Hostel in Malaga met kinderen
Hostel in Malaga met kinderen

Lights Out Hostel Málaga

Hostel in Malaga met kinderen

Slapen op een slaapzaal

Centraal gelegen

Gedeelde keuken met complete uitrusting

Lights Out Hostel vanaf € 120 per nacht (4 personen) | Meer overnachten in Spanje

Lights Out Hostel Malaga

Wij kozen het Lights Out Hostel in Malaga vooral vanwege haar locatie en de goede recensies. En na een verblijf op dit fijne wereldplekje snappen we waarom mensen zo enthousiast zijn over deze accommodatie in Malaga.

Hip slapen midden in Malaga met je gezin

Wij kozen dit heerlijke hostel in Malaga tijdens onze vakantie in Andalusië vanwege het hoge ‘hip-gehalte’ in combinatie met een betaalbare prijs. Laat ik even duidelijk zijn dat dit hostel niet geschikt is met een baby waarvan je niet kunt voorspellen wanneer het huil uurtje begint. Maar wel met kinderen die prima weten hoe ze zich gedragen in een accommodatie waar ze ook veelvuldig in contact komen met andere gasten. Dat is namelijk vaak wel wat je kunt verwachten in een hostel en dat is bij het Lights Out Hostel ook zo. Het terras van het hostel ligt op het dak. Er is een lekkere lounge ruimte waar je even lekker met je iPad kunt relaxen en de kamers zijn trendy en met zicht op de stad. ’s ochtends is er een eenvoudig ontbijt in de gezamenlijke keuken en kun je lekker op het terras je verse kus, gekookt eitje, cornflakes of brood opeten.

Eenvoudig, sfeervol en van alle gemakken voorzien

De kamers bij het Lights Out Hostel zijn eenvoudig of beter gezegd: minimalistisch ingericht. De familiekamer heeft airconditioning, een eigen balkon en dus zicht op Malaga. Leuk om de stad van bovenaf te zien ontwaken als je ’s ochtends op tijd wakker bent samen met de kinderen. Je maakt gebruik van een gedeelte badkamer die erg netjes is. Slippertjes even meenemen, wel zo handig en je kunt zelfs onder een regendouche! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om op een slaapzaal voor vier personen te gaan liggen. Verwacht geen luxe, wel alles wat je nodig hebt. Vooral de keuken vinden wij erg makkelijk met een kind. Je kunt hier gewoon even wat bereiden, zonder meteen naar een restaurant te hoeven gaan. Een eenvoudige pasta na een dag in Malaga die je lekker in de avondzon op het dakterras kunt opeten met je kids. Ideaal! Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Vlakbij de overdekte Mercado

Wat wij heerlijk vonden is het feit dat je ’s ochtends na het ontbijt lekker meteen de stad in kunt lopen. Mercado Central Atarazanas zit direct om de hoek van het Lights Out Hostel en dus kun je daar meteen een lekkere bak espresso pakken zoals de Málagueños dat zelf ook doen. Heerlijk om zo ontspannen je dag te beginnen. De centrale ligging is echt een groot pluspunt van dit hostel. Op het dakterras worden regelmatig rooftop familydinners gehouden, voor een klein bedrag samen eten. Leuk sfeertje en daarna lekker dicht bij je kamer en bed. Nog een laatste pluspuntje: de bedden zijn erg comfy!

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.