Center Parcs De Eemhof met kinderen
Center Parcs De Eemhof met kinderen

Center Parcs De Eemhof

Center Parcs De Eemhof met kinderen
Center Parcs De Eemhof met kinderen

Center Parcs De Eemhof

Center Parcs De Eemhof met kinderen

Broodjes dagelijks bezorgd 

Duo Racer Slide en buitenspeeltuin

Luxe cottage met bubbelbad

Vanaf € 255,- voor 2 nachten (4-persoons VIP cottage) 

Genieten als een VIP met fijne faciliteiten

Center Parcs De Eemhof -één van de fijnste Center Parcs van Nederland- heeft nieuwe cottages met meer comfort. De Action Factory en de cottages worden flink onderhanden genomen. De nieuwe Duo Racer Slide en een compleet nieuwe buitenspeeltuin. Dus je kunt wat nieuwigheden verwachten bij deze aanwinst in het totale Center Parcs aanbod!

Net even dat beetje extra

Deze heerlijke VIP cottage bij De Eemhof ligt aan het water en hoewel de buitenkant niet veel veranderd is, is de binnenkant dat des te meer! Een luxe badkamer, open haard, sound systeem voor een lekker muziekje of danssessie met de kids en waar wij enorm van gaan stralen is de inloop regendouche, het bubbelbad en de infraroodsauna. Tel daar een kopje Nescafé Dolce Gusto bij op en je bent klaar om met de kinderen de fantastische buitenspeeltuin te gaan trotseren. Bij deze VIP cottage krijg je elke morgen verse broodjes! Ze worden 's ochtends voor dag en dauw gratis aan je bungalow geleverd dus je hoeft niet in de rij te gaan staan. Chill!

Wat ga je doen bij Center Parcs De Eemhof?

Het is Center Parcs hè? Dus dan ga je gegarandeerd naar Aqua Mundo! Verder is het met kinderen natuurlijk leuk om naar het tropische Market Square te gaan. En vergeet ook de omgeving niet van deze Center Parcs. Buiten het park is natuurlijk ook genoeg te doen, dat is juist zo fijn in onze ogen. Je hebt het comfort en de faciteliteiten van een park en een fijne VIP cottage en ondertussen kun je ook uitstapjes maken naar bijvoorbeeld het Museum voor Beeld en Geluid (aanrader in Hilversum!) op nog geen half uur rijden. Of je rijdt naar Apeldoorn voor een Koninklijk bezoek aan 't Loo. En wist je dat zelfs het Spoorwegmuseum in Utrecht niet ver is vanaf De Eemhof? En dat geldt dan natuurlijk ook voor het nijntje museum.