Welke Landal is leuk voor kinderen?

Wat is een leuke Landal met kinderen?

Wat is een leuk Landal 'groenpark' met kinderen?

Wat is de leukste Landal met kinderen? Dit is een vraag die niet zomaar te beantwoorden is, want er zijn zoveel Landal-smaken en zoveel verschillende wensen. Sommige gezinnen zweren bij een kinderbungalow. Andere ouders willen liever een comfortabel vakantiehuisje met extra faciliteiten en liefst een sauna. Wij vallen zelf in die laatste doelgroep. Eén ding is zeker, bij Landal ga je je zeker niet vervelen en de parken liggen vaak erg fijn gesitueerd, waardoor er in de omgeving ook meer dan genoeg te beleven is. Wat trouwens handig is om te weten: prijzen bij Landal GreenParks zijn altijd inclusief BTW en exclusief reserveringskosten per reservering. De (verplichte) bedlinnen en toeristenbelasting variëren per vakantiepark.


Landal GreenParks verhuurt veel leuke accommodaties op vakantieparken in meer dan 90 parken in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije. In totaal biedt Landal ruim 15.000 vakantieaccommodaties en 1.300 campingplaatsen aan. Jaarlijks overnachten er 2,9 miljoen gasten bij Landal GreenParks. Door een actief duurzaamheidsbeleid zijn alle parken van Landal voorzien van een Green Key certificaat. Het hele jaar door kun je bij Landal met je gezin weer rekenen op kortingen! Tot 20% vroegboek-korting voor de zomervakantie bijvoorbeeld of een korting van tot 35% korting in de voorjaarsvakantie. Daarnaast pak je tot 25% korting in de meivakantie dus je ziet het: het loont de moeite om dat even in de gaten te houden met boeken!

Landal Rabbit Hill met een peuter

Leuke Landal met kinderen:

Landal Rabbit Hill

Wat een feestje was Rabbit Hill in de herfstvakantie en daarom gingen we nog een weekendje in het voorjaar. Dit park is het oudste Landal Park van Nederland en heeft een complete restyling achter de rug. Genieten in het zwembad, de binnenspeeltuin, de buitenspeeltuin en de heerlijke omgeving van de Veluwe. Dit is wat ons betreft één van de toppers in het Landal pakket.
Leuke Landal met kinderen Veluwe

Leuke Landal met kinderen:

Landal Miggelenberg

Bij onze kinderen is Landal Miggelberg een feest vanwege de enorme speeltuin en wij vinden daarbij de ligging en de faciliteiten echt top. De speeltuin heet niet voor niets Avonturenhof natuurlijk, hier vermaken je kinderen zich alleen al een hele dag. Wij vonden het ook heerlijk toeven in de kas van de Brasserie waar je in alle jaargetijden een buitengevoel krijgt. Je kunt hier naar hartelust wandelen, fietsen en genieten van de natuur.
Luxe huizen Landal Heideheuvel

Leuke Landal met kinderen:

Landal Heideheuvel

Landal Heideheuvel ligt op de Veluwe en heeft een aantal heerlijke luxe huizen waar wij verbleven. De speeltuin en kinderboerderij zijn superleuk en het entertainment en de Bollo Club zijn hier ook dik op orde. Dit park is fijn om uitstapjes vanuit te maken, maar heeft ook genoeg te bieden voor een heerlijk verblijf op het park zelf. Zeker als je een luxe bungalow met fijne faciliteiten zoals een sauna boekt.
Luxe Landal met kinderen

Leuke Landal met kinderen:

Landal PUUR Exloo

Dit is een pareltje in de collectie van Landal. Fijne en complete huizen met rieten daken zorgen bij PUUR Exloo direct bij UNESCO Geopark de Hondsrug voor een ultieme sfeer. Als je hier niet tot rust komt met je gezin dan weten wij het ook niet meer!
Welke Landal is leuk voor kinderen?

Leuke Landal met kinderen:
Landal de Vers 

Landal de Vers heeft een metamorfose gehad. Grand café Broer en Zus dat op het park ligt is een heerlijke plek voor een bitterballetje als je de omgeving van Brabant en Limburg hebt verkent. Dit park heeft een fijne sfeer en hele complete huisjes die comfort uitstralen. Verder zoals je van Landal gewend bent een speeltuin, zwembad en natuurlijk een mooie omgeving.
Welke Landal is leuk voor kinderen?

Leuke Landal met kinderen: Twenhaarsveld

Zo'n beetje aan de voet van de Holterberg ligt dit leuke Landal park voor gezinnen die houden van wandelen, lekker eten en spelen in de bossen. Wat een heerlijke omgeving is dit! Het restaurant en de supermarkt hebben een make-over gehad. Je kunt hier een flesje wijn tappen en genieten op je eigen terras, terwijl de kinderen heerlijk spelen in één van de vele speeltuintjes die het park rijk is.

Leuke kinderactiviteiten op de Landal parken

Leuke activiteiten bij Landal met kinderen

Landal Adventure Game

De app waarmee je op avontuur kunt gaan in de natuur van de Landal parken. De app werkt op alle 100 parken van Landal GreenParks en is beschikbaar in vijf talen.
OERRR bij Landal

OERRR bij Landal

Als boswachter loop je niet altijd over de paden. Soms moet je dwars door het bos om een dier te redden of een plant te spotten. Spelenderwijs leren met OERRR!
Wat een leuke Landal voor gezinnen?

Landal TV voor de kleintjes

Deze korte filmpjes vol met leuke activiteiten zijn voor twee verschillende leeftijdsgroepen gemaakt: filmpjes voor kinderen van 3 tot 6 jaar en voor kinderen van 6 tot 9 jaar. 
Welke Landal is leuk voor kleuters?

Bollo-app met spelletjes

De Bollo-app heeft verschillende educatieve kinderspelletje voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Denk aan verhaaltjes, muziek maken en de tv-serie.
Kinderbungelows in Nederland

Speciale kinderbungalows

De grotere vakantieparken in Nederland hebben ze gegarandeerd: kinderbungalows. Waarschijnlijk hebben ze deze term zelfs uitgevonden. Wij waren sceptisch, maar zijn inmiddels erg enthousiast over het aanbod van kinderbungalows bij  Landal GreenParks en Roompot. Zo´n kinderbungalow is handig vanwege de extra´s die voor een gezin gewoon fijn zijn: een box, commode, kinderstoel, een babybadje en wat speelgoed zijn aanwezig. Is het ineens toch veel minder sjouwen naar je vakantiehuisje. Kinderbungalows zijn speciaal ingericht voor gezinnen, vaak zelfs in een thema.

Landal kinderbungalows in Nederland

Kinderbungalow Landal Hoog Vaals

Landal Hoog Vaals

Het beste van drie landen in een weekend

Limburg, Nederland
Kinderbungalow Landal Het Loo

Landal Landgoed ’t Loo

Een weekend plezier aan het water

Gelderland, Nederland
Kinderbungalow Landal Sluftervallei

Landal Sluftervallei

Een heerlijke week in de mooie Texelse duinen

Noord-Holland, Nederland
Leuke Landal met kinderen Veluwe

Korting pakken bij één van de leuke Landal vakantieparken