First Cliff Walk Zwitserland met kinderen

Zwitserland met kinderen, op avontuur met je gezin

Zoek een huurauto in Zwitserland

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als gratis lid van Kleine Wereldreiziger PLUS van een korting van €10,- op je boeking.

Zwitserland

Stel je eens voor: de frisse Alpenlucht die je gezin verwelkomt terwijl je door de schilderachtige landschappen van Zwitserland reist. Van adembenemende bergtoppen tot kristalheldere meren, Zwitserland is een speeltuin voor avontuurlijke families. 

Zwitserland is een paradijs met kleine wereldreizigers

Zwitserland is niet alleen een land van ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid, maar ook van eindeloze avonturen. Zéker ook voor gezinnen! Denk in de winter aan de spanning van het sleeën in de Alpen, het leren van skiën in kindvriendelijke skischolen of het verkennen van de rijke geschiedenis in musea die vaak inspelen op kinderen. En in de zomer kun je in deze gebieden natuurlijk prachtig wandelen, genieten van de groene natuur en waardevolle herinneringen creëren in de buitenlucht.

Zwitserland is ook rijk aan cultuur. Proef samen met je kinderen de wereldberoemde Zwitserse chocolade en laat hen kennismaken met de lokale tradities door het bezoeken van interactieve musea waar kinderen spelenderwijs leren over de Zwitserse geschiedenis en cultuur. Of ontdek de vele meren en rivieren van Zwitserland. Maak een boottocht op het Meer van Genève of bezoek de indrukwekkende watervallen van Lauterbrunnen. Lauterbrunnen ligt in één van de indrukwekkendste trogdalen van de Alpen tussen gigantische rotswanden en bergtoppen. 

En dan zijn er natuurlijk nog Zwitserse steden zoals Zürich, Genève en Bern. Allemaal verrassend kindvriendelijk en bomvol met interactieve musea, veilige openbare ruimtes en tal van parken. Zwitserland is bekend om haar efficiënte openbaar vervoer, waardoor reizen met de trein een uitstekende optie is.

Met de trein en dan een auto huren

Als je ervoor kiest om met de trein naar Zwitserland te reizen en daar ter plekke een auto te huren, kan dit een bijzonder handige beslissing zijn, vooral in de winterperiode. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over het regelen van winterbanden voor je eigen auto, en bovendien is het vereiste vignet al geregeld voor de huurauto. Als je vroeg boekt bij bijvoorbeeld Sunny Cars, kun je profiteren van aantrekkelijke prijzen. Voor een bedrag van ongeveer €50 per dag kun je in de voorjaarsvakantie een auto huren, inclusief alle verzekeringen en winter- of allweatherbanden. Maar let op: als je van plan bent om een auto te huren in een ander land en daarmee door Zwitserland te rijden, moet je zelf zorgen voor een Zwitsers vignet.

Profiteer als lid van Kleine Wereldreiziger PLUS van exclusieve ledenvoordelen bij het huren van je auto! Boek je huurauto via ons bij Sunny Cars en ontvang na je huurperiode een aantrekkelijke cashback. Met Sunny Cars geniet je van een zorgeloze autohuurervaring, inclusief alle nodige verzekeringen en ze doen gewoon echt wat ze beloven. Daarom werken wij exclusief samen met Sunny Cars.

Lees meer over je auto huren met onze aantrekkelijke korting

Ontdek deze Zwitserse parels voor avontuurlijke gezinnen
0
Ontdek deze Zwitserse parels voor avontuurlijke gezinnen

Mireille Steegmans

Ontdek deze Zwitserse parels voor avontuurlijke gezinnen
Wandelen in Zwitserland, van dwergenroute tot alpine trail
0
Wandelen in Zwitserland, van dwergenroute tot alpine trail

Daphne Boersen

Wandelen in Zwitserland, van dwergenroute tot alpine trail