Stedentrip Edinburgh met gezin

Edinburgh, de Koninklijke hoofdstad van Schotland

Boek hotel in Edinburgh
Boek via deze link. Wij krijgen dan een commissie. Thx! 😊

Edinburgh ontdekken met kinderen

Edinburgh, de historische hoofdstad van Schotland, is een stad vol verhalen, kastelen en steegjes die tot de verbeelding spreken. Met haar rijke geschiedenis, fascinerende musea en vriendelijke inwoners biedt Edinburgh een onvergetelijke ervaring voor gezinnen. Wij vinden het een heerlijke stad en hadden er zo een week kunnen vertoeven op ons gemak!

We delen graag onze persoonlijke ervaringen en  tips over hoe je Edinburgh met kinderen het beste kunt verkennen, met een speciale focus op het Royal Edinburgh Ticket. Dit ticket geeft je niet alleen onbeperkte toegang tot drie van de topattracties van de stad - het Edinburgh Castle, de Royal Yacht Britannia en het Palace of Holyroodhouse - maar ook 48 uur toegang tot de hop-on-hop-off bussen.

Edinburgh met kleine kinderen

Edinburgh: bezoek aan de The Royal Yacht Britannia

Edinburgh

Edinburgh, de sprookjesachtige hoofdstad van Schotland, is een stad die betovert, inspireert en de nieuwsgierigheid prikkelt! Dat maakt deze Schotse stad de perfecte bestemming voor gezinnen die samen op avontuur willen. Met haar rijke geschiedenis en kindvriendelijke attracties biedt Edinburgh een unieke mix van educatieve en leuke attracties.

Van de majestueuze uitzichten vanaf het Edinburgh Castle tot de verborgen schatten van de Royal Mile, van de wonderen van de wetenschap in het National Museum of Scotland tot de magische verhalen die tot leven komen in de Camera Obscura; Edinburgh nodigt gezinnen uit om samen de stad te ontdekken. Voeg daar Koninklijke bezienswaardigheden aan toe én de mogelijkheid om als een echte Harry Potter fan door de straten te zwerven en je hebt alle ingrediënten voor een onvergetelijke stedentrip in Edinburgh met kinderen!

Overnachten in Edinburgh met kinderen

Wij verblijven in het a&o City Hostel in Edinburgh. Centraal gelegen en goed betaalbaar! Wij vinden het evenwicht tussen comfort en betaalbaarheid erg belangrijk en met een prijs van net geen 120 euro per nacht voor een familie van vier, inclusief ontbijtoptie, combineert dit hostel het gemak van hotelvoorzieningen met de flexibiliteit en prijs van een appartement. Wil je een centrale accommodatie en heb je een groter budget? Dan kan ik ook zeker Novotel Edinburgh Centre aanraden, inclusief een binnenzwembad wat gewoon altijd fijn is tijdens een stedentrip vinden wij persoonlijk.

Lees review over a&o hostel Edinburgh

Slapen in een a&o hostel met kinderen
0
Slapen in een a&o hostel met kinderen

Mireille Steegmans

Slapen in een a&o hostel met kinderen
Edinburgh met kinderen, dit wil je doen
0
Edinburgh met kinderen, dit wil je doen

Mireille Steegmans

Edinburgh met kinderen, dit wil je doen
Schotland voor beginners, handige tips voor
0
Schotland voor beginners, handige tips voor

Mireille Steegmans

Schotland voor beginners, handige tips voor