Kindvriendelijke hotel Bangkok met rooftop zwembad
Kindvriendelijk hotel in Bangkok met zwembad

Golden Tulip Mandison Suites

Leuk hotel in Bangkok met kinderen
Kindvriendelijk hotel in Bangkok met zwembad

Golden Tulip Mandison Suites

Kindvriendelijke hotel Bangkok met rooftop zwembad

Fijne locatie

tuk tuk service

Ruime kamers

Vanaf € 66,- per nacht

Golden Tulip Mandison Suites, uitzicht vanuit de rooftop pool

Golden Tulip Mandison Suites in Bangkok hebben we niet zomaar gevonden, maar het zoeken naar dit geweldige hotel in Bangkok was meer dan de moeite waard. Een vereiste van ons was een hotel in Bangkok met zwembad op het dak. En dat is hier helemaal gelukt!

Genieten in het zwembad op het dakterras

Het zwembad op een dakterras, dat was eigenlijk een must have voor ons in Bangkok. Gewoon omdat het gaaf is om Bangkok van bovenaf te zien. En dat is bij Golden Tulip Mandison Suites gegarandeerd. Wij vonden het een heerlijke plek om bij te komen na een lange vlucht en vanwege de jetlag waren we ook blij dat we hier een paar nachten bleven. De kamers zijn ruim van opzet, modern en schoon. Het hotel heeft niet allerlei faciliteiten voor kinderen, maar aan een kinderstoel, zwembad en vriendelijke Thai hadden wij meer dan genoeg. En een lekkere kindercocktail was ook zo gemaakt. Dat vinden we veel belangrijker, want we hadden zelf een puzzeltje, wat speelgoed en iPad bij ons.

Zo de straat op voor een lekkere saté

Wat wij heerlijk vonden is dat je vanuit Golden Tulip Mandison Suites Bangkok zo de straat op loopt voor een lekkere saté. In de straat naast het hotel zijn volop stalletjes om te eten en ze kenden ons na een dag al, dus wij hebben hier heerlijke gegeten. Handig om te vermelden is dat je in de middag weinig zon meer hebt in het zwembad. Ideaal vonden wij, want dan is de kans op verbranden ook minder. In de ochtend gingen wij namelijk de stad in en in de middag namen we de tijd om te relaxen. Met de groene tuk tuk zetten ze je trouwens even af in het centrum en als je even belt naar de receptie dan halen ze je ook op datzelfde punt weer op. Mits de tuk tuk beschikbaar is natuurlijk.

Vlakbij het populaire Terminal 21 

Ons verblijf in het Golden Tulip Mandison Suites in Bangkok was een ervaring die onze  verwachtingen overtrof.  Het populaire Terminal 21 ligt op loopafstand en dat is echt heel fijn met uit eten gaan in de avond. We ondernemen in de ochtend en de vroege middag wat activiteiten, gaan dan lekker zwemmen en kunnen daarna gaan eten bij Terminal 21. Als je het vraagt aan de receptie dan krijg je een gratis tuk tuk rit naar nabijgelegen restaurants en de skytrain. 

Het restaurant bij Golden Tulip Mandison Suites is absoluut ook de moeite waar. Het ontbijt is een hoogtepunt met een uitgebreid aanbod van zowel westerse als Aziatische gerechten, lekker en goed gepresenteerd.

Goed hotel in Bangkok met rooftop zwembad