Landal Heideheuvel met kinderen
Speeltuin Landal Heideheuvel

Landal Heideheuvel

Foto's Landal Heideheuvel

FANTASTISCHE SPEELTUIN

MIDDEN IN DE NATUUR

LUXE HUIZEN

Vanaf € 1.069,- voor 3 nachten (12-persoons bungalow) | Meer Landal parken in Nederland

In luxe genieten met 3 gezinnen

Wij verblijven in Landal Heideheuvel in de luxe 12-persoons bungalow inclusief sauna, open haard, buitenhaard en complete keuken. Een perfecte plek om met 3 gezinnen te verblijven, ook ideaal voor een familieweekend. De prijs hoog? Als je dit door 3 gezinnen deelt absoluut niet! En je hebt naast de faciliteiten ook nog eens heel wat ruimte bij de hand met 6 slaapkamers, 3 badkamers en aparte toiletten. No complaints here!

Fijne ontvangst

Als we op vrijdagmiddag arriveren bij Landal Heideheuvel worden we ontvangen met een lekkernij, een soort petit four. De check-in gaat snel dus we kunnen ons direct installeren in onze heerlijke bungalow met veel ruimte en comfort. Het lijkt wel een promo praatje! Dat is het ook wel, want ik kan gewoon weinig op- of aanmerken op Landal Heideheuvel. Buiten een sauna die maar blijft loeien en een kapot lampje waarvoor direct de servicemedewerker komt is het gewoon dikke prima. Ik lees wisselende reviews daarover, maar onze ervaring met de schoonmaak en het onderhoud is dus prima. Dat kan wellicht liggen aan het type huis, want een uitgeleefd huisje is gewoon een andere ervaring. We hebben blokken voor de open haard gekocht bij de receptie en wat te borrelen bij de supermarkt die lekker compleet is. Omdat het inmiddels borreltijd is installeren we ons bij de houtkachel buiten terwijl de kinderen even lekker spelen. De wegen zijn hier perfect voor stepjes dus vergeet die zeker niet. De meeste faciliteiten zijn dicht vanwege corona dus we zijn op onszelf aangewezen voor vertier, hoewel er wel een actieve kidsclub is dat moet ik wel vermelden. 

Begin de dag met een rondje sauna

Iedere dag bij Landal Heideheuvel beginnen we met een rondje sauna, na een lekkere kop cappuccino. Wij nemen altijd zelf Nespresso Aeroccino (melkopschuimer) mee voor zo'n weekendje weg en dat is heerlijk als je weet dat er in deze Landal bungalow een Nespresso apparaat inclusief wat koffie klaarstaat. Daarna lekker de sauna in en dan wordt er al aangebeld met een heerlijke ontbijtbox. Veel mensen nemen zelf het ontbijt mee of gaan naar de supermarkt van Landal Heideheuvel zelf om warme broodjes te halen. Prima natuurlijk, maar tijdens een weekendje weg vinden wij zo'n ontbijtbox het juist net even compleet maken. Heerlijk om wat verwend te worden. Krantje erbij, je eitje kunt je zelf bakken of koken en het blijkt zelfs zoveel te zijn dat we nog kunnen lunchen met deze ontbijtbox van Landal. Het gemak dient de mens! Dit huis met sauna boek je natuurlijk om even te genieten en bij te komen, niet om allerlei dagtrips te maken om vervolgens geen tijd meer te hebben voor een ontspannen sauna. Dat is tenminste wat wij doen.

Wandelen naar de Loenense waterval

De kinderen vinden het gewoon heerlijk om wat rond te struinen over het park en hoewel onze kinderen niet zo van entertainment houden, zijn de faciliteiten bij Landal gewoon altijd fijn. Bollo komt een paar keer per dag langs om te zwaaien, je kunt zo de speeltuin inlopen, de pizza delivery zit om de hoek net als de friettent en de natuur is vlakbij. Bij je sleutelbos zit een extra sleutel waarmee je via een achteruitgang Landal Heideheuvel kunt verlaten. Verder hebben we een aantal leuke wandelroutes gekregen dus we gaan lekker op pad met het gezin. De Loenense waterval is op loopafstand en staat nog op ons lijstje om te bezoeken. Een leuke wandeling zo blijkt, misschien wat minder geschikt voor de kleine beentjes dus neem een rugdrager mee is mijn tip. We komen er achter dat er meerdere parken rondom Landal Heideheuvel liggen, denk dus niet dat je hier alleen bent! Hebben wij daar last van? Nee. Al hoor ik op sommige plekken wel het geluid van de snelweg en dat is niet altijd even fijn.

Waarom wil je naar Landal Heideheuvel?

In mijn ogen vanwege de omgeving met veel wandelmogelijkheden en de fijne luxe huisjes. Dit is geen park waar je met je gezin naartoe gaat als je maximaal entertainment en drukte zoekt, maar juist wel voor rust en een verblijf in de natuur. Er is een zwembad, heerlijke speeltuin, kleine kinderboerderij en daarmee ga je je gegarandeerd vermaken. Als je langer dan een weekend gaat is dit de perfecte uitvalsbasis voor uitjes naar steden als Apeldoorn, Arnhem of Harderwijk. Er is ontzettend veel te doen in de omgeving!

   

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.


Landal Heideheuvel review
Landal Heideheuvel met kind kidsclub
Landal Heideheuvel met kinderen

Meer leuke vakantieparken met kinderen

Leuke Landal met kinderen Veluwe
Landal Miggelenberg
Landal PUUR Exloo met kinderen
Landal PUUR Exloo
Leuk Landal in Brabant met kinderen
Landal de Vers