Landal de Vers met kinderen
Landal de Vers met kinderen

Landal de Vers

Leuke Landal in Brabant
Compleet gerenoveerde huisjes

Omgeving met veel mogelijkheden

Bourgondisch genieten

Vanaf € 149,- voor 3 nachten (o.b.v. 2 volwassenen en 2 kinderen) | Meer Landal parken in Nederland

Sfeervol, gerenoveerd en een geweldige omgeving

Landal de Vers in het Noord-Brabantse Overloon heeft is wellicht niet het meest gelikte park in de Landal familie, maar sfeer heeft dit park zeer zeker. Net als de gebruikelijke Landal faciliteiten en fantastisch veel mogelijkheden in de omgeving. Hier ga je het niet redden met een weekendje als je alles wilt zien in dit gemoedelijke Landal park voor gezinnen.

Een sfeervolle makeover

Landal de Vers in Noord-Brabant en op een steenworp afstand van de provincie Limburg heeft sfeervolle nieuwe huisjes. Het interieur is echt mooi op elkaar afgestemd. Wij vinden het 4-persoonslandhuis 4L heerlijk met het Nespresso apparaat, de sauna, sunshower en....de open haard waar Gijs altijd voor zwicht. Sfeer! Bij de receptie koop je losse haardblokken voor € 2,00 per stuk of meteen een heel pakket voor € 7,00. Voor € 10,00 heb je ook nog een flesje wijn bij het pakket dus wat let je? De makeover van de huisjes vinden wij meer dan geslaagd, al moeten we toegeven dat de oudere huisjes er van buitenaf zeker heel leuk uitzien.

Spelen en genieten bij Grand Café Broer & Zus

Wij zijn in de kerstperiode bij Landal de Vers en het is regenachtig weer. Hoewel het buitenterras er leuk uitziet met o.a. een robuuste tuinset is buiten zitten terwijl de kinderen in de speeltuin spelen geen optie. We gaan dus het Grand Café in. Hier wacht ons een hele aangename verrassing. Als we binnenstappen valt er een warm deken van gezelligheid over ons heen. Mensen zitten gezellig te keuvelen, het ruikt er heerlijk en het nodigt dus echt uit om hier samen te gaan zitten. Wij Brabanders kunnen bourgondisch genieten, maar in onze ogen kunnen de Limburgers het toch net iets beter. Als we onze eerste portie bitterballen met een lekker biertje bestellen bij Grand Café Broer & Zus zijn we verkocht. Boven het Grand Café zit de Bollo club, de binnenspeeltuin is vlakbij en er zijn in het café zelf ook wat kleine speelgoedjes te vinden. Direct ernaast is het zwembad. Groot genoeg voor een paar uurtjes vertier en met een grote raampartij en zicht op de natuur van het park. Geen heftige glijbanen hier, wel een kleine kinderglijbaan, peuterbad en een bruisbank.

Zoveel te doen in de omgeving

Je hoeft je geen seconde te vervelen bij Landal de Vers met kinderen. Het park zelf heeft een grote speeltuin, gerenoveerd zwembad, leuke kleine speeltuintjes voor de deur, een binnenspeeltuin en natuurlijk de Bollo club. Verder zijn er op het park voederplaatsen voor vogels inclusief begeleidende borden waar alle vogels uit de omgeving op staan. Ons advies is om echt niet alleen op het park te blijven, al is er genoeg te doen met kleine kinderen. De omgeving is namelijk minstens zo leuk! Ga ijs eten bij IJssalon Clevers als het weer het toelaat, proef bier bij Proeflokaal Goesting in Venray, bezoek ZooParc Overloon of het Oorlogsmuseum in Overloon. Is het lekker weer? Trotseer dan het kabouterpad met een picknickmand (vooraf reserveren).

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.


Leuke Landal in Brabant met kind
Leuke Landal in Brabant met klein kind
Landal de Vers met kinderen

Meer leuke vakantieparken met kinderen

Rabbit Hill op de Veluwe met kinderen
Landal Rabbit Hill
Landal PUUR Exloo met kinderen
Landal PUUR Exloo
Leuke Landal met kinderen bij Apeldoorn
Landal Heideheuvel