Mhondoro Safari Lodge & Villa
Mhondoro Safari Lodge & Villa

Mhondoro Safari Lodge & Villa

Mhondoro Safari Lodge & Villa

Kindvriendelijkheid ten top!

In malariavrij gebied

Écht midden in de natuur

Vanaf € 400,- per nacht (o.b.v. 4 personen) | Meer accommodaties in Zuid-Afrika

Mhondoro Safari Lodge & Villa, kindvriendelijkheid ten top

Mhondoro Safari Lodge & Villa is een luxe 5-sterren accommodatie in Welgevonden, Zuid-Afrika. Ga je naar Zuid-Afrika met kinderen? Dan moet je toch wel minimaal één nacht slapen met je kinderen in een lodge als deze…of liever nog meer. Wat een plaatje!

Malariavrij gebied in het Welgevonden

Mhondoro Safari Lodge & Villa ligt in malariavrij gebied in het Welgevonden Game Reservaat. Je vindt hier een mix van echt Afrikaans design, de lodge is echt heel stijlvol en sfeervol ingericht. Je hebt vanaf best wel wat plekken in de lodge een prachtig uitzicht over het reservaat en je kunt dus zeker verwachten dat je hier dieren gaat spotten.

Kinderen welkom!

In veruit de meeste lodges in ‘game reserves’ in Zuid-Afrika zijn kinderen helemaal niet welkom of worden ze nog net gedoogd. Als je dus zelf gaat plannen, dan moet je je daar goed bewust van zijn. Mhondoro Safari Lodge & Villa is een grote uitzondering hierop, gelukkig maar! Kinderen worden van harte welkom geheten en worden aangemoedigd om mee te genieten van de bush, zoveel als mogelijk. Er is bovendien altijd de mogelijkheid om als kind gewoon lekker kind te zijn door een filmpje te kijken, een dierenpuzzel te maken (of course!) of met de Duplo dieren te spelen.

Waarom kinderen en ouders hier blij worden

Kinderen kunnen zeker hun energie kwijt in de JungleGym! Het zwembad buiten is verwarmd en er zijn ook wat speeltjes voor kinderen. Als ouder en als kind word je van dit soort (kleine) extra’s gewoon echt heel erg blij. We weten uit ervaring dat dit maar echt weinig te vinden is in Zuid-Afrika en daarom staat Mhondoro Safari Lodge & Villa ook bovenaan in onze wereldplekken van toppers in Zuid-Afrika met kinderen. En willen de kinderen een uurtje mee op safari gaan in plaats van 3 uur? Dan is alles bespreekbaar en wordt er niet raar gekeken. Het personeel hier weet hoe kinderen zijn en respecteren dat. Verder mogen kinderen altijd het eten bestellen dat ze willen en is er altijd een nanny beschikbaar! Dat laatste is dan weer erg fijn voor ouders als je Zuid-Afrika met je gezin bezoekt.

Ondergrondse tunnel om dieren te spotten

De afgelopen jaren werd een groot gedeelte van deze lodge verbouwd en daarbij is er één unieke ervaring toegevoegd om de gasten van Mhondoro Safari Lodge & Villa een echte beleving te geven die ze hun leven lang niet meer zullen vergeten! Deze lodge heeft een observatietunnel met aan het eind een ondergronds uitzichtpunt waardoor je dus veilig en heel dicht bij de wilde dieren kunt zien. Je kunt vanaf hier bijvoorbeeld de olifanten bewonderen bij het water als ze aan het drinken zijn. Dit is met kinderen echt ultiem! Je kinderen zijn hier gewoon écht welkom. Niets meer…en niets minder.

Mhondoro Lodge

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.