Kindvriendelijk hotel in Cardiff
Novotel Cardiff Centre

Novotel Cardiff Centre

Kindvriendelijk hotel in Cardiff Novotel
Novotel Cardiff Centre

Novotel Cardiff Centre

Kindvriendelijk hotel in Cardiff Novotel

Centraal gelegen

Kinderen logeren gratis

Zwembad, sauna en hot tub

Vanaf € 97,- per nacht

Kindvriendelijk Novotel in Cardiff

Novotel Cardiff Centre is een pareltje in de Accor familie waar je zonder enige twijfel zult genieten met het hele gezin. De sfeer en entourage als je binnenkomt staat als een huis, de faciliteiten zijn compleet en het zwembad is fenomenaal in dit historische gebouw met het ernaast gelegen 'The Customs Shed'. Hier kun je lekker eten overigens.

Centrale ligging, kinderen verblijven gratis

Het Novotel in Cardiff ligt centraal en heeft een parkeerplaats op het achterterrein. Een bewaakte parkeerplaats waar je de auto veilig voor £ 10,00 per dag parkeert. Ideaal! Van hieruit loop je in nog geen 10 minuten naar hartje centrum, het centraal station of één van de gezellige restaurants van Cardiff om met de kinderen te eten. Wat wij zo heerlijk vinden aan Novotel is dat kinderen er gratis verblijven. Logies en ontbijt is dus gratis voor kinderen onder de 16 jaar. Hoe fijn is dat als je dan toch wel het comfort van een hotel hebt met je gezin.

Sfeervol genieten

Al bij binnenkomst bij Novotel Cardiff lachen de muffins en lekkernijen ons toe. In de namiddag liggen er in de lobby allerlei lekkernijen en in de ochtend blijkt dat er ook wat fresh juices en water staan. Perfect geregeld, wij maken er dankbaar gebruik van als de kinderen aan het spelen zijn in het kinderhoekje met spelcomputer en een enorme hoeveelheid spelletjes. Hier zijn vooral oudere kinderen met gemak een paar uur zoet. Onze baby van net 1 jaar vermaakt zich eigenlijk ook prima met treinen bouwen. De lobby van dit Novotel in Cardiff is buitengewoon sfeervol en dat geldt eveneens voor het ernaast gelegen café/restaurants. Industrieel, sfeervol en gezellig druk. Het nodigt uit om hier niet alleen voorbij te lopen, maar even te verblijven.

Plons! Inclusief een late check out

Het zwembad, de sauna en hot tub zijn heerlijk in Novotel Cardiff City Centre. We beginnen de dag nog voor het ontbijt in het zwembad -dan is het lekker rustig. De buurt waarin dit hotel ligt is overigens stijlvol en dat is te merken aan het publiek. Een ander pluspunt vinden wij de mogelijkheid voor gezinnen om op zondag laat uit te checken zonder extra kosten (17.00 uur). Ook nog nadelen? Ja, één nadeeltje. Het is wat ons betreft jammer dat kinderen tot 12 jaar er maar tot 19.00 uur welkom zijn. De dag afsluiten met een lekkere duik zit er als gezin dan niet echt in.

Meer overnachtingen met kinderen

Glamping Landal Coldenhove

Top 3 landen in Europa

Leuke accommodaties in Thailand met kinderen

Top 3 in Azië

Appartement Parijs met kinderen

Top 3 steden met kinderen