nijntje kamer in Utrecht
nijntje kamer in Utrecht

Logeren bij nijntje

nijntje kamer in Utrecht
Unieke kamer in Nederland

Duo Racer Slide en buitenspeeltuin

Luxe cottage met bubbelbad

Vanaf € 135,- per nacht

Overnachten bij het wereldberoemde konijntje

Wist je dit? Hostelketen Stayokay heeft een gave nijntje-kamer in Stayokay Utrecht-Centrum aan de Neude. De kamer is permanent te boeken zijn en staat volledig in het teken van nijntje, het wereldberoemde konijntje van de overleden schrijver, tekenaar en vormgever Dick Bruna. Hoe gaaf is dat?!

Inrichting van de nijntje kamer

De vierpersoonskamer in Utrecht is volledig gedecoreerd in nijntje-stijl en voorzien van eigen sanitair en een speelgoedkist met nijntje-spelletjes en -accessoires. Zo zijn er in de kamer van nijntje speciale nijntje-lampen, een nijntje-zitzak, -muurschilderingen, -handdoeken en -beddengoed. Kinderen kunnen hier volop genieten van hun favoriete konijn en voor ouders is het stiekem ook erg leuk vind ik. Als de avond valt, droomt iedereen weg onder een ware nijntje-sterrenhemel.

Meer vernieuwende concepten van Stayokay

Algemeen directeur van Stayokay, Marijke Schreiner: "Stayokay is continu op zoek naar vernieuwende concepten, bijzondere locaties en verrassende vormen van samenwerking. Toen het nijntje museum ons benaderde voor deze samenwerking, waren wij dan ook direct enthousiast. De nijntje-kamer past bijzonder goed bij de doelgroep ‘gezinnen’ die Stayokay nog meer wil aanspreken. Daarbij is Utrecht natuurlijk het hart van nijntje en Dick Bruna, dus waar anders deze bijzondere kamer te openen dan in deze prachtige stad.”

Daar voegt Hostelmanager Eric van der Hulst aan toe: "Bruna's missie om kinderen de ruimte te geven voor hun eigen fantasie, komt in de kamer goed tot uiting. De kinderen worden gestimuleerd om zelf op ontdekking te gaan in het nijntje museum."

De nijntje kamer boeken

De nijntje-kamer is te reserveren vanaf € 135,-. Dit is inclusief opgemaakte bedden, nijntje-douchegel en -shampoo, uitgebreid ontbijt op echt nijntje-servies, een verrassing voor de kinderen en een familie-entreekaart voor het nijntje museum, waarmee je altijd toegang hebt, wel even van tevoren een tijdsslot reserveren! Een babybedje is op aanvraag beschikbaar.

Meer over Stayokay

Stayokay is een maatschappelijk betrokken organisatie met hostels op verrassende locaties door heel Nederland. Al ruim 85 jaar biedt hostelketen Stayokay haar (inter)nationale gasten de ideale uitvalsbasis voor nieuwe, waardevolle ervaringen. Stayokay biedt precies wat je nodig hebt voor een goed verzorgd, verrassend (korte)vakantie- en vergaderverblijf in een ongedwongen sfeer.

Gasten van Stayokay boeken een privékamer of een bed op een gedeelde kamer. Ook is er volop gelegenheid andere mensen te ontmoeten. Met jaarlijks circa 1 miljoen overnachtingen is Stayokay de grootste aanbieder van budgetaccommodaties in Nederland.

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.