arrow_drop_up arrow_drop_down
Les Trompeurs chez Odette
30 oktober 2016 

Les Trompeurs chez Odette

Les Trompeurs chez Odette ligt in het centrum van Cogne en is een sfeervol bed & breakfast met kamers in een ‘alpenthema'. Een heerlijke plek op doorreis naar Toscane of het Gardameer en zeker een plek om voor om te rijden als je het ons vraagt!

Boek nuGenieten van én in de natuur bij Les Trompeurs

Bij Les Trompeurs kunnen gezinnen rekenen op een flinke tuin met speelplaats voor de kinderen, midden in het centrum van het leuke plaatsje Cogne. Voor skiliefhebbers is dit een prachtige basis voor een perfecte skiweek omdat Les Trompeurs 100 meter van de bushalte ligt en je hier ook een berging hebt voor je ski-uitrusting. Je kunt met de bus gemakkelijk naar de verschillende skigebieden en naar Aosta toe. Gezinnen die hier de rest van het jaar komen, kunnen rekenen op mooie natuur direct bij Nationaal park Gran Paradiso. Dit is het oudste nationale park van Italië in de Grajische Alpen en niet ver van de Mont Blanc.

Verse taart en oog voor detail

Het is zonde om maar één nacht te blijven bij Les Trompeurs chez Odette. Paolo – de eigenaar – is ontzettend vriendelijk en behulpzaam en het is een feest om iedere dag te mogen genieten van zijn verse ontbijt is een sfeervolle ruimte waar ook de open haard is. Je kunt rekenen op zelfgemaakte taartjes aan het ontbijt en natuurlijk mag het genieten van een lekkere cappuccino niet ontbreken. Het thema bij Les Trompeurs is ‘hout' in combinatie met steen en dat zorgt dan ook echt wel voor de sfeer in de hele accommodatie. De bedden zijn comfortabel, de badkamer is mooi en compleet en aan details is gedacht. Je kunt je auto trouwens direct bij het hotel parkeren op hun eigen parkeerplaats, makkelijk om te weten als je wél maar één nacht blijft.

Benvenuti! Een heerlijk B&B voor gezinnen in Italië

Welkom voel je bij Les Trompeurs chez Odette gegarandeerd! De appartementen zijn fijn voor gezinnen en dat geldt trouwens ook voor de vierpersoonskamer met terras. Het is maar net wat je voorkeur heeft. Bij de receptie kan er TV worden gekeken, er zijn films voor volwassenen en kinderen, spelletjes voor kinderen en je kunt er lekker een bakje thee drinken. Warm en uitnodigend vatten deze heerlijke accommodatie prima samen!

Het meest bijzondere aan Les Trompeurs chez Odette?

Het complete ontbijt met eigengemaakte verse taarten, croissants, koekjes, eieren, yoghurt, vers fruit…kortom: heerlijk!

Boek nu

Meer leuke accommodaties voor gezinnen in Italië

Over de schrijver
Ik ben Mireille, eigenares van Kleine Wereldreiziger en trotse moeder van onze lieve boys (2012 & 2018). Met ons gezin ontdekken wij graag de wereld. Ver weg, maar zéker ook heel dicht bij huis! Wij vinden het belangrijk dat een vakantie, uitje of weekendje weg een ervaring is waar nog lang over wordt gepraat. Daar horen voor ons van die fijne adressen bij om comfortabel te overnachten in combinatie met slow travel.
Kleine Wereldreiziger PLUS

Nog vragen over deze bestemming?

Ontdek dan nu Kleine Wereldreiziger PLUS met veel extra's! 


✅ Je persoonlijke vakantievragen stellen

✅ Korting bij partners, extra downloads en moodboards

✅ Toegang tot onze besloten omgeving, los van social media

Kleine Wereldreiziger PLUS

Meer tips over deze bestemming?

Ontdek dan nu Kleine Wereldreiziger PLUS met veel extra's! 


✅ Je persoonlijke vakantievragen stellen

✅ Korting bij partners, extra downloads en moodboards

✅ Toegang tot onze besloten omgeving, los van social media

We hebben nog steeds te maken met  de ‘COVID-19 maatregelen’ die bijna van dag tot dag veranderen. Onze bewegingsvrijheid is beperkt en toch zijn er nog zoveel mogelijkheden om te genieten met je kinderen. We hebben zelf het besluit gemaakt om voorlopig niet naar het buitenland te gaan en willen je graag laten zien hoe mooi ons eigen land is. Natuurlijk hebben wij  nog genoeg ongeschreven verhalen klaarliggen en we respecteren dat iedereen een andere keuze maakt als het over reizen gaat. We blijven je dus inspireren over internationale bestemmingen, al zijn ze niet altijd bereikbaar op dit moment. Dromen mag en is heerlijk! Voor actuele berichtgeving raadpleeg je altijd de lokale overheden en communicatiekanalen. Stay safe en heb respect voor elkaars gezondheid.