Lodge in Engeland met kinderen
Innkeeper's Lodge Hook Engeland

The White Hart by Innkeeper's Collection

Verenigd Koninkrijk
Overnachten in Engeland met kinderen
Innkeeper's Lodge Hook Engeland

The White Hart by Innkeeper's Collection

Verenigd Koninkrijk
Lodge in Engeland met kinderen

Lodge met een rijke historie

Inclusief gezellige pub

Gratis parkeren

Vanaf € 65,- per nacht

Historische herberg 'The White Hart'

The White Hart, oftewel Innkeeper's Lodge in Hook kozen wij als uitvalsbasis voor Londen en Stonehenge. We vielen voor de gezellige sfeer van het pand, de historie en vooral de ligging.

Direct in Engelse sferen

Bij aankomst drukken we op de bel bij de receptie en worden we direct ontzettend vriendelijk geholpen. 'Yes, there's diner until 9 p.m. so feel welcome in the pub'. Nou, dat laten we ons geen tweede keer zeggen. Even snel de spullen op de kamer zetten en op naar de pub voor een lekker diner dat meer dan perfect blijkt te zijn. De pub is sfeervol, de mensen vriendelijk en we hebben direct aanspraak. Gijs gaat zelfs in de avond nog even een biertje drinken met de locals, gewoon omdat hij per toeval aan de praat met ze raakt en ze hem uitnodigen. Dat is dus de Engelse gastvrijheid. We love it!

English breakfast? Yes please.

Breakfast included, nice! Niet 3 weken lang gestuntel in een appartement en alles zelf moeten doen. Wij vinden de afwisseling tussen lodges, hotels, appartementen, glamping en cottages echt perfect. We kunnen in de ochtend kiezen voor een Engels ontbijt tegen een kleine meerprijs. De jongens zijn er dol op dus dat doen we. En daar krijgen we geen spijt van, Engels ontbijt in een pub is over het algemeen goed en dat geldt bij The White Hart ook. Overigens is het continental breakfast echt perfect.

Perfecte uitvalsbasis voor leuke uitstapjes

We informeren aan de receptie even naar de mogelijkheden voor uitstapjes naast Londen en Stonehenge wat al op onze planning staat. Eigenlijk snappen ze niet zo goed waarom we hier overnachten, want er is niet zoveel in de buurt verder. Nee klopt, maar binnen een uurtje rijden liggen er wel heel wat highlights en voor wie op ontdekkingsreis gaat in de buurt valt er ook genoeg te beleven. De mensen hier weten in onze ogen hun regio niet helemaal op waarde te schatten. Wij besluiten uiteindelijk om nog een dagje Portsmouth te plannen, maar we ontdekken al snel dat er in de directe omgeving ook genoeg te beleven is: Pennybridge Farm Alpacas, Odiham Castle (North Warnborough), wandelen bij Odiham Common of de tuinen van West Green House. Boek maar wat nachten extra!

Innkeeper's lodge, een eenvoudige herberg

Innekeeper's lodge is een keten in Groot-Brittannië die een aantal kernwaarden hoog in het vaandel hebben staan. En laten die nou prima overeenkomen naar wat wij zoeken in een accommodatie. Comfort, karakter en een warm welkom in combinatie met betaalbaarheid. Dat lukt gegarandeerd bij The White Hart in Hook. Onze kamer is compleet, gezellig en in Engelse stijl ingericht. We hebben een familiekamer voor vier. Alles is aanwezig, schoon en prima. Geen high standard of de beste kwaliteit, maar wat verwacht je voor € 65,00 in het hoogseizoen per nacht? Oh ja, niet onbelangrijk: het bed is echt heerlijk en dat vinden wij het meest belangrijk van allemaal. Al met al een perfecte keuze dus!