Glamping bij Eiland van Maurik

Vakantiepark Eiland van Maurik

Leuk vakantiepark bij Eiland van Maurik
Aangesloten bij Bikotel

Geweldige locatie in de bergen

Authentiek in Portugal

Vanaf € 300,- per week (5-persoons strandchalet) | Meer accommodaties in Nederland

Genieten bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Vakantiepark Eiland van Maurik ligt in een geweldige omgeving. Ik was verbaasd toen ik voor de eerste keer naar Eiland van Maurik gingen voor een dagje teambuilding. Eén ding wist ik zeker: hier ga ik als het lekker weer is in Nederland zéker nog een keer terugkomen.

In het hart van de Betuwe

Als je een fijne plek zoekt voor een weekendje weg en niet al te ver van huis, dan is Vakantiepark Eiland van Maurik wel zo'n plekje waar je je zeker zult vermaken met je kinderen. Als je in de zomervakantie niet ver wilt rijden is dit trouwens ook een wereldplek. Het vakantiepark zelf heeft onder andere een overdekt zwemparadijs, een indoor speeltuin  'Eiland Aquatura' en een airtrampoline...en dat is nog niet eens alles qua faciliteiten voor kinderen. Dit zijn niet per se faciliteiten die voor ons een must zijn op vakantie, maar het is wel heel fijn voor afwisseling met dagjes weg met je gezin weten we ook uit ervaring.

Glamping of toch een strandchalet?

Er zijn leuke glamping faciliteiten op het vakantiepark, maar nog leuker vinden wij de huisjes die direct aan het water liggen. Hier moet je wel snel bij zijn, want deze zijn populair! De ANWB heeft Vakantiepark Eiland van Maurik trouwens genomineerd als 'Camping met de mooiste huuraccommodaties 2016'.

Voor watersporters en actievelingen

De hele omgeving rondom het water is gewoon echt ontzettend mooi. Ik reed de eerste keer naar het Eiland van Maurik bij zonsopgang en ging weg bij zonsondergang en ben echt een aantal keren gestopt voor de mooie uitzichten. Helaas had ik geen camera meegenomen. Gezinnen die in zijn voor sport- en wateractiviteiten zitten goed in deze omgeving. Als je wat oudere kinderen hebt kunnen die gave activiteiten voor tieners zoals jetskiën of onder begeleiding mee quad rijden. Verder kun je een skelter of fiets huren en zijn er een midgetgolfbaan en een tennisbaan. Meiden die van paarden houden kunnen trouwens een rondje rijden in de paardenbak. Voor tieners is er een speciale lounge ruimte om te gamen of gewoon wat rond te hangen op het vakantiepark.

Ontspannen en genieten

Wil je gewoon lekker aan het water liggen als het mooi weer is en vinden je kinderen het heerlijk om te klimmen, te scheppen in het zand en te zwemmen? Dat kan ook bij Vakantiepark Eiland van Maurik. En ja, voor liefhebbers is er ook animatie, brasserie en pizzeria 'Avontura', pannenkoekhuis 'De Waterspiegel' en cafetaria 'Plaza Avontura'. Als je het ons vraagt kun je beter de auto pakken en naar één van de omliggende leuke plaatsjes rijden als je uit eten wilt gaan zoals Wijk bij Duurstede, Tiel en Rhenen. Verder heb je in de omgeving van Eiland van Maurik het Ouwehands Dierenpark Rhenen. Hier vind je ook Ravotapia, de grootste overdekte speeljungle van Europa. In drie kwartier sta je ook midden in Den Bosch of Utrecht.

Het meest bijzondere aan Vakantiepark Eiland van Maurik?

Het idee dat je zo dicht bij huis deze wereldplek hebt waar je als gezin een geweldig weekendje weg of een (zomer)vakantie zult hebben. Geweldige faciliteiten in combinatie met een mooie omgeving maken dit echt een wereldplek voor gezinnen met kleine kinderen en families met tieners die van avontuur houden.

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.