Krønasår Hotel Europa-Park
Krønasår Hotel Europa-Park

Krønasår Hotel

Krønasår Hotel Europa-Park

Zoals a Night at the museum

dicht bij de hoofdingang

Geweldige Themakamers

Vanaf € 270,- per nacht (2 volwassenen en 2 kinderen)

Krønasår, The Museum Hotel bij Europa-Park

Krønasår, het project ter grootte van 63 voetbalvelden is het zesde themahotel van Europa-Park en ligt naast het waterpark Rulantica, een enorm waterparadijs.

Hotel met historische vondsten

Krønåsar is vormgegeven als een natuurhistorisch museum waar niet alleen plaats is voor 1.300 overnachtingsgasten, maar waar ook historische vondsten van de 'Adventure Club of Europe' tentoongesteld worden. Je krijgt als hotelgast het gevoel alsof je beland bent in de bekende film 'Night at the museum' en dat is echt heel erg vet! 'Krønåsar -The Museum Hotel' telt 7 verdiepingen. Het gebouw heeft 276 kamers en 28 suites. Enkele kamers zijn aangepast voor minder-validen. Via een brug hebben de gasten een exclusieve toegang tot 'Rulantica' en als je van Rulantica naar Krønåsar loopt dan kun je ook nog een kleine tentoonstelling zien direct links na de brug over het park en het ontstaan van een aantal attracties.

Fine dining en een familierestaurant

In het Krønåsar hotel zitten twee restaurants: een fine dining restaurant met 220 zitplaatsen en een familierestaurant met 650 zitplaatsen. Ook is er een bar op twee verdiepingen met als thema Noordse ontdekkingen. Vanuit de bar en vanaf de terrassen van beide restaurants kijk je uit over een fjord en de 'haven' van 'Rulantica'. Ultiem en onbeschrijflijk gaaf. De familie Mack heeft echt oog voor detail, sfeer en beleving. Dat is direct duidelijk en dat maakt Europa-Park en alles daar omheen ook zo'n ontzettend mooie belevenis voor gezinnen. 

Night at the museum, vlak bij de hoofdingang

Een themakamer, stapelbed, geweldig ontbijt, vriendelijk personeel. Zomaar wat highlights van dit hotel uit de Europa-Park hoed. Na een nachtje in een museum te hebben doorgebracht, sta je de volgende dag binnen 5 minuten aan de hoofdingang van Europa-Park. Lopend wel te verstaan. Kortom: alles bij de hand!

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.