Kindvriendelijk hotel in Chiang Mai
Kindvriendelijk hotel in Chiang Mai

Banthai Village Chiang Mai

Kindvriendelijk hotel in Chiang Mai

Rustig voor gezinnen

met zwembad

vlak bij het centrum

Vanaf € 120,- per nacht | Meer accommodaties Thailand

Centraal gelegen en toch zoveel rust

Banthai Village Chiang Mai was het nieuwe paradeplaatje van de eigenaar van Manathai Hotels & Resorts en dat zegt vooral iets over de kwaliteit en de sfeer. Deze is namelijk echt top in dit heerlijke relax hotel, vlak bij het centrum van Chiang Mai.

Overal dicht bij en toch zo lekker rustig

Als je de straat waarin Banthai Village Chiang Mai ligt uitloopt dan sta je eigenlijk direct bij de eerste tempel, rechts aan het eind van de straat. Dat is ook meteen een hoofdweg waar je een tuk tuk of red cab kunt aanhouden als je wat verder weg wilt. Wil je het centrum in lopen dan sla je linksaf aan het eind van de straat en je staat in no-time op de avondmarkt of loopt de oude stadspoorten van Chiang Mai in. Je zit eigenlijk vlak bij het vierkant dat je ziet op de kaart van Chiang Mai: de oude stadsmuren.

En wat kun je verder verwachten?

Veel hout! Het hotel bestaat uit veel hout, in ieder geval de kamer waar wij verbleven net iets buiten het hoofdgebouw. En dat was super, want daardoor deed de babyfoon het prima en konden wij iets verder weg zitten met nog perfecte ontvangst. Een veilig en fijn gevoel. Het ontbijt op zich was niet mega uitgebreid, maar een eitje of omelet altijd vers te bestellen. Vragen staat hier absoluut vrij en maak daar dan dus ook zeker gebruik van. Het zwembad is niet bijzonder, maar groot genoeg om lekker af te koelen en te zwemmen met kinderen.

Door de steentjes die er omheen liggen is de kans op uitglijden beperkt en dat is erg prettig. De ontvangst is compleet met een heerlijke cocktail en ook hier zijn de Thai weer ontzettend vriendelijk. We arriveerden vroeg in de ochtend met de nachttrein en werden opgehaald van het station. We hadden dit van tevoren aangegeven en er was al keurig een kamer vrij, want met een kind krijg je hier echt voorrang!

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.