Omgeving Ferienhaus Waldwiese
Vakantiehuis Zwarte Woud met kinderen

Vakantiehuis Waldwiese

 Zwarte Woud
Appartement Zwarte Woud 4 personen
Vakantiehuis Zwarte Woud met kinderen

Vakantiehuis Waldwiese

 Zwarte Woud
Appartement Zwarte Woud 4 personen

Centraal gelegen

Sfeervol en compleet

Kindvriendelijk

Vanaf € 60,- per nacht

Vakantiehuis Waldwiese, de natuur bij je voordeur

Vakantiehuis Waldwiese in Hinterzarten heeft het allemaal voor gezinnen! Een centrale ligging, ruimte, een fijne omgeving, een heerlijke tuin... Moeten we nog even doorgaan?

Vakantiehuis met een natuurgebied voor de deur

Bij binnenkomst lopen we van de hal naar de slaapkamer van de kinderen, daarna naar de badkamer, onze slaapkamer en de aangrenzende woonkamer. Even lekker zitten in onze typisch Duitse zithoek in de woonkamer en genieten van het uitzicht. We zien achter de tuin twee enorme skischansen. Wauw, je zult daar vanaf durven! Het is duidelijk dat we op een heerlijke, rustige plek zijn beland. Die bovendien ook nog eens heel centraal ligt en een prachtig natuurgebied voor de deur heeft. Een unieke combinatie voor een betaalbare prijs.

Kindvriendelijk vakantiehuis in Hinterzarten

Deze accommodatie is centraal gelegen in Hoch Schwarzwald. Met onze Hoch Schwarzwald Card die we bovendien gratis krijgen bij deze accommodatie kunnen we volop leuke uitjes met ons gezin ondernemen in het Zwarte Woud. Hoe chill is dat! Iedere dag een rit van de Todtnau rodelbaan, zwemmen in het Badenparadies, klimmen bij Fundorena, een ritje de Feldberg op en ook nog een BMW i3 huren, euh lenen! Ja, die is dus gratis voor 3 uur met de Hoch Schwarzwald Card. Wij vragen ons af of we onze accommodatie heel veel gaan zien tijdens ons verblijf.

Complete uitrusting

Er wordt aangeklopt. De eigenaar staat met een leuke speelmat voor de deur. Hoe leuk! Hij heeft gezien dat onze baby met zijn 7 maanden niet meer stilzit, maar volop rondkruipt en speelt. Dit geeft direct aan hoeveel oog voor details er is bij Vakantiehuis Waldwiese. De eigenaren zijn bovendien ontzettend vriendelijk. We kunnen onze dakkoffer in de schuur zetten, zelf een wasje draaien en ze zijn goed bereikbaar als de stroom uitvalt. In no time is het opgelost. Als we hier de compleet ingerichte keuken waar werkelijk aan alle gemakken is gedacht bij optellen dan kunnen we maar één ding zeggen: boek deze fijne accommodatie als je naar het Zwarte Woud gaat met je gezin!

Meer overnachtingen met kinderen

Glamping Landal Coldenhove

Top 3 landen in Europa

Leuke accommodaties in Thailand met kinderen

Top 3 in Azië

Appartement Parijs met kinderen

Top 3 steden met kinderen