arrow_drop_up arrow_drop_down
9 december 2016 

Lights Out Hostel, centraal in hartje Málaga

Wij kozen het Lights Out Hostel in Malaga vooral vanwege haar locatie en de goede recensies. En na een verblijf op dit fijne wereldplekje snappen we waarom mensen zo enthousiast zijn over deze accommodatie in Malaga.

Boek nuLights Out Hostel in ’t kort

  • Geschikt met oudere kids, er zijn familiekamers
  • Centraal gelegen en comfortabel
  • Gedeelde keuken met complete uitrusting
  • Gratis WiFi in alle kamers

Hip slapen midden in Malaga met je kids

Wij kozen dit heerlijke hostel in Malaga tijdens onze vakantie in Andalusië vanwege het hoge ‘hip-gehalte’ in combinatie met een betaalbare prijs. Laat ik even duidelijk zijn dat dit hostel niet geschikt is met een baby waarvan je niet kunt voorspellen wanneer het huil uurtje begint. Maar wel met kinderen die prima weten hoe ze zich gedragen in een accommodatie waar ze ook veelvuldig in contact komen met andere gasten. Dat is namelijk vaak wel wat je kunt verwachten in een hostel en dat is bij het Lights Out Hostel ook zo. Het terras van het hostel ligt op het dak. Er is een lekkere lounge ruimte waar je even lekker met je iPad kunt relaxen en de kamers zijn trendy en met zicht op de stad. ’s ochtends is er een eenvoudig ontbijt in de gezamenlijke keuken en kun je lekker op het terras je verse kus, gekookt eitje, cornflakes of brood opeten.

Lights Out Hostel Malaga

Eenvoudig, sfeervol en van alle gemakken voorzien

De kamers bij het Lights Out Hostel zijn eenvoudig of beter gezegd: minimalistisch ingericht. De familiekamer heeft airconditioning, een eigen balkon en dus zicht op Malaga. Leuk om de stad van bovenaf te zien ontwaken als je ’s ochtends op tijd wakker bent samen met de kinderen. Je maakt gebruik van een gedeelte badkamer die erg netjes is. Slippertjes even meenemen, wel zo handig en je kunt zelfs onder een regendouche! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om op een slaapzaal voor vier personen te gaan liggen. Verwacht geen luxe, wel alles wat je nodig hebt. Vooral de keuken vinden wij erg makkelijk met een kind. Je kunt hier gewoon even wat bereiden, zonder meteen naar een restaurant te hoeven gaan. Een eenvoudige pasta na een dag in Malaga die je lekker in de avondzon op het dakterras kunt opeten met je kids. Ideaal! Het personeel is vriendelijk en behulpzaam

Vlakbij de overdekte Mercado

Wat wij heerlijk vonden is het feit dat je ’s ochtends na het ontbijt lekker meteen de stad in kunt lopen. Mercado Central Atarazanas zit direct om te hoek van het Lights Out Hostel en dus kun je daar meteen een lekkere bak espresso pakken zoals de Málagueños dat zelf ook doen. Heerlijk om zo ontspannen je dag te beginnen. De centrale ligging is echt een groot pluspunt van dit hostel. Op het dakterras worden regelmatig rooftop family dinners gehouden, voor een klein bedrag samen eten. Leuk sfeertje en daarna lekker dicht bij je kamer en bed. Nog een laatste pluspuntje: de bedden zijn erg comfy!

Boek nu

Over de schrijver
Ik ben Mireille, oprichter en eigenaar van Kleine Wereldreiziger. En trotse moeder van onze lieve boys (2012 & 2018). Wij vinden het heerlijk om met de kinderen de wereld te ontdekken. Ver weg, maar zéker ook dicht bij huis! We geven onze passie voor reizen als snel door aan onze oudste zoon en zo begint ook Kleine Wereldreiziger. Wij vinden het belangrijk dat een vakantie een echte ervaring is, een belevenis waar nog lang over wordt gepraat. Fijne overnachtingen, bijzondere ervaringen en zoveel mogelijk weg van de massa. Dat is wat je kunt verwachten op Kleine Wereldreiziger. Voor gezinnen die net even wat anders willen, houden van comfort en op zoek zijn naar die gezellige sfeer.

We hebben nog steeds te maken met  de ‘COVID-19 maatregelen’ die bijna van dag tot dag veranderen. Onze bewegingsvrijheid is beperkt en toch zijn er nog zoveel mogelijkheden om te genieten met je kinderen. We hebben zelf het besluit gemaakt om voorlopig niet naar het buitenland te gaan en willen je graag laten zien hoe mooi ons eigen land is. Natuurlijk hebben wij  nog genoeg ongeschreven verhalen klaarliggen en we respecteren dat iedereen een andere keuze maakt als het over reizen gaat. We blijven je dus inspireren over internationale bestemmingen, al zijn ze niet altijd bereikbaar op dit moment. Dromen mag en is heerlijk! Voor actuele berichtgeving raadpleeg je altijd de lokale overheden en communicatiekanalen. Stay safe en heb respect voor elkaars gezondheid.