Hotel in Mechelen met kinderen
Overnachten in Mechelen met gezin

Porta Superia Boutique B&B Mechelen

Kindvriendelijk overnachten in België
Overnachten in Mechelen met gezin

Porta Superia Boutique B&B Mechelen

Hotel in Mechelen met kinderen

Pure verwennerij en genieten

Bijzonder erfgoed logies

Persoonlijk en sfeervol

Superior Suite vanaf € 155 per nacht

Glamorous overnachten in Mechelen bij Lady Margareta

Wil je een weekendje Mechelen met je gezin echt memorabel maken? Dan boek je een overnachting bij Porta Superia Boutique B&B! Dan weet je zéker dat je geen dertien in een dozijn hotel boekt, maar een herinnering voor het leven! Het begon allemaal in 2010 met een droom, een verlangen om iets unieks te creëren in Mechelen op een plek met een flinke historie. En dát werd Porta Superia Boutique B&B Mechelen! Jarenlang werd er met hart en ziel gerenoveerd en er werden slimme keuzes gemaakt in het complete ontwerp met het oog op duurzaamheid. Ik kan je vertellen dat het een geweldige plek heeft opgeleverd waar je écht in de watten wordt gelegd, samen met je kinderen. Wij kijken iedere ochtend uit naar het ontbijt en de kinderen zijn zelfs ietwat teleurgesteld als ze na een lang weekend niet de heerlijke kazen, het zuurdesembrood en de babyccino krijgen voorgeschoteld die gastheer Kurt zo heerlijk maakt!

Overnachten in een erfgoed logies in Mechelen

Porta Superia B&B biedt een heerlijke overnachtingservaring in het hart van Mechelen voor gezinnen of ouders die er samen een weekendje op uit willen gaan. Iedere kamer is hier uniek ingericht en voorzien van alle gemakken zoals airconditioning, een flatscreen-tv met Netflix, Prime en Disney+, een koelkast, een waterkoker en een heerlijke waterbesparende douche. De kamers hebben een eigen badkamer, een goede föhn en de bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Wat een verwennerij. De kinderen kijken op zaterdagavond vanuit bed naar Trolls 3 en hun dag kan niet meer stuk: "dit heeft Kurt goed geregeld", ik wil hier wel blijven wonen! Dit zegt denk ik genoeg over de hartelijkheid waarmee we worden ontvangen in deze Mechelse bed & breakfast.

Porta Superia B&B is meer dan alleen een slaapplaats, het is een plek om te ontspannen, dromen en nieuwe herinneringen te maken. Zo gaan wij, nadat we de Romboutstoren hebben beklommen en de escape walk door Mechelen hebben gedaan, bewust terug naar de B&B om lekker even te genieten van de zon op het terras in de tuin. Een Carolus biertje staat al koud voor ons in de koelkast en de jongens kiezen een limonade en spelen even een spelletje op hun telefoon. Een lekker rustmomentje. 

Biologisch ontbijt, neem de tijd om te genieten

Bij Porta Superia B&B is alles gericht op genieten en onthaasten. De waterbesparende douche zorgt ervoor dat je even lekker de tijd neemt, onze jongens vinden het heerlijk en staan uitgebreid onder de douche. Neem de tijd om van het ontbijt te genieten, wij plannen iedere ochtend meer dan een uur vrij om op ons gemak te kunnen genieten van de verse croissants de versgebakken zuurdesembroodjes en de heerlijke kazen die allemaal een verhaal hebben. Kurt weet ontzettend veel te vertellen over de kazen, net als over de historie van Mechelen. Heerlijk als mensen zo'n passie hebben voor iets en dat ook echt goed kunnen overbrengen. De kinderen en wijzelf luisteren graag naar zijn verhalen en schrijven snel de tips op die hij geeft over uit eten gaan in Mechelen en leuke winkeltjes om te bezoeken, zoals de kaaswinkel in de stad. Ontbijt wordt hier compleet met lokale en biologische ingrediënten bereid, met oog voor duurzaamheid en gezondheid van de gast. Wat een heerlijkheid is dit!

Accommodatie met Green Key

Porta Superia Boutique B&B mag zich met trots houder van een Green Key noemen. Dit keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor alle inspanningen die een accommodatie doet op het gebied van duurzaamheid. We zien dit ook tijdens ons verblijf bij Camping les Arches in de Franse Ardèche en worden hier oprecht blij van en het geeft inspiratie om zelf dingen thuis tóch net weer anders te doen, zoals zelf de granola maken. Bij Porta Superia bewijzen ze dat luxe en comfort samengaan met ecologische verantwoordelijkheid en dat verhaal zal ik meenemen en verder vertellen. Ik begin hier! Een Green Key betekent dat een accommodatie aan strenge criteria moet voldoen op het gebied van energie, water, afval en inkoop. Alles met het doel om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Dus ben je op zoek naar een comfortabele én duurzame overnachting in Mechelen? Kies dan voor Porta Superia Boutique B&B. Daar ga je gegarandeerd geen spijt van krijgen!

Waarom wil je boeken bij Porta Superia Boutique B&B?

Je wilt boeken bij Porta Superia Boutique B&B vanwege de bijzondere ervaring die deze bed & breakfast biedt. Hier overnachten en genieten van de gastvrijheid geeft écht een extra schwung tijdens een heerlijk weekendje Mechelen met je gezin. Wij overnachten met de kinderen in de grootste kamer, de luxueuze suite van Lady Margareta. De kinderen slapen op een goede slaapbank in deze kamer die zij zelf het kroonjuweel van Porta Superia noemen. De kamer combineert historische architectuur met moderne gemakken, compleet met een heerlijke wellness douche en luxe Rainpharma producten. Dat duurzaamheid overal is doorgetrokken merk je in bijvoorbeeld het beddengoed. We liggen thuis ook onder percalkatoenen lakens en het valt gewoon direct op als een accommodatie kwaliteit hierin voorop stelt. Deze voorzieningen, samen met de warme gastvrijheid en de ideale ligging in Mechelen, maken Porta Superia de perfecte keuze voor een onvergetelijk verblijf waar onze kinderen het nog steeds over hebben. Onze kleuter staat de tweede ochtend te popelen om te gaan ontbijten bij Kurt en voelt zich écht thuis hier. This says it all!

Kindvriendelijk hotel in Mechelen met gezin
Accommodatie in Mechelen met kinderen
Bed and Breakfast Mechelen met gezin

Meer overnachtingen met kinderen

Glamping Landal Coldenhove

Top 3 landen in Europa

Leuke accommodaties in Thailand met kinderen

Top 3 in Azië

Appartement Parijs met kinderen

Top 3 steden met kinderen