FarmCamps met kleine kinderen
Leuke FarmCamps in Brabant

Boerderij Hoeve Luyterheyde

FarmCamps met kippen
unieke boerderij

Tussen de Brandrode runderen

natuurinclusief boeren

Minimum verblijf is 2 nachten | Meer FarmCamps

Logeren in de Brabantse Peel

Deze nieuwe FarmCamps locatie staat weer voor lekker luxe logeren bij de boer. Deze keer op rundveehouderij Hoeve Luyterheyde in Neerkant.

FarmCamps groeit als kool: nummer 21!

 Op de geheel zelfvoorzienende boerderij aan de rand van de Brabantse Peel, grazen de Brandrode runderen het hele jaar door buiten op deze plek. Dierenwelzijn, duurzaamheid en natuurbehoud staan hier voorop, natuurinclusief boeren noemen ze dat ook wel. Nog een heerlijke plek erbij bij FarmCamps in Brabant om heerlijk te kamperen met je kinderen. Luxe glamperen moet ik eigenlijk zeggen. Je kunt dus luxe logeren op deze prachtige boerderij wat inmiddels de 21 FarmCamps boerderij in Nederland is. Je kunt op deze farm met katten, varkens, kippen, pony's en paarden  kiezen uit de luxe cosy farmtent, de luxe cosy ranchtent of de luxe barntent. Allemaal hebben ze airco!

Unieke locaties

Bij FarmCamps zijn ze altijd op zoek naar unieke boerenbedrijven voor hun  luxe boerderijvakantieformule, in de breedste zin van het woord. Deze zelfvoorzienende boerderij mét heerlijk buitenzwembad is echt wel een pareltje in het complete assortiment. Met FarmCamps Hoeve Luyterheyde is FarmCamps weer een mooie, unieke boerderij rijker en kun je als gast niet alleen ultiem genieten van het leven op het platteland maar ook alles leren over het houden van ‘levend erfgoed’ en deze bijzondere manier van boeren. Bij deze FarmCamps in Brabant krijgen je kinderen een boerenpaspoort. Wij kregen deze voor het eerst bij FarmCamps de Oostermaat en dat was serieus een dikke hit!

Comfort zoals thuis

Bij FarmCamps Hoeve Luyterheyde, de boerderij van boer Frank en boerin Eva, logeer je in één van de 15 gezellige, volledig ingerichte luxe tenten met eigen badkamer. Dat is de luxe van thuis, maar dan leuker. Niet alleen kunnen de kinderen heerlijk spelen op het erf en bijvoorbeeld jam of appelmoes maken met boerin Eva. Afhankelijk van het seizoen kun je samen fruit gaan plukken en alle ingrediënten samen mengen om er uiteindelijk een lekkere appelmoes of jam van te maken. Terwijl boerin Eva dat regelt, kunnen kinderen hun jampot vrolijk versieren. Ook ouders kunnen door de rust, kleinschaligheid en mooie omgeving heerlijk genieten van het leven op de boerderij.

Wat kun je verwachten bij FarmCamps?

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten ze die wel te vinden. Kom onthaasten op één van de 21 FarmCamps boerderijen verspreid door heel Nederland. Van Noord-Holland tot aan Limburg en van Zeeland tot aan Drenthe. Slapen doe je in een luxe, gezellige en compleet ingerichte tent met of zonder badkamer. De kinderen vervelen zich geen moment: op stap met de boer, knuffelen met de dieren, hutten bouwen in de hooi speelschuur en spelenderwijs leren over de boerderij. Samen genieten van het buitenleven, maar ook tijd voor jezelf terwijl de kinderen het boerenerf ontdekken.

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.


FarmCamps Hoeve Luyterheyde Noord Brabant
FarmCamps Hoeve Luyterheyde Noord-Brabant koeien in het bos
FarmCamps Farmtent Brabant