Vakantiehuis in Monreal
Vakantiehuis in Monreal met kids

Guesthouse Schoor, Vakantiehuis in Monreal 

Kindvriendelijk vakantiehuis in de Eifel
Zeer compleet ingericht 

Centraal gelegen

Inclusief overdekte parkeerplaats

Vanaf € 316,- (4 nachten) | Meer accommodaties in Duitsland

Verblijven in het pittoreske Monreal

Guesthouse Schoor is één van de vakantiehuizen van Anneliese & Heiner Schoor, een vriendelijke Duits echtpaar. Zijn hebben een aantal appartementen gerenoveerd in het idyllische plaatsje Monreal in Duitsland, een heerlijke plek voor gezinnen met kleine kinderen. 

Duitse Gemütlichkeit

Bij aankomst rijdt de vriendelijke Heiner laat in de avond (23.00 uur!) met ons mee naar het appartement, wij verblijven in Guesthouse Schoor. Een appartement inclusief onze eigen overdekte parkeerplaats, tuin, terras en BBQ. De badkamer is een balzaal, aparte toilet en een heerlijk bad voor de kinderen. Wat wens je nog meer? Een ruime en zeer goed uitgeruste keuken inclusief oven en magnetron. Hier is koken een leuke bezigheid in plaats van behelpen zoals we dat ook regelmatig meemaken om heel eerlijk te zijn. Het vakantiehuis heeft 3 verdiepingen, waarvan wij de 2 bovenste verdiepingen hebben die duidelijk met veel oog voor detail zijn ingericht.

Om bij onze eigen voordeur te komen moeten we eerst een trap op. Handig met een buggy of kinderwagen? Nee, niet direct. Maar wij laten deze continu in onze auto staan dus dat is absoluut geen issue. Een babybedje staat klaar, inclusief lakentjes en dekbedje. En dat geldt ook voor de babystoel. Bovendien is het contact met het vriendelijke Duitse echtpaar zo flexibel dat we alles kunnen vragen wat er nodig is. Verder zitten er veel deuren in het appartement, dus baby wereldreiziger kan veilig op ontdekkingsreis. De lampen die automatisch aangaan op de overloop zijn handig als je de trap oploopt met je kleintje. 

Vanuit ons vakantiehuis lopen we rechtdoor richting de rivier, vlak voor de rivier slaan we rechtsaf en lopen we in een paar minuten naar het pittoreske centrum van Monreal. Wat een prachtig plaatsje is dit met haar mooie vakwerkgevels en twee kasteelruïnes op de achtergrond. Echt perfect om van hieruit de Vulkaaneifel te ontdekken met kinderen. Het lijkt wel een tijdreis als je door Monreal loopt en het is genieten van de vele leuke gevels.

Wil je wandelen met je kinderen in de Eifel? Dan is dit echt de perfecte uitvalsbasis! Niet alleen kunnen we direct vanuit ons pension starten met een wandeling door het Elzbachtal, we klimmen van hieruit ook zo naar één van de kasteelruïnes. Na een kleine autorit kun je bovendien prachtig wandelen langs de Ahr of bij de Moezel. Als je bij Ferienwohnungen Schoor hebt overnacht, dan snap je waarom wij hier enthousiast over zijn! Niet voor niets runnen Anneliese & Heiner deze vakantiewoningen in de Eifel al sinds 1989.

Iemand anders deze wereldplek met kinderen doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.


[socialbuttons]