Lake Jasna Kranjska Gora met kinderen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Staat je vraag er niet bij of heb je vragen of suggesties?  Mail naar info@kleinewereldreiziger.nl 🤗
FAQ - Kleine Wereldreiziger PLUS

Hoe kan ik korting krijgen op mijn Sunny Cars huurauto als lid van PLUS?

Op https://kleinewereldreiziger.nl/plus/#KWRPLUS staat in een overzicht hoeveel korting je krijgt als lid van PLUS.

- Met PLUS gratis krijg je €10 van ons retour op je huurbedrag bij Sunny Cars.
- Met PLUS lite, PLUS premium en PLUS ultimate krijg je 5% tot een maximaal bedrag van €60 van ons retour op je huurbedrag bij Sunny Cars.
- Ook bij een aantal van onze e-reisgidsen krijg je een korting voor je Sunny Cars huurauto. De exacte korting staat altijd vermeld bij aankoop van een e-gids.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Ga naar https://leden.kleinewereldreiziger.nl/login. Vul je mailadres in en klik op volgende stap. Klik hier op 'wachtwoord vergeten' en wacht op de automatische mail die we je sturen om je wachtwoord aan te passen om weer in te kunnen loggen bij Kleine Wereldreiziger PLUS. Mails kunnen wel eens in de spam of prullenbak terecht komen helaas.

Ik kan niet inloggen en ik krijg geen mail van jullie binnen als ik wachtwoord vergeten gebruik.

Dat is vervelend, gelukkig altijd een oplossing! Meestal ligt het aan spamfilters en techniek dus controleer eerst even je spam en prullenbak. De snelste oplossing is om via https://leden.kleinewereldreiziger.nl/login de wachtwoord vergeten functie te gebruiken met het mailadres waarmee je hebt aangemeld.

Krijg je dan nog steeds geen mail van ons? Mail even naar info@kleinewereldreiziger.nl en dan kijken we met je mee. Zet in je mail je voornaam, achternaam, mailadres waarmee je je hebt aangemeld en factuurnummer (indien van toepassing). Dan kunnen wij verifiëren of jij het bent en je verder helpen.

Ik heb een gratis product aangevraagd, waar kan ik die vinden?

Als je een gratis product van ons hebt aangevraagd dan sturen wij alle informatie naar het mailadres wat je bij ons hebt ingevuld. Bovendien krijg je er altijd een login voor Kleine Wereldreiziger PLUS gratis bij. In onze community staat namelijk de gratis informatie die je hebt aangevraagd.

Soms kan het zijn dat een bevestiging in je spam of prullenbak belandt of dat er een typfoutje is gemaakt in je mailadres. Kun je de mail niet vinden? Mail ons of vraag een product opnieuw gratis aan, dat is altijd de snelste oplossing.

Ik heb een product gekocht/ben lid geworden van PLUS, maar ik heb nog niets ontvangen.

Als je een e-reisgids bij ons koopt krijg je altijd een bevestigingsmail met de titel 'Welkom bij Kleine Wereldreiziger PLUS'. Je kunt daarmee je persoonlijke wachtwoord aanmaken en inloggen via https://leden.kleinewereldreiziger.nl/. Hierna heb je in Kleine Wereldreiziger PLUS toegang tot alles wat je hebt aangeschaft. De mail komt wel eens direct in de spam terecht of zelfs in de prullenbak.

Je mag altijd mailen naar info@kleinewereldreiziger.nl, dan kijken we met je mee. Sneller is het vaak om naar https://leden.kleinewereldreiziger.nl/ te gaan en hier met je mailadres de wachtwoord vergeten functie te gebruiken.

Moet ik dan steeds bijbetalen voor nieuwe informatie in PLUS?

Nee, de informatie in PLUS wordt regelmatig aangevuld en die uitbreidingen krijg je er automatisch bij zolang je lid blijft. Dat geldt ook voor de kortingen bij onze partners: kortingscodes van een nieuwe partner heb jij als eerste. Verder veel extra downloads (ook voor je kinderen) en moodboards met reisinspiratie.

Krijg ik ALLE reisgidsen die uitkomen bij mijn lidmaatschap?

Helaas. Voor de prijs die we vragen voor een lidmaatschap is dat niet realistisch, dat zul je begrijpen. Specifieke reisgidsen zoals die van Kaapstad of onze Wereldreis-gids zijn aan te schaffen tegen een meerprijs en geen onderdeel van PLUS.

Wat gebeurt er als ik stop?

Stoppen? Hoezo? :-( Als het goed is levert je lidmaatschap op PLUS je in een jaar tijd vele malen meer op dan het kost. Tel de kortingen van onze partners en jouw tijdsbesparing op, dan ben je er al. Mocht je toch willen stoppen dan kun je dat zelf regelen via je profiel in PLUS en dan worden je gegevens uit ons systeem verwijderd. Je reacties in PLUS worden anoniem weergegeven en jouw historie wordt voor eeuwig gewist. Als je PLUS wilt stoppen, maar wél toegang wilt houden tot onze gratis onderdelen dan kun je het beste even een mail sturen naar info@kleinewereldreiziger.nl.


FAQ - Algemene vragen

Zijn jullie telefonisch bereikbaar?

Wij zijn telefonisch niet bereikbaar, omdat we hebben gemerkt dat wij onze (potentiële) leden het beste verder kunnen helpen door via Kleine Wereldreiziger PLUS en e-mail beschikbaar te zijn. En we zijn natuurlijk nogal eens onderweg voor research ;-)

Hoe kan ik jullie het snelste bereiken?

Door te mailen naar info@kleinewereldreiziger.nl. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen te antwoorden.

Voor kinderen van welke leeftijd is de informatie op Kleine Wereldreiziger?

Laten we voorop stellen dat wij als volwassenen het meest genieten van de musea die bedoeld zijn voor kinderen. Oftewel: niet overal is een leeftijdsgrens aan te koppelen en dingen blijven altijd persoonlijk en per persoon verschillend. Wij spitsen onze informatie over reizen en op vakantie gaan met kinderen toe op kinderen vanaf 0 jaar tot en met 16 jaar. Soms zijn er duidelijke leeftijdsindicaties te geven, bijvoorbeeld als het om veiligheid en/of lengte gaat, maar dit is niet altijd zo.