Luxe hotel in Fuertaventura met kinderen
Luxe hotel in Fuertaventura met kinderen

Village Club Fuerteventura Origo Mare

Luxe hotel in Fuertaventura met kinderen
oase van heerlijkheid en luxe

Diverse restaurants en bars

VERSCHILLENDE GLIJBANEN

Vanaf € 174,- per nacht | Meer accommodaties in Spanje

Leuk resort in Fuerteventura met kinderen? Village Club!

We hebben al heel wat bijzondere wereldplekken gezien waar je heel graag je ogen dicht wilt doen voor één of meerdere nachtjes. En aan dit lijstje kunnen we deze village toevoegen. Wat is dit een geweldig leuk resort in Fuerteventura met kinderen!

Betaalbaar genieten in Fuerteventura 

Het is een mond vol en het klinkt en oogt chic dit Village Club Fuerteventura Origo Mare. En toch is het betaalbaar, als je tenminste even de moeite neemt om te speuren naar de meest geschikte data. Zoek je een leuk resort in Fuerteventura met kinderen? Stop dan met zoeken en boek dit heerlijke plekje met je gezin!

Luxe in het noordelijkste puntje van Fuerteventura

Dit prachtige resort is een oase van heerlijkheid en luxe. Je zit op een rustig plekje van het Spaanse eiland Fuerteventura, een mooi stukje Spanje om te gaan ontdekken met kids overigens. Deze accommodatie ligt niet direct aan het strand en dat maakt hem waarschijnlijk ook betaalbaarder, want veel gezinnen willen gewoon direct aan het strand zitten. Een keuze. Wij vinden het zelf nooit erg om 10 minuutjes te lopen voor het strand als we er zo'n prachtig resort voor terug krijgen. Wil je trouwens meer zien dan het strand? Dan is een huurauto wel aan te raden, want dan kun je gaan en staan waar je wilt en ben je niet gebonden aan de restaurants van dit resort. Binnen een kwartier rijd je naar toeristische Corralejo waar je vanuit de haven met de veerboot naar Lanzarote en Lobos kunt gaan. In Corralejo ben je op het goede adres voor glasbodem boottochten en jeepsafari's.

Lekker actief of gewoon relaxen?

Het zwembad of eigenlijk moet ik zeggen de zwembaden van Village Club Fuerteventura Origo Mare zijn uitgerust met een aantal glijbanen voor de kinderen. Voor wie van lekker eten en drinken houdt, heeft dit resort een aantal restaurants en bars. In de villa's zit een keuken waar je zelf prima in kunt koken en er zit een kleine supermarkt bij het resort waar ze iedere ochtend vers brood hebben. Wij zouden er zelf voor kiezen om van hieruit het eiland lekker te gaan verkennen. Gewoon een half dagje chillen en een half dagje op het resort.  Check zeker de verlaten strandjes aan de noordkust.

En wat je verder nog kunt verwachten...

We hadden het al over de zwembaden, die liggen verspreid over het park en aan iedere leeftijdscategorie is gedacht. Tel hier ook nog een leuke midgetgolf, een gameroom voor oudere kinderen, een speeltuin, entertainment en een tennisbaan bij op en dan heb je een aardig beeld van wat Village Club Fuerteventura Origo Mare te bieden heeft. Dit is gewoon écht een leuk resort in Fuerteventura met kinderen! Wij vinden dit een prima resort als uitvalsbasis om het Eiland Fuerteventura te verkennen. Een hele week op een resort als dit zou niet onze keuze zijn, mede vanwege het 'resort-eten' dat op zich prima is, maar zeker niet bijzonder. Liever gaan wij naar een leuk restaurant in Lajares of Cotillo. Er gaat trouwens een gratis bus naar Corralejo en naar Oasis Parc Fuerteventura, de dierentuin in het zuiden van Fuerteventura.

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.