Landhuis in Portugal
Landhuis in Portugal

Quinta de Freixieiro

Landhuis in Portugal
Buitenzwembad

Erg kindvriendelijk

Centraal gelegen

Vanaf € 160,- per nacht (4 personen) | Meer accommodaties in Portugal

Verblijven in een prachtig landhuis

In Guardizela op ongeveer een kwartiertje rijden van de prachtige stad Guimarães in Noord-Portugal ligt de volledig gerenoveerde Quinta de Freixieiro. Doel van deze quinta? Zorgen dat gasten een ontspannen verblijf hebben!

Landhuis met vijf verschillende kamers

Quinta de Freixieiro heeft vijf verschillende kamers die ieder op hun eigen unieke manier zijn ingericht. Voor gezinnen is de suite/familiekamer een hele goede keuze, dat is eigenlijk een klein appartement met een lekkere ruime badkamer en een zolder die gebruikt kan worden als woonkamer of tweede slaapkamer voor gezinnen. De hele sfeer klopt hier. Je bent echt in een oud landhuis met een authentiek houten plafond, grappige raampjes, hemelbedden en je vindt er allerlei leuke details die je herinneren aan vroeger.

Rust én overal dichtbij

Quinta de Freixieiro heeft een heerlijke tuin en een eigen natuur zwembad dus voor gezinnen die lekker willen relaxen is dat waarschijnlijk al genoeg. Als je toch wat wilt ondernemen dan zijn de mooie plaatsen Guimarães en Porto in de buurt. Vooral Porto met kinderen is een echte aanrader en eerlijk gezegd ben je hier in één dag niet uitgekeken.

Wat ook erg leuk is, is een dagje naar het strand. Het strand rondom Parque Natural do Litoral Norte is meest dichtbij. Wij vonden het strand en de omgeving bij Viana do Castelo ook erg mooi en je hebt hier verschillende activiteiten waaronder suppen. Je zit hier dan trouwens al bijna bij de grens van Spanje in het noorden van Portugal.

Quinta de Freixieiro wil mensen gelukkig maken!

Mensen een ervaring geven die ze nooit zullen vergeten! Dat is de missie van deze quinta en die missie is geslaagd als je het ons vraagt. Ouders kunnen hier genieten van een glas Portugese wijn terwijl de kinderen spelen. Er is in overleg kinderopvang beschikbaar en de eigenaren zijn kindvriendelijk. Verwacht echter geen speeltuinen en andere uitgebreide kinderfaciliteiten, wel een heerlijke sfeer waar kinderen zeker weten blij van worden. Ze gaan zich kind aan huis voelen op dit wereldplekje waar de rust, lekker eten en lieve mensen sterke punten zijn. Leuk om te weten: je kunt hier het hele jaar door meedoen aan allerlei workshops. Zo zijn er dansworkshops, maar je kunt ook regelmatig meedoen met yoga, muziek, creatief schrijven of meer leren over wijnen en gezondheid.

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.


Vakantiehuis met zwembad in Portugal