Kindvriendelijk vakantiehuis in de Ardennen
Kindvriendelijk vakantiehuis in de Ardennen

Villa White in de Ardennen

Kindvriendelijk vakantiehuis in de Ardennen
Landelijke luxe

Speeltuintje voor de kids

Centraal gelegen

Vanaf € 638,- per week

Vlakbij de thermale baden van Spa

Villa White is een heerlijke villa in de Belgische Ardennen vlakbij de plaats Spa die bij veel mensen wel bekend is vanwege het water en de thermale baden. In deze villa heb je de ruimte om met 6 personen en een baby te verblijven, de villa is lekker ruim van opzet.

Villa White, lekker ruim en vlakbij de thermale baden

Villa White ligt op een landgoed waar ook nog drie andere vakantiehuizen liggen en de eigenaren spreken Nederlands. Je hebt samen met deze accommodaties een zwembad tot je beschikking en kinderen kunnen genieten in de speelhoek en de omgeving. Wie naar de Ardennen gaat, zal met de kinderen wat actieve uitstapjes willen doen en daarvoor is deze villa een perfecte uitvalbasis. Op 100 meter van Villa White ligt een manage waar kinderen een ritje kunnen maken op een paard, een activiteit die erg populair is bij veel gezinnen die deze villa bezoeken. Verder zijn er veel wandelroutes in de omgeving voor beginners en voor meer ervaren lopers. Langs Villa White kabbelt trouwens een riviertje wat je kunt volgen.

Bezoekje aan de thermale baden in de Thermen van Spa

Veel kinderen zijn er nog nooit geweest: een thermaal bad. In Spa heb je de kans om met je gezin naar de thermale baden te gaan en om samen te beleven hoe dat is. Kinderen vanaf 6 jaar zijn hier toegestaan en er zijn speciale gezinstarieven voor 3 uur entree. Je moet er natuurlijk wel rekening mee houden dat de Thermen van Spa voor rust en ontspanning zijn. Kinderen mogen dus niet springen, spelen of veel lawaai maken. Je kunt zelf het best inschatten voor je kind of dat haalbaar is of niet. Zwembandjes zijn toegestaan en zelfs verplicht voor de allerkleinsten. Regels van het huis!

Lekker comfy én overal vlakbij

Villa White heeft verschillende ruimten waaronder ook een ruimte met een open haard. Verder is er een ruimte met televisie en DVD-speler en de keuken heeft een eettafel voor 4 personen. In de eetkamer is ruimte voor 10 personen en je kunt lekker aan de bar zitten. De slaapkamers hebben een eigen badkamer en televisie en...eentje heeft er zelfs een bubbelbad! Het zwembad is niet omheind en heeft een geluidsdetector in verband met veiligheid.

Activiteiten in de Ardennen met kids

Als je dan nog meer wilt ondernemen met je gezin in de Ardennen - wij zouden dat zeker aanrader - dan zijn de volgende activiteiten de moeite waard met kinderen:

  • Meer van Warfaaz om te gaan waterfietsen en kanoën
  • Domaine de Bérinzenne (museum en panoramische toer)
  • Ruïnes van het kasteel van Franchimont
  • Grotten van Remouchamps
  • De abdij van Stavelot (inclusief automuseum)

Waarom is Villa White in de Ardennen zo bijzonder?

De ruimte is heerlijk en verder heb je net even die kleine extra's die het compleet maken. Als je aan het zwembad ligt dan kun je lekker genieten van muziek, want er zitten mini luidsprekers in de buitenruimte. Er is een professionele gasbarbecue om iedere avond heerlijk te genieten en je zit ook nog eens overal dichtbij qua activiteiten.

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.


Villa in de Ardennen met kinderen