Leuk kabouterpad in Flevoland met kinderen

Wat is leuk in Flevoland met kinderen?

Flevoland

Flevoland is de jongste provincie van Nederland en ontzettend leuk om te ontdekken met kinderen hebben wij gemerkt. We hebben de uitjes in Flevoland toegevoegd aan onze Nederland Reisgids en tippen hierna een paar leuke uitjes die je zeker niet wilt missen.

Speelbos Belevenissenbos Lelystad

Dit bos is een prima alternatief voor een dagje strand, kinderen kunnen hier maximaal actief zijn. Er is veel water in het speelbos, zwemmen is hier (onder begeleiding) toegestaan en een fantastische afwisseling met het klimmen. Je hebt het vast al door: neem zwemspullen, schone kleding en een handdoek mee!

Pancakes & playing

Ze zeggen dat ze het meest magische pannenkoekenhuis en speelpark van Nederland zijn. En dat klopt! Hans en Grietje in Zeewolde is veel meer dan alleen een pannenkoekenhuis. Je kinderen kunnen hier spelen en op ontdekkingstocht in het restaurant zelf. Ontdek wat er allemaal beweeg, maar kijk uit dat je niet nat wordt! De pannenkoeken zijn hier overigens ook heerlijk, dus het totale plaatje is echt compleet. Heerlijk voor een middag vermaak en lekker lunchen.


Sinterklaas uitjes en activiteiten
0
Sinterklaas uitjes en activiteiten

Mireille Steegmans

Sinterklaas uitjes en activiteiten
Leuke speeltuin met terras in Flevoland
Hans en Grietje Zeewolde
Leuke wandeling in Zeewolde met kinderen
Natuur in Zeewolde

Leuke speeltuin in Harderwijk
Boulevard in Harderwijk