Kleine Wereldreiziger PLUS

Kunnen we je ergens mee helpen?

Staat je vraag er niet bij of heb je vragen of suggesties?  Mail naar info@kleinewereldreiziger.nl šŸ¤—
Kleine Wereldreiziger - FAQ

Ik heb een gratis special/e-book aangevraagd, waar kan ik die vinden?

Als je een of meer van onze gratis producten hebt aangevraagd dan sturen wij de PDF van dit e-book naar het e-mailadres dat je bij ons hebt ingevuld. Soms kan het zijn dat deze in je spam belandt! Kun je hem niet meer vinden? Dan kun je je altijd opnieuw inschrijven via https://kleinewereldreiziger.nl/reisgidsen/

Ik heb een reisgids gekocht, maar ik heb nog niets ontvangen.

Als je een reisgids bij ons koopt krijg je altijd een bevestigingsmail met de titel 'Welkom bij Kleine Wereldreiziger PLUS'. Je kunt daarmee je persoonlijke wachtwoord aanmaken en inloggen via https://leden.kleinewereldreiziger.nl/. Hierna heb je in Kleine Wereldreiziger PLUS toegang tot alles wat je hebt aangeschaft. De mail komt wel eens direct in de spam terecht of zelfs in de prullenbak. Je mag altijd mailen naar info@kleinewereldreiziger.nl maar sneller is het dan om naar https://leden.kleinewereldreiziger.nl/ te gaan en hier met je mailadres de wachtwoord vergeten functie te gebruiken.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Ga naar https://leden.kleinewereldreiziger.nl/ en gebruik hier de wachtwoord vergeten functie om weer in te kunnen loggen bij Kleine Wereldreiziger PLUS.

Hoe kan ik korting krijgen ?

Alleen full members van Kleine Wereldreiziger PLUS krijgen voordelen bij onze partners. We hebben een aantal vaste partners en daarnaast hebben we een aantal samenwerkingen die wisselen. Door gebruik te maken van deze kortingscodes verdien je met gemak je lidmaatschapsgeld van PLUS terug.

Zijn jullie telefonisch bereikbaar?

Wij zijn telefonisch niet bereikbaar, omdat we hebben gemerkt dat wij onze (potentiƫle) leden het beste verder kunnen helpen door via Kleine Wereldreiziger PLUS en e-mail beschikbaar te zijn.

Hoe kan ik jullie het snelste bereiken?

Door te mailen naar info@kleinewereldreiziger.nl. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen te antwoorden.

arrow_drop_up arrow_drop_down