Welk Landal park is leuk met kinderen?

Fijne parken om te vertoeven met je gezin

Landal nieuwtjes

Zwembad makeover bij Landal De Lommerbergen

Voor iedereen die een cool zwembad zoekt op één van de Landal vakantieparken met je gezin! Op vakantiepark Landal De Lommerbergen in Reuver is het subtropisch zwemparadijs totaal gerenoveerd. Twee gloednieuwe spectaculaire waterglijbanen, de 56 meter lange Hurri Cone met een megatrechter en de Duo-Racer, met twee identieke parallelle buizen. Je kunt het als ouder dus opnemen tegen je kind en kijken wie het snelst is! Het speeleiland buiten is trouwens ook dik in orde te noemen!


Kamperen bij Landal

Wist jij het? Dat je kunt kamperen bij Landal GreenParks? Wij waren in het voorjaar bij Landal Esonstad met onze eigen tent. Fantastisch, omdat je gebruik kunt maken van alle faciliteiten en in het voorjaar was het lekker rustig. Maar je kunt ook een heerlijke luxe safaritent huren, bijvoorbeeld bij Landal Gooise Heide.

Landal de Lommersbergen zwembad

Kamperen bij Landal met kinderen

Wat is een leuk Landal 'groenpark' met kinderen?

Dit is een vraag die niet zomaar te beantwoorden is, want er zijn zoveel Landal-smaken en zoveel verschillende wensen. Sommige gezinnen zweren bij een kinderbungalow. Andere ouders willen liever een comfortabel vakantiehuisje met extra faciliteiten en liefst een sauna. Wij vallen zelf in die laatste doelgroep. Eén ding is zeker, bij Landal ga je je zeker niet vervelen en de parken liggen vaak erg fijn gesitueerd, waardoor er in de omgeving ook meer dan genoeg te beleven is. Wat trouwens handig is om te weten: prijzen bij Landal GreenParks zijn altijd inclusief BTW en exclusief reserveringskosten per reservering. De (verplichte) bedlinnen en toeristenbelasting variëren per vakantiepark.

Leuke Landal met kinderen: PUUR Exloo

Leuke Landal met kinderen:

Landal PUUR Exloo

Dit is een pareltje in de collectie van Landal. Fijne en complete huizen met rieten daken zorgen bij PUUR Exloo direct bij UNESCO Geopark de Hondsrug voor een ultieme sfeer. Als je hier niet tot rust komt met je gezin dan weten wij het ook niet meer!
Leuke Landal met kinderen: De Vers in Overloon

Leuke Landal met kinderen:
Landal de Vers 

Landal de Vers heeft een metamorfose gehad. Grand café Broer en Zus dat op het park ligt is een heerlijke plek voor een bitterballetje als je de omgeving van Brabant en Limburg hebt verkent. Dit park heeft een fijne sfeer en hele complete huisjes die comfort uitstralen. Verder zoals je van Landal gewend bent een speeltuin, zwembad en natuurlijk een mooie omgeving.
Leuke Landal met kinderen: Twenhaarsveld

Leuke Landal met kinderen: Twenhaarsveld

Zo'n beetje aan de voet van de Holterberg ligt dit leuke Landal park voor gezinnen die houden van wandelen, lekker eten en spelen in de bossen. Wat een heerlijke omgeving is dit! Het restaurant en de supermarkt hebben een make-over gehad. Je kunt hier een flesje wijn tappen en genieten op je eigen terras, terwijl de kinderen heerlijk spelen in één van de vele speeltuintjes die het park rijk is.

Landal Adventure Game

TIP! Landal Adventure Game

Landal heeft een digitale game ontwikkeld voor gasten van Landal, de Landal Adventure Game. In deze game kun je je eigen boomhut bouwen, de game is een soort kruising tussen Pokémon Go en Minecraft. De app werkt op alle ruim 90 parken van Landal GreenParks en is beschikbaar in vijf talen. Er is ook een Hof van Saksen Adventure app. Op de parken van Landal GreenParks is een boekje verkrijgbaar, waarin kinderen een overzicht vinden van alle grondstoffen, voorbeelden van diverse coole boomhutten, een unieke gouden Mystery Box met specials zoals een discovloer, gameroom, ijsmachine, airhockeytafel en drumstel, zodat ze ook na hun Landal verblijf door kunnen bouwen aan de boomhut.

Bollo-app met kinderspelletjes

In de gratis Bollo-app met leerzame en gratis kinderspelletjes voor kids van 2 tot 6 jaar gaan kinderen samen met Bollo en zijn vriendjes op ontdekkingsreis. Er zijn vier verschillende werelden waarin vanalles te beleven is. Je kunt de volgende activiteiten verwachten in de Bollo-app:

  • Muziek maken
  • Zelf of samen spelletjes spelen
  • Voorleesverhaaltjes
  • Afleveringen van de tv-serie ‘De avonturen van Bollo’ 
  • Drie Bollo spelletjes; Zoek de verschillen, Egeltje Prik en Memory.

Peuters en kleuters kunnen de app veilig en zelfstandig gebruiken; de app bevat geen aankopen, externe links of advertenties; de video’s in de app worden door Landal GreenParks gescreend en hebben geen commerciële inhoud. 

Boswachter workout van OERR

Het leven van een boswachter gaat niet over rozen, maar wel over bomen. En daar moet af en toe in en overheen worden geklommen. Met de OERRR-activiteiten maken we jonge boswachters natuurklaar met slimme loop- en klimoefeningen. Zo worden ze beresterk!

Landal TV

Tijdens de coronacrisis werd Landal TV gelanceerd voor het Landal-vakantiegevoel thuis. Maar dit natuurlijk ook superleuk voor kinderen om ook na de coronacrisis te kijken. 

De korte filmpjes vol met leuke activiteiten zijn voor twee verschillende leeftijdsgroepen gemaakt: filmpjes voor kinderen van 3 tot 6 jaar en voor kinderen van 6 tot 9 jaar

Alle activiteiten in de filmpjes zijn laagdrempelig en door kinderen zelfstandig te doen. Denk aan activiteiten zoals een vogelhuisje bouwen, fruittaartje bakken en dansen met Bollo. Maar ook een ‘WC-rol workout’ of ‘Keukenspullen challenge’ is op het YouTube kanaal van Landal te vinden.

Korting pakken bij één van de leuke Landal vakantieparken

Landal GreenParks verhuurt veel leuke accommodaties op vakantieparken in meer dan 90 parken in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije. In totaal biedt Landal ruim 15.000 vakantieaccommodaties en 1.300 campingplaatsen aan. Jaarlijks overnachten er 2,9 miljoen gasten bij Landal GreenParks. Door een actief duurzaamheidsbeleid zijn alle parken van Landal voorzien van een Green Key certificaat. Het hele jaar door kun je bij Landal met je gezin weer rekenen op kortingen! Tot 20% vroegboekkorting voor de zomervakantie bijvoorbeeld of een korting van tot 35% korting in de voorjaarsvakantie. Daarnaast pak je tot 25% korting in de meivakantie dus je ziet het: het loont de moeite om dat even in de gaten te houden met boeken!

arrow_drop_up arrow_drop_down