden. Oudere kinderen kunnen ondertussen lekker blijven zwemmen, kleine kinderen kun je gewoon meenemen en zullen zich ook prima vermaken. Onze kleine wereldreiziger vindt dit soort uitjes en wijnproeverijen altijd machtig interessant! Misschien komt het omdat hij het inmiddels gewend is en stiekem is gaan waarderen...

Wandelen met een ezel

Een prachtig uitzicht over de wijngaard en de heuvels, een gezellig appartement en ook nog in de buurt van een aantal mooie bezienswaardigheden. Wat wil een mens nog meer? Het comfort de uitrusting in Agriturismo Fattoria di Firenze is geweldig en de bedden liggen heerlijk. Het zwembad is overigens gevuld met zout water, dat hadden wij even niet verwacht. In nog geen vijf minuten ben je met de auto in het dorp - of je loopt er naartoe. Hier zit een supermarkt en een paar Italiaanse restaurantjes. Je rijdt in nog geen half uur naar Florence. Verder is de omgeving geweldig om te wandelen of mountainbiken. Wij vinden een weekje verblijven bij Agriturismo Fattoria di Firenze voldoende.

Het meest bijzondere aan Agriturismo Fattoria di Firenze?

De wijnvelden en lekkere wijnen zijn vlakbij! Het is heerlijk om in een fijne accommodatie te verblijven en te kunnen genieten van prachtige wijnen, zonder dat je naderhand nog zelf hoeft te rijden. Met kinderen is dit ook een groot voordeel, want zij kunnen gewoon verder spelen of zwemmen terwijl papa en mama genieten van een wijntour.

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.