Java met kinderen, ontdek culturele schatten

Java

Java, het hart van Indonesië, is een eiland vol contrasten, van bruisende steden tot adembenemende natuurwonderen. Een reis naar Java met kinderen biedt een unieke mix van cultuur, geschiedenis en natuurlijke schoonheid, ideaal voor gezinnen die samen nieuwe avonturen willen beleven. Java met kinderen is een belevenis die educatie en plezier combineert. Van het verkennen van oude tempels tot het avontuur in de natuur, Java biedt onvergetelijke ervaringen voor het hele gezin.

Boek jullie Indonesië rondreis bij Kleine Wereldreiziger

Bij Kleine Wereldreiziger begrijpen we dat reizen met kinderen meer is dan alleen het bezoeken van de bekende bezienswaardigheden; het is een kans om echt verbinding te maken met een land als Indonesië en haar lieve bevolking. Daarom werken we samen met een kleine organisatie waar ze uit eigen ervaring weten hoe het is om te reizen met kinderen. Zo heb je gegarandeerd een onvergetelijke reiservaring!

Klik hier voor een reisvoorstel op maat

De tempels van Java, ontdek de Borobudur en Prambanan

Een bezoek aan Java is niet compleet zonder de wereldberoemde Borobudur en Prambanan tempels. Deze historische sites bieden een fascinerende kijk in het verleden van Indonesië en zijn geweldige locaties om kinderen kennis te laten maken met de rijke geschiedenis en cultuur van het land. De Borobudur, het grootste boeddhistische tempelcomplex ter wereld, en de hindoeïstische Prambanan tempel zijn beide indrukwekkend en bieden prachtige fotomomenten.

Vulkanen en nationale parken

Voor avontuurlijke gezinnen is een tocht naar de Bromo Vulkaan een must. De zonsopgang over de vulkaan is een onvergetelijke ervaring. Zorg voor warme kleding, aangezien het 's ochtends fris kan zijn op de berg. Java biedt ook prachtige nationale parken, zoals het Ujung Kulon Nationaal Park, waar je de natuur in al haar glorie kunt ervaren. Trek eropuit voor een wandeling en houd je ogen open voor de diverse flora en fauna.

Praktische tips voor reizen op Java met kinderen

  • Accommodaties - Kies voor kindvriendelijke accommodaties die centraal gelegen zijn, zodat dagtrips gemakkelijk te organiseren zijn.
  • Vervoer - Huur een auto met chauffeur om het eiland op een comfortabele en veilige manier te verkennen.
  • Eten - Java biedt een heerlijke keuken. Maak ook gebruik van de gelegenheid om samen met de kinderen de lokale markten te verkennen en verse tropische vruchten te proeven.

Klik hier voor een reisvoorstel op maat


Java & Bali, een perfecte combinatie voor gezinnen
0
Java & Bali, een perfecte combinatie voor gezinnen

Mireille Steegmans

Java & Bali, een perfecte combinatie voor gezinnen

Java Indonesië met kinderen, 100% maatwerk

Regel je gezinsreis met Kleine Wereldreiziger en een (lokale) kleine reisspecialist