Groot vakantiehuis in de Ardennen
Groot vakantiehuis in de Ardennen

La Capri Ardennaise

Groot vakantiehuis in de Ardennen
Inclusief jacuzzi

Adembenemend uitzicht

Vlakbij het circuit van Spa

Vanaf € 933,- per week

Compleet vakantiehuis voor 10 personen

La Capri Ardennaise is een sfeervol vakantiehuis in de Ardennen voor twee of drie gezinnen. Het ligt in Francheville, het hart van de Belgische Ardennen. Lekker compleet en fijne faciliteiten gegarandeerd.

La Capri Ardennaise, sfeervol vakantiehuis in de Ardennen

La Capri Ardennaise biedt ruimte aan maximaal 10 personen en is daarom ideaal voor meerdere gezinnen. Een trend die je steeds vaker ziet in het kader van kostenbesparing en toch lekker veel faciliteiten hebben. Dit vakantiehuis ligt in het hart van de Belgische Ardennen. Veel natuur en bos in de nabije omgeving en dus lekker genieten in de Belgische Ardennen. Dit landelijk gelegen vakantiehuis in de Ardennen ligt ongeveer 35 kilometer van Baraque de Fraiture van waaruit je kunt gaan skiën.

De keuken is erg compleet en sfeervol ingericht en dat geldt ook voor de slaapkamers. Bovendien zijn de bedden comfy en het sanitair ziet er keurig uit. Dit is echt een vakantiehuis waarin je je met een aantal gezinnen heerlijk kunt vermaken. Heerlijk relaxen in de jacuzzi en de kinderen kunnen zich lekker vermaken in de speelruimte met onder andere een tafelvoetbal. Samen genieten dus!

Niet alleen maar genieten in de natuur

Voor gezinnen die entertainment zoeken is dit vakantiehuis geen goede keuze. Je moet hier echt op zoek gaan naar je eigen entertainment. Natuurlijk is er genoeg te beleven in de Belgische Ardennen en in de nabij gelegen bossen en natuur. Je moet er alleen wel zelf op uit om al dat moois te ontdekken! De watervallen van Coo zijn een aanrader, net als een rondleiding op het circuit van Spa-Francorchamps waar altijd wel iets te doen is. In ieder geval van 15 maart tot 15 november is er dagelijks een activiteit op het circuit: spektakel verzekerd! Wil je echt de natuur ontdekken dan is wandelen in het enorme natuurgebied de Hoge Venen met haar veenmoerassen zeker bijzonder.

Net even dat beetje extra

Als je van lekker koken houdt, dan kun je maximaal vooruit in de keuken van La Capri Ardennaise. Je kunt hier echt complete apparatuur verwachten zoals een grilloven, afwasmachine, magnetron en koelkast met vriesvak. Verder kun je 's avonds natuurlijk heerlijk genieten bij de kachel. Erg leuk om overdag met kinderen zelf hout te sprokkelen en om dat 's avonds lekker samen op te stoken in de open haart als het buiten lekker koud is. Vergeet ook zeker niet om lekker wat uurtjes in de jacuzzi door te brengen met een glaasje drinken en steek in de zomermaanden lekker de BBQ aan!

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.


Groot vakantiehuis in de Ardennen met gezin