Villa in Durbuy met kinderen
Kindvriendelijke accommodatie in Durbuy

Villa in Durbuy

Accommodatie Durbuy met kleuter
Kindvriendelijke accommodatie in Durbuy

Villa in Durbuy

Villa in Durbuy met kinderen

uitzicht over Durbuy

Infrarood cabine

Complete leefkeuken

Vanaf € 725,- per week

Luxe villa met uitzicht over Durbuy

Een echt sfeervol vakantiehuis in de Belgische Ardennen in de winterperiode.  Het stond al even op onze bucketlist. Dit werd ons vakantiehuis tijdens deze kerstperiode, wat een pareltje met een prachtig uitzicht!

Huiselijke sfeer boven op de berg

Onze villa in de Ardennen ligt boven op de berg met uitzicht over het kleinste stadje van de wereld: Durbuy. Deze villa is echt lekker ruim van opgezet en heeft een fijne woonkamer plus ruime leefkeuken die wij heel gezellig vonden. Aan de keuken grenst ook het balkon en verder zijn er faciliteiten zoals een grote flatscreen televisie, snelle WiFi, twee douches, een infrarood sauna, een geweldig ingerichte keuken en 2 comfortabele 2-persoonsbedden (waarvan één met zeiltje, fijn als je kind in bed zou plassen).

En verder gewoon lekker veel kastruimte en fijne huiselijke sfeer. Er was zelfs een kerstboom voor ons gezet en er lag een kerstkrans voor de deur bij ontvangst! Deze villa is gewoon écht af en de uitrusting in de keuken is compleet. Neem zelf koffiecups mee en geniet van lekkere koffie à la George Clooney. Rooster ’s ochtends lekker je brood of bak een lekker stokbroodje af in de oven. Wij denken nog steeds met een glimlach terug aan ons verblijf!

Ardennen, waarom kozen wij daarvoor?

Geen verre reis naar Thailand of Dubai. Maar een heerlijke week in de Ardennen met ons gezin tijdens de kerstvakantie! Waarom? Heel simpel: België ligt lekker dicht bij Nederland! Wij willen niet meer dan 5 uur in de auto zitten naar onze vakantiebestemming en daarom is Durbuy in de Ardennen zo ideaal voor een lekkere vakantie met kinderen. En dit prachtige vakantiehuis maakt een verblijf echt compleet. Wij houden van outdoor, natuur, actief en lekker eten en dat heb je allemaal bij de hand in de Ardennen. En dan is Durbuy ook nog dé stad van de gastronomie. Uiteindelijk komen we bij het voor ons nog onbekende Ardennes-Etape uit voor dit leuke vakantiehuis met een geweldig uitzicht over Durbuy. Like!

Samen eten in de sfeervolle leefkeuken

We zijn een aantal keren lekker gaan lunchen in Durbuy, La Roche en Ardenne, in de avonden hebben we meestal in onze villa gegeten. Gewoon, omdat het een heerlijke plek was en omdat onze kleuter het liefst gewoon daar de bakplaat aanzette om samen te eten. En daarna lekker samen in de infrarood sauna om te kijken naar de lampjes van Durbuy. We kunnen het meenemen van je eigen bakplaat trouwens echt aanbevelen als je naar een vakantiehuis op vakantie gaat. Lekker makkelijk, gezellig en weinig afwas. Bovendien weten de Belgen wat lekker eten is en kun je bij de supermarkten van Carrefour, Delhaize specialiteiten kopen. Of gewoon bij één van de lokale markten: bijna iedere dag is er wel ergens een markt waar je kazen, Ardenner ham en ander lekker eten kunt kopen.

Het meest bijzondere aan deze luxe villa

Het uitzicht, in combinatie met de ligging! Of je nou in de woonkamer, de keuken, op het balkon of in de infrarood sauna zit: je hebt prachtig uitzicht over Durbuy. Omdat we hier waren tijdens de kerstperiode was de stad verlicht en dat zag er zowel ’s avonds als overdag echt geweldig uit. Je kunt bij de villa parkeren en via verschillende uitvalswegen de rest van de Ardennen gaan verkennen.

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.