Les Trompeurs chez Odette

Warm en uitnodigend

Centrale ligging

Verse producten

Vanaf € 127,- per nacht | Meer accommodaties in Italië

Genieten van én in de natuur bij Les Trompeurs

Les Trompeurs chez Odette ligt in het centrum van Cogne en is een sfeervol bed & breakfast met kamers in een ‘alpenthema’. Een heerlijke plek op doorreis naar Toscane of het Gardameer en zeker een plek om voor om te rijden als je het ons vraagt!

Flinke tuin met speelplaats voor de kinderen

Bij Les Trompeurs kunnen gezinnen rekenen op een flinke tuin met speelplaats voor de kinderen, midden in het centrum van het leuke plaatsje Cogne. Voor skiliefhebbers is dit een prachtige basis voor een perfecte skiweek omdat Les Trompeurs 100 meter van de bushalte ligt en je hier ook een berging hebt voor je ski-uitrusting. Je kunt met de bus gemakkelijk naar de verschillende skigebieden en naar Aosta toe. Gezinnen die hier de rest van het jaar komen, kunnen rekenen op mooie natuur direct bij Nationaal park Gran Paradiso. Dit is het oudste nationale park van Italië in de Grajische Alpen en niet ver van de Mont Blanc.

Verse taart en oog voor detail

Het is zonde om maar één nacht te blijven bij Les Trompeurs chez Odette. Paolo – de eigenaar – is ontzettend vriendelijk en behulpzaam en het is een feest om iedere dag te mogen genieten van zijn verse ontbijt is een sfeervolle ruimte waar ook de open haard is. Je kunt rekenen op zelfgemaakte taartjes aan het ontbijt en natuurlijk mag het genieten van een lekkere cappuccino niet ontbreken. Het thema bij Les Trompeurs is ‘hout’ in combinatie met steen en dat zorgt dan ook echt wel voor de sfeer in de hele accommodatie. De bedden zijn comfortabel, de badkamer is mooi en compleet en aan details is gedacht. Je kunt je auto trouwens direct bij het hotel parkeren op hun eigen parkeerplaats, makkelijk om te weten als je wél maar één nacht blijft.

Benvenuti! Een heerlijk B&B voor gezinnen in Italië

Welkom voel je bij Les Trompeurs chez Odette gegarandeerd! De appartementen zijn fijn voor gezinnen en dat geldt trouwens ook voor de vierpersoonskamer met terras. Het is maar net wat je voorkeur heeft. Bij de receptie kan er TV worden gekeken, er zijn films voor volwassenen en kinderen, spelletjes voor kinderen en je kunt er lekker een bakje thee drinken. Warm en uitnodigend vatten deze heerlijke accommodatie prima samen!

Het meest bijzondere aan Les Trompeurs chez Odette?

Het complete ontbijt met eigengemaakte verse taarten, croissants, koekjes, eieren, yoghurt, vers fruit…kortom: heerlijk!

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.