Villa Roffa
Villa Roffa

Maison d'hôtes Villa Roffa

Villa Roffa

Authentiek en sfeervol

Nederlands management

Buitenzwembad met uitzicht

Vanaf € 80 per nacht (o.b.v. 2 volwassenen en 1 kind)

Een mix van Nederlandse en Franse gastvrijheid

Villa Roffa is een Chambres d'Hôtes in Chouzy-sur-Cisse dat wordt gerund door Anne van Eijk en Nathalie Laureau, een Nederlands echtpaar uit Rotterdam.

Sfeervol Chambres d'Hôtes 

Villa Roffa is een sfeervol Chambres d'Hôtes met 4 kamers. Afhankelijk van welke kamer je kiest, moet je het sanitair met nog één andere kamer delen. Villa Roffa heeft een verwarmd buitenzwembad en gratis WiFi. Ga je naar Villa Roffa met je kinderen? Dan is een table d'hôtes - oftewel: 's avonds mee eten - in overleg mogelijk voor een meerprijs. Dit is meer dan aan te raden wat ons betreft. Nathalie kookt en bakt graag en doet dit ook zeer verdienstelijk! Op verzoek laat ze je ook kennis maken met regioproducten. Ze zijn ook dol op kinderen, inmiddels zelf opa en oma en ze zorgen ervoor dat je je hier echt thuis voelt met kinderen. De kamers op zich zijn niet in het bijzonder kindvriendelijk, maar alles er omheen en de huislijke sfeer zeker wel!

Villa Roffa is de perfecte tussenstop

Villa Roffa is in de jaren 20 gebouwd en het huis heeft enorm veel karakter, dat is ook waar de eigenaren op zijn gevallen toen ze besloten om te verhuizen naar dit prachtige huis met zwembad. Villa Roffa ligt aan de Loire is de perfecte tussenstop vanuit Nederland als je naar Zuid Frankrijk of Spanje gaat en je wilt op je gemak rijden met de kinderen. De villa heeft een uitgestrekte tuin, heerlijk voor kinderen om te spelen en een prachtig uitzicht waar je na een dag rijden heerlijk kunt bijkomen. Villa Roffa heeft plaats voor 8 gasten in 4 tweepersoons kamers. In la Chambre Anna hebben wij de reiswieg op de kamer gezet, dat was geen probleem. Kinderen zijn meer dan welkom hier en zullen genieten van de verhalen van Anne of kunnen zelfs mee helpen met tuinieren...

Het meest bijzonder aan Villa Roffa?

De omgeving staat bekend om haar vele kastelen: 'Les châteaux des rois de France'. Dit zijn ruim 250 kastelen die te bezichtigen zijn, geweldig om er een aantal te zien met kinderen. Bovendien is de omgeving perfect om te fietsen of te wandelen. Mountainbiken, het maken van een ballonvaart, quad rijden en kayakken is mogelijk. Er is veel te doen in de omgeving en Nathalie en Anne hebben zeker ook tips en helpen je graag, het zijn ontzettend warme mensen. Kinderen zullen zich hier geen moment vervelen!

Meer overnachtingen met kinderen

Glamping Landal Coldenhove

Top 3 landen in Europa

Leuke accommodaties in Thailand met kinderen

Top 3 in Azië

Appartement Parijs met kinderen

Top 3 steden met kinderen