Hotel Colosseo Europa-Park

Europa-Park Colosseo

historisch Rome

inclusief ontbijt

viersterren superior themahotel

Vanaf € 288,- per nacht (4 persoonskamer)

Hotel Colosseo, voor wie verliefd is op Rome

Hotel Colosseo, of 4-Sterne Superior Erlebnishotel Colosseo zoals de Duitsers het noemen. Ja, dat is het zeer zeker! Een parel in het hotel assortiment van Europa-Park. Je zoektocht naar een luxe hotel in Rust kun je staken als je dit hotel hebt gezien.

Van alle gemakken voorzien

Een flatscreen tv, gratis WiFi en airconditioning zijn een aantal fijne extra's die onze kinderen in ieder geval erg waarderen na een vermoeiende dag rondlopen in Europa-Park. Tel daar een zwembad en een lekker compleet ontbijt bij op en je hebt een fantastische herinnering te pakken. Je kunt gratis parkeren bij Colosseo en loopt zo het pretpark in. Zeker weten dat een verblijf hier een voltreffer is en wij vonden het buffet in de avond ook een echte aanrader. Kwalitatief goed eten, veel variatie en een goede en betaalbare Italiaanse huiswijn. Genieten! Een minpuntje? Dan zouden we het buitenzwembad noemen, dat is vrij klein en onze kinderen gaan dan liever naar het naastgelegen Bell Rock hotel om te zwemmen. Als volwassene is dat anders, want het zwembad in de Colosseumboog is werkelijk waar prachtig en sfeervol en de sauna "Acqua Romana" - toegankelijk vanaf 18 jaar - is een beauty inclusief Venus stoombad, Laconium (65°) en Romeinse sauna "Pompeji" (Finse sauna, 85°).

Van standaard kamer tot deluxe suites

Het zou Europa-Park niet zijn als er niet voor ieder wat wils te boeken is. Zo ook in Colosseo! Vanuit de juniorsuite heb je een prachtig uitzicht op de binnenplaats en de sfeer die de kamer uitstraalt is één en al Italië met haar zachtroze wanden en mooie schilderijen. Het grote voordeel van een themasuite boeken is dat je een aparte slaapkamer hebt, erg fijn met kleine kinderen vooral. Het grote voordeel als hotelgast is dat je eerder het park in mag en dat je gebruik kunt maken van alle zwembaden en sauna's op het terrein van Europa-Park. Verder is er een gratis shuttle die op en neer pendelt tussen Rulantica, Europa-Park en de Europa-Park-hotels. Als je geluk hebt dan komt Ed Euromaus of een van zijn vrienden 's morgens bij het ontbijt langs voor een high five. Ultiem voor kleine kinderen natuurlijk!

Rondwandelen in Rome

Verblijf je niet bij Hotel Colosseo, maar wil je je wel even in Romeinse sferen wanen? Ga dan zeker naar het hotel en beklim het beroemde Colosseum, of nou ja de replica ervan dan dus. De hele sfeer bij de prachtige fonteinen, de terrasjes die je doen denken aan een sfeervol Italiaans dorpje op een typische Italiaanse marktdag en de prachtige entourage zijn geweldig voor jong en oud!

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.


Hotel Colosseo Europa-Park met gezin
Zwembad bij hotel Colosseo