Terme Catez vakantiepark Slovenië
Terme Catez vakantiepark Slovenië

Terme Catez vakantiepark

Terme Catez vakantiepark Slovenië
10 zwembaden

VEEL ACCOMMODATIETYPES

MET SPA EN WELLNESS

Vanaf € 387,- voor een week 6 persoons SunLodge)

Camp Resort voor cowboys en indianen

Vakantiepark Terme Catez in Slovenië heeft extreem veel soorten accommodaties waar je als gezin uit kunt kiezen. Normaal gesproken zijn wij niet van de grote vakantieparken, maar door de ruime opzet van dit park is Terme Catez een uitzondering wat ons betreft.

Genoeg te doen in de omgeving

Maar het is zonde om niet meer van het mooie Slovenië te gaan zien. Je zit vlakbij de Kroatische grens en het klinkt bizar, maar vanuit dit stuk van Slovenië ben je nog eerder bij de Plitvice meren dan vanaf de kust van Kroatië zelf! In de omgeving van Vakantiepark Terme Catez heb je verder nog Brežice, de wijngaarden van Bizeljsko en Ljubljana, de hoofdstad van Slovenië.

Slapen in een tipi tent of toch liever in een piratenhut

Allebei big fun om in te overnachten! Voor iedere andere wens is er bij Terme Catez ook een oplossing, want er is een hotel, camping of een bungalow. Maar je kunt dus kiezen voor een huisje op het water in Pirate’s Bay of een tent in het Tipidorp.  Slapen in een tipi tent valt wat ons betreft in de categorie wereldplekken, omdat het gewoon een bijzondere en leuke ervaring is met kinderen. Een tentenkamp waarin je jezelf als hiawatha voelt en waar je ’s avonds een kampvuur kan maken met de andere ‘indianen’ is natuurlijk ook gewoon ultiem. Dit zijn de herinneringen die kinderen en ouders bijblijven natuurlijk! En de Pirate’s Bay is wat stoerder en biedt meer luxe.

Heerlijk ontspannen…

10 zwembaden, verschillende waterattracties, een kinderwaterpark, een piratenpark, stroomversnellingen, een golfslagbad en een 450 meter lange, langzaam stromende rivier met rubberbanden. Dit zwemparadijs is echt vet voor kinderen en ouders zoals wij. De ouders die niet echt zitvlees hebben en liever actief zijn op vakantie. Ja we geven het eerlijk toe…

Verder vind je in Vakantiepark Terme Catez ook fijne massagebanken en whirlpools. Als gast krijg je tickets voor tweemaal toegang tot de  thermaal rivièra en er is een spa- en wellnesscentrum met massages, beautybehandelingen en diverse sauna’s. Hier kun je – tegen betaling – heerlijk samen genieten als je kinderen wat ouder zijn.

…of gewoon lekker actief zijn

Voor de echte actievelingen zijn er volop sportieve mogelijkheden: tennissen, kanoën, zorbing (in zo’n bal), squashen, bowlen, tafeltennis, badminton, basketbal…moeten we nog even doorgaan? Het is trouwens ook gaaf om fietsen te huren als het niet te warm is tenminste en om de omving op die manier te gaan verkennen. Voor sommige faciliteiten moet extra worden betaald ter plekke. Verder zijn er faciliteiten zoals animatie, restaurants, een supermarkt en bars. Ons advies is om ook eens van het park af te gaan om meer van Slovenië te zien, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Waarom is Vakantiepark Terme Catez in Slovenië zo bijzonder?

Dit complex is enorm met een mega variëteit in accommodaties. Toch heb je niet het idee dat dit extreem massaal is vanwege de enorme oppervlakte en omdat het midden in de natuur is. Dat is op zich best bijzonder, toch?

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.