Leuke vakantiehuis met kinderen in Brabant
Leuke vakantiehuis met kinderen in Brabant

Gastenverblijf Het Voorhuis

Vakantie met kinderen in Brabant
Enorme tuin met trampoline

Centraal gelegen, veel mogelijkheden

Sfeervol ingericht

Weekend (2 nachten) vanaf € 520,- (8 personen)

Het Voorhuis in Herpen is een feestje voor gezinnen

2020 is het jaar waarin wij Nederlanders massaal ontdekken dat er toch zoveel moois is in onze eigen land. In onze eigen regio. In ons eigen dorp of eigen stad zelfs! Dat ene doorkijkje wat we nog nooit hebben gezien, die mooie natuur op 10 minuten fietsen van je eigen voordeur. Het Voorhuis in Herpen is zo'n plekje wat wij ontdekten vlak bij huis.

Genieten op 10 minuten van ons eigen thuis

Ja, ook wij zijn er schuldig aan: alles ver weg zoeken en vergeten hoeveel moois er in je eigen regio te vinden is. En daar is vakantiehuis Het Voorhuis in Herpen een levendig voorbeeld van in ons geval. Het ligt 10 minuten van onze eigen voordeur en we kenden het nog niet. Maar nu we dit bijzondere plekje hebben ontdekt, vinden we dat heel Nederland dit kindvriendelijke vakantiehuis en haar mooie omgeving moet leren kennen. Met de Maashorst en het natuurgebied van Keent om de hoek is dit een heerlijke plek voor natuurliefhebbers en actieve gezinnen.

Plek zat in dit kindvriendelijke vakantiehuis in Brabant

En weet je, neem opa en oma gezellig mee. “Plek zat!” Zoals we dat in Brabant zeggen. En in de tuin is het gewoon heerlijk genieten samen! Het is trouwens al enkele jaren een trend: opa en oma meesjouwen als je op vakantie gaat. Kei gezellig als je het ons vraagt en -eerlijk is eerlijk- soms is het ook gewoon lekker praktisch. We horen je denken: serieus, ga jij op vakantie zo dicht bij huis? Daar geef je je geld toch niet aan uit? Hoezo niet? Het financieel supporten van je eigen regio is niet onbelangrijk in onze ogen. En laten we eerlijk zijn, als jij thuis bent dan doe je allerlei klusjes en dingen tussendoor, waardoor het toch net niet voelt als vakantie en vrij zijn. Koffer pakken dus en lekker gaan dachten wij!

Wat kun je verwachten bij Het Voorhuis?

Het Voorhuis is een voormalige boerderij in Herpen. Thea en haar man Tom toverden deze plek om tot een heerlijke plek voor maximaal 8 volwassenen en 2 kinderen. Een tuin met voldoende schaduwplekjes, trampoline en fruit om zelf te plukken. Ultiem met onze kinderen vinden wij en de kruisbessen zijn favoriet. Waarschijnlijk, omdat ze ons herinneren aan de award winning kruisbessen vlaai die we in Noord-Limburg aten.

Back in time, je treft het in Oss

We gaan echt even terug in de tijd bij Het Voorhuis dat met veel passie is ingericht en een sfeervolle retro-uitstraling heeft. Zelfs de eenvoudig ingerichte woonkeuken doet je denken aan vroeger, maar heeft wel het hedendaagse comfort met onder andere een magnetron en vaatwasser. Handdoek, theedoek en vaatwastabletten inclusief dus dat hoef je allemaal niet mee te sjouwen.

Wandelen in het achterland van de Erfdijk

Wie net als wij houdt van actief zijn, genieten van de natuur en dol is op historie en dieren zal nog veel meer genieten. Onze kinderen maken kennis met de pony’s Keet, Fenja en Moesje. Ik kan je één ding vertellen: het natuurgebied rondom de Erfdijk is mooi. De Erfdijk ligt tussen Herperduin en de uiterwaarden bij Keent, prachtige natuurgebieden weten wij inmiddels na een aantal fietstochten in onze eigen regio. Zorg dus dat je voldoende tijd hebt om de Maashorst en omgeving Oss te ontdekken.

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.


Kindvriendelijk natuurhuisje in Brabant
Kindvriendelijk vakantiehuis in Brabant
Leuk vakantiehuis in Brabant met kinderen